لنز Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM در بازار هست و قیمتش 650000 تومان. البته باید حدود پنجاه هزار تومانی هم بابت خرید هود بپردازید.
اما برای شما که لنز تله زوم جمع و جور میخواهید بهترین گزینه Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM است که البته پانصد هزار تومان بیشتر باید هزینه کنید ولی ارزشش را دارد. به نظر من برای لنز تله باید سراغ بهترینها رفت و از هر طریقی که شده، بیشترین بها را پرداخت تا بعدا پشیمانی به بار نیاورد.
البته اضافه کنم که Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM لنز بسیار جمع و جور و سبکی است و حمل و نقل اش بسیار آسان است.
اما یک مشکل ذاتی دارد و آن شارپ نبودن این لنز به نسبت تله هایی مثل کانن 70-200 تمامی آنها و 100-400
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بله !
نه تنها نسبت به تله هایی مثل 200-70 ها و 400-100 بلکه بوضوح مدل ارزانترو بدون DO آن شارپنس بهتر و ca کمتری نسبت به مدل گرانتر دارد.
کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=358&Camera=9&Sample=0&FLIComp=0&APIComp=0&LensComp=243&CameraComp=9&SampleComp=0&FLI=0&API=1
آریو مینوسپهر
سلام
آقا يك لنز خوب(از نظر شارپ - عمق ميدان تقريبا زياد در دياف بسته همراه فوكوس خوب) چي هست؟
قيمتش هم تو مايهاي 300تومن باشه . اگه بيشتر هم بود ايراد نداره ولي در درجه اول همون 300 تومن...
تله؟کد:آقا يك لنز خوب
واید؟
زوم؟
فیکس؟
من نديد پيشنهاد 17-70 رو ميدم:biggrin:
آخه ميدونيد چيه... اينا كه گفتيد كه شارپ و فوكوس خوب و عمق ميدان تقريبا زياد در دياف بسته (اين آخري رو نفهميدم يعني چي!) مخصوصا فكوس خوب تو لنزاي طرف 300 تومن كم پيدا ميشه. ولي خب اين 17-70 خوب شارپه!!!
پيدا كردن دست دومش هم كار سختي نبايد باشه كه قيمتش زير 300 ميشه.
يك لنز فيكس منظورم بود.
و منظورمم از ||عمق ميدان تقريبا زياد در دياف بسته || اين بود: در دياف بسته ، عمق ميداني كه در آن وضوح تصوير زياد باشه . يعني وقطي دياف را مي بنديم ، عمق ميدان خود بخود زياد ميشه ، و من يك لنزي مي خواهم كه بيشترين وضوح را با بستن دياف بمن بدهد.
ببخشيد نمي دونم چرا اينو نمي تونم خوب توضيح بدم .
راستي 70-17 قيمتش دقيق چنده؟
ديروز 330 قيمت كردم
با قیمت 350 تومان می توانید یک Canon EF85 f/1.8 بخرید که تمامی نکاتی که شما اشاره کردید رو دارا می باشد.آقا يك لنز خوب(از نظر شارپ - عمق ميدان تقريبا زياد در دياف بسته همراه فوكوس خوب) چي هست؟
روی دوربین شما می شود 135 که یک رنج دوست داشتنی است.
در کل لنز بسیار ارزشمندی است مخصوصا برای پرتره