پاسخ : راهنمايي براي انتخاب بين 3 لنز Canon 55-250، Sigma 18-250 os و Tamron 18-270 v
دوست عزيز ممنون از پاسختون
راستش اين تاپيكي كه فرموديد رو خيلي مطالعه كردم مخصوصا فايل مربوط به همين پستي كه گذاشتيد رو دانلود كردم و مطالعه كردم. به نوعي تو اون مقايسه لنز سيگما رو برتر از تامرون مورد نظر معرفي كرده بود كه اين مسئله تو رويو سايت Dpreview هم مشخص بود مخصوصا سر سرعت و گيجي اتوفوكوس تامرون 18-270 نسبت به سيگما 18-250
من مرددم آيا تفاوت كيفيت لنز سيگما مورد نظر با كانن مورد نظر اونقدري هست كه ارزش 300 هزار تومان بيشتر رو داشته باشه؟
ضمن اينكه از سرعت و دقت فوكوس لنز كانن مورد نظر اطمينان ندارم
پاسخ : پاسخ: انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من تقریبا 90% این پست رو خوندم اما به نتیجه قابل قبولی که بتونم تصمیم بگیرم نرسیدم.
من در صدد خرید کانن 550D هستم و نظرم این است که لنز کیت رو که55-18 هست رو بدم و با ما به تفاوتی در حدود 500هزار تومان لنز 200-18کانن رو بگیرم.
سوال من این است که آیا این لنز از کیفیت خوبی بر خوردار هست یا نه؟ با توجه به اینکه میگن این لنز تایوانی میباشد.
و دیگر اینکه با توجه به استفاده من در حد (آماتور تا نیمه حرفه ای) که همه جا و از همه چیز اعم از خانوادگی و پرتره و طبیعت و... عکس میگیرم( هم تله و هم واید ) کیفیت این لنز از نظر شارپنس و طبیعی بودن رنگها و شفافیت عکسها قابل قبول هست یا نه؟ و مابه تفاوت 500هزار تومان توجیه پذیر هست؟ و آیا کلا ارزششو داره که من این کار و بکنم؟
اگر دوستان لطف کرده و سریع جواب بدن ممنون میشم.
با تشکر فراوان
سلام همه چیز بستگی به نیاز خودتون داره باید فهمید کیفیت به چه معناست من به شخصه به دلیل دوربین کراپدار شما 15 - 85 پیشنهاد می دم هم به مبلغ شما هم خونی داره هم در مجموع کیفیت یهتری نسبت 18- 200 داره الیته باید دامنه بیشتر 18 - 200 در نظر بگیرید که ممکنه بیشتر به دردتون بخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salam_iran
سلام همه چیز بستگی به نیاز خودتون داره باید فهمید کیفیت به چه معناست من به شخصه به دلیل دوربین کراپدار شما 15 - 85 پیشنهاد می دم هم به مبلغ شما هم خونی داره هم در مجموع کیفیت یهتری نسبت 18- 200 داره الیته باید دامنه بیشتر 18 - 200 در نظر بگیرید که ممکنه بیشتر به دردتون بخوره
از پاسخ سریعتون ممنونم
اگر بحث مالی رو (تا 600هزار تومان برای لنز) در نظر نگیریم و فقط کیفیت و دامنه بیشتر مد نظر باشه چی؟
آیا شما پیشنهاد بهتری دارید؟
24 105 لنز خیلی خوبی با قیمت حدود یک ملیون
از طرف دیگه شما می تونید اول یک 15 - 85 گرفته و بهد با یکی از 70 - 200 ها رنج مورد استفاده کامل کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salam_iran
24 105 لنز خیلی خوبی با قیمت حدود یک ملیون
از طرف دیگه شما می تونید اول یک 15 - 85 گرفته و بهد با یکی از 70 - 200 ها رنج مورد استفاده کامل کنید
پس به نظر شما کلا 200-18 کانن رو فراموش کنم؟
پاسخ : راهنمايي براي انتخاب بين 3 لنز Canon 55-250، Sigma 18-250 os و Tamron 18-270 v
دوستان كس ديگه اي نظري نداره؟
من باز هم تحقيق كردم و اينترنت رو اصطلاحا شخم زدم و نتايجي كه به دست اومد حاكي از اين بود كه كيفيت Canon 55-250 خيلي جاها اگه بهتر نباشه بدتر نيست و يا نزديك به دو لنز ديگه هست.
الان تنها چيزي كه حسابي سردرگمم كرده اينه كه آيا اگر تركيب دو تا لنز 18-55 و 55-250 كانن رو بخرم آيا اين تعويض لنزها در شرايط متفاوت ميتونه براي دوربين و لنزها مشكلي ايجاد كنه يا نه (حالا جداي از بحث حمل دو لنز و دردسر تعويض لنز)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saadi126
آيا اين تعويض لنزها در شرايط متفاوت ميتونه براي دوربين و لنزها مشكلي ايجاد كنه يا نه
سلام
تا ببینیم منظور از شرایط مختلف چیه؟
مثلا در جایی که باد شدید همراه با غبار می وزه ، حتی اگر برای دوربین مشکلی پیش نیاد ، معمولا کسی دلش نمی آد لنز باز کنه و ببنده
اما اگر بخوام بطور کلی پاسخ شمارو بدم ، میگم نه ، مشکلی پیش نمی آد
ضمنا ترکیب 18-55 و 55-250 به نظر من بسیار دلپذیر و لذتبخش خواهد بود( مخصوصا با توجه به قیمت و کیفیت بسیار خوب این دو لنز)
18-200 یه لنز با کیفیت معمولی که نیاز یکسری از عکاسها رو بر اورده میکنه و مزیتهایی هم چون یک لنز و وزن کمتر رو داره ولی از نظر کیفیت خروجی 15-85 و 24- 105 کیفیتهای بهتری دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salam_iran
18-200 یه لنز با کیفیت معمولی که نیاز یکسری از عکاسها رو بر اورده میکنه و مزیتهایی هم چون یک لنز و وزن کمتر رو داره ولی از نظر کیفیت خروجی 15-85 و 24- 105 کیفیتهای بهتری دارند
دوست عزیز از راهنمایهاتون بسیار سپاسگزارم
بعنوان آخرین سوال :
از نظر کیفیت خروجی ( کل آیتمها رو بخواهیم در نظر بگیریم) بین 18-55 و 18- 200 کدوم کیفیت بهتری دارند؟