پاسخ: دلیل گران بودن f1.4 50mm در مقایسه با سایر لنزها
دوست عزيز
اين تاپيک رو مطالعه بفرماييد اين لنز جزئ لنزهاي عالي کنون ميباشد اما مناسبترين نيست
بسته به نوع پرتره ميتوانيد از لنزهاي مختلف استفاده نماييد
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6330
در خصوص قيمت مطمئنيد با 105-24 برابري دارد ؟
سلام: فرید عزیز بابک جان درست میگوید. لنز Canon EF 24-105mm f/4L IS USM قیمت آن بیش از لنز این تاپیک است مگر آنکه شما منظورتان Canon EF 50mm f1.2L USM باشد که بحثی است دیگر.این( 50mm اخیر) لنز نه تنها برابری نمیکند بلکه احتمالا گرانتر هم باشد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
ضمن تشکر از راهنمایی شما
با توجه به بودجه 400.000 برای خرید لنز با کیفیت عالی رسیدم به 50 f1.4 ز . حق با شما است منظورم 28-105 بود ! وگرنه ما کجا L کجا ! برام جالبه با اینکه المانهای خاصی در 50 f1.4 استفاده نشده اما قیمت بالایی داره. علتش رو نمیدونم.
اين لنزها به دليل دياف بازترشان از لحاظ ساخت مقداري مشکلتر و پيچيده تر هستند لذا قيمت ها بالا ميرود
سلام دوست عزیز
از ارسال پست شما حدود یک هفته ای میگذره نمی دونم لنز 50 روخریدید یا نه
اولین لنز انتخوابی من 50 ماکرو سیگما بود
از خریدم اصلا ناراضی نیستم اما ناراحتم از اینکه چرا این لنز رو بعد از لنز زومم نخریدم چون تا حدود 1 سالی که برای خرید های بعدیم پول جور بشه خیلی از موقعیتهای عکاسی رو از دست دادم وبرای همین این موضوع رو مطرح کردم
البته صحبتهای بالا صرفا نظر شخصیم
ضمنا اگه کار خیلی حرفه ای نمیکنید ذهنتون رو زیاد درگیر vignet وcaنکنید :)
استفاده از لنز 50 به عنوان تک لنز کار مشکلی است و با کراپ 1.6 میشود لنز 80 که به قول دوستمان رضا موقعیت ها را از دست خواهید داد. بنده اگر بخوام اقتصادی ترین تک لنز را برای کنون بخرم حتما 55-18 جدید را میخرم. زمانی که من دی70 را به قیمت یک میلیون خریدم قیمت 20دی یک میلیون و ششصد و پنجاه بود و خارج از دسترس من.
الان با 800 تومان میشود یک 30دی و یک لنز 55-18 is خرید که این مجموعه را میشود به خیلی ها توصیه کرد.
اگر قصد خرید تک لنز پرایم را داشته باشم حتما لنز 30 میلیمتر 1.4 سیگما را میخرم که موجودی است کم نظیر و از معدود لنزهای سیگما است که در نیکون و کنون معادل به این خوبی ندارد.
سلام
به نظر من هم برای شروع با فیكس عكاسی نكنید
پیشنهاد میكنم یك 17-70 یا 17-85 بخرید و به نظر من نگرانی شما در مورد 17-85 بی مورد هست و این لنز شما رو راضی خواهد كرد.
برای این كه مطمئن بشید با اعضایی كه این تجهیزات رو دارند تماس بگیرید و اونها رو تست كنید.
نكته مهم دیگه اینه كه شما برای فروش 50 اف 1.4 روز ها و هفته های سختی رو سپری خواهید كرد(افت قیمت و سر گردنه و ...) چون خیلی لنز محبوبی بین خریداران نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
...
به نظر من هم برای شروع با فیكس عكاسی نكنید...
سلام،
بندهی حقیر با این جمله مخالفم. بهنظر بنده برای شروع «فقط» با یک لنز فیکس (ترجیح با چیزی است که معادل ۵۰ م.م. فولفریم باشد) و یک سهپایه که به پایین دوربین بستهاید و روی حالت Manual یا Aperture Priority و فقط با یک ایزوی ثابت عکاسی کنید.
اگر میخواهید عکاسی را اصولی یاد بگیرید، بهترین شیوه کار با دوربینی با فاصلهی کانونی ثابت، سهپایه، ایزوی ثابت و بازی با دیافراگم و سرعت شاتر در شرایط مختلف است. تضمین میکنم، اگر در دو تا سه ماه، حدود ۲۰۰ شات با چنین Setupای بگیرید، شناخت دقیقی از عکاسی، نیازهایتان، تواناییهایتان و محدودیتهایتان پیدا میکنید.
تجربه به من نشاندادهاست، دوستانی که از اول با لنزهای زوم و با استفاده از همهی امکانات دوربین عکاسی کردهاند، حتی بعد از گذشت ۳ یا ۴ سال نمیدانند برای مثال تصویر لنز ۱۳۵م.م.، چقدر از کادر مورد نظرشان را پوشش میدهد و باید در ویزور نگاهکرده و با لنز بازی کنند تا بلکه کادر در ویزور جا شود! و این یعنی Approach اشتباه.
عکاس، با یک نگاه به صحنه -یا والاتر از آن تصور موقعیت عکاسی- برای عکاسی از صحنه تصمیم میگیرد و این تصمیم گیری یعنی انتخاب فاصلهی کانونی مناسب، گشادگی دیافراگم مناسب و سرعت مناسب (White Balance و ISO را هم میشود اضافهکرد). با یک لنز زوم، یادگیری اینها بسیار سختتر است.
اگر یک لنز فیکس داشتهباشید، بعد از چند ماه، بدون نگاه کردن در دوربین میدانید که لنز ۵۰ چه خروجی به شما میدهد. اگر همیشه روی سهپایه باشید، دردسری که بابت هردفعه نصب و جمعکردن دوربین میکشید باعث میشود که به انتخاب مکان برای دوربین فکر کنید و همینطوری، هر جایی که شد،عکس نگیرید. یعنی با اندیشه زاویهی دید را انتخاب میکنید و اگر ایزو ثابت باشد، ناخودآگاه محدودیتها را در نظر میگیرید. اگر فقط گشادگی دیافراگم و جای دوربین (و در بعضی موارد هم سرعت شاتر) ابزار خلاقیت شما باشند، علاوه بر اینکه مفهوم فاصلهی کانونی را با جان و دل درک میکنید، با مفاهیمی چون پرسپکتیو و عمقمیدان در عکاسی هم بهطور کامل آشنا شده و بعد با خیال راحت میتوانید لنزها و دیگر تجهیزات مورد نیاز خود را انتخاب کنید.
ممنونم.
از همه دوستانی که به سوال من پاسخ دادند تشکر میکنم
بیش از یک سال خیلی با وسواس روی دوربینها و لنزها مطالعه کردم عملا روییویی باقی نموند كه نخونده باشم به صورت تئوریك وشهودی با بسیاری از پستی بلندیها و مفاهیم ایندو آشنا شدم و در عین حال پولامو جمع كردم تا رسیدم به جناب 40d نه یه پله ازش بالاتر میرم نه پله پایینتر چون دقیقا ویژگیهایی رو داره که من میخوام - این ویژگیهارو مثلا 30d نداره 450d تا حد زیادی داره اما با توجه به قیمتش و بدنه ای كه داره ارزش خرید نداره . مثلا لایو ویو برام مهمه چون حوصله اینکه کله مبارک رو هی فشار بدم تو ویزور ندارم ! 450d لایو ویو بهتری داره چون میتونه در این مد اتوفکوس هم انجام بده اما 40D در هنگام اتوفکوس به جهت حرکت آینه برای لحظاتی لایو ویو رو از دست میده اما بعد از فکوس بر میگرده سرجاش . ولی ماهیتا 450d اتوفکوس ضعیفتری نسبت به 40d داره و این نکته قابل توجهیه از طرفی بدنه قابل توجهی هم نسبت به 40d نداره و حداقل 5 ضعف دیگه ! بگذریم بحث به خطا رفت
اما بحث شیرین لنز!
با توجه به اینکه عکاسی حرفه ای نمیخوام بکنم و هدفم صرفا نهایت لذت بردن از هنر و دنیای زیبای عکاسیه دنبال لنزی میگردم که با توجه به بودجه ای که براش در نظر گرفتم شارپترین تصویر رو بده. این شارپ بودن برام بی نهایت مهمه همینطور نباید تو اتوفکوس گیج بزنه در ضمن شیفته تصاویر ماکرو و نماهای بسیارنزدیکم پس موندم بین ef-s 60 macro و 50 f1.4 هر دو لنزهای شارپی هستند و بین 350-450 پیدا میشن.
از طرفی هم حق با دوستانه با این لنزها فرصتهای زیادی رو از دست میدم آیا لنزی هست كه هم شارپنس عالی و واید بهتری داشته باشه (دنبال تله نیستم) هم ماكرو خوب و هم موتور برای AF? ترجیحا چایی هم برام دم کنه بوق هم بزنه :biggrin:
از پاسخ جناب kakooch تشکر میکنم
واقعا نکات آموزنده ای بود که حاکی از یک عمر تجربه عکاسیه . بسیار آموختم از این پست.
نکاتی که اشاره شد رو تا حد زیادی تو تحلیلهای تئوری خودم بهشون نزدیک شده بودم و حالا بیش از پیش رو انتخاب لنز فیکس مصمم شدم.
اگه یکمی با تنبلیهای خودم که حتما لنز باید usm باشه و دوربین هم لایو ویو دار باشه کنار بیام فکر کنم با یه 50f1.8 ارزون شروع كنم چند ماهی رو بعد تصمیم جدی تری در مورد خرید لنز بگیرم.
سلام دوستان
من زمانی که عکاسی رو شروع کردم یک دوربین مامیا زد-ای با لنز 50 اف 1.4 بود.
لنز 50 به نظرم به دید انسان بسیار نزدیکتر هستش و عکس های پرتره ی خیلی خوبی رو باهاش گرفت.
چون در این لنزها از عدسیهای خیلی شفاف و گران قیمت استفاده شده دارای قیمت بالایست.
من با این لنز و دیاف بازش میتونستم آپشن های زیادی رو در عکاسی شب داشته باشم.
لنز های پیشنهادی من 12-55 و 18-55 و خود لنز 50 با دیاف 1.4/16 هستش.
موفق باشید دوستان. :::love2:::
یه چند تا نکته به ذهنم اومد گفتم بد نیست مطرح کنم
نقل قول:
بیش از یک سال خیلی با وسواس روی دوربینها و لنزها مطالعه کردم
من هم یه چیزی همین حدود وقت صرف کردم آخرش از هدفم که خرید یک لایک معمولی بود رسیدم به یک اس ال آر البته Entry Level و اونرو خریدم. الان هم یه شش ماهی هست که دارم ازش لذت می برم.
نقل قول:
صورت تئوریك وشهودی با بسیاری از پستی بلندیها و مفاهیم ایندو آشنا شدم
اون موقع که دوربین رو خریدم فکر می کردم که با خوندن این چیزها خیلی از مفاهیم عکاسی رو بلدم اما الان هر چی بیشتر می گذره می فهمم چقدر چیزها رو بلد نیستم. راستش بین خوندن و تجربه کردن خیلی فاصله است. توصیه می کنم زودتر آستین ها رو بالا بزنید و تجربه شخصی خودتون رو داشته باشید. هر کسی عکاسی رو از زاویه خودش نگاه می کنه تا خودتون وارد نشوید نمی فهمید زاویه شما چیه نیازتون رو چه چیزی تامین می کنه و چه ابزاری می تونه برای شما مناسبتر باشه.
نقل قول:
مثلا لایو ویو برام مهمه چون حوصله اینکه کله مبارک رو هی فشار بدم تو ویزور ندارم !
مثلا یک نکته همین من هم چون با کامپکت کار کرده بودم فکر می کردم این لایو ویو خیلی مهمه البته منکر خوب بودنش در بعضی شرایط نمی شم اما مطمئن باشید لذتی که از نگاه کردن از ویزور خواهید داشت رو هیچ لایو ویویی حتی توی یک مانیتور 17 اینچ هم به شما نمی ده. به خاطر اینه که می گم تجربه لازمه. حتی اگر یه اشتباهی هم توی انتخاب وسایل داشته باشیم باز به تجربه اش می ارزه.
زندگی لذتش در همین تجربه ها است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farid_nasiri
از پاسخ جناب kakooch تشکر میکنم
واقعا نکات آموزنده ای بود که حاکی از یک عمر تجربه عکاسیه . بسیار آموختم از این پست.
نکاتی که اشاره شد رو تا حد زیادی تو تحلیلهای تئوری خودم بهشون نزدیک شده بودم و حالا بیش از پیش رو انتخاب لنز فیکس مصمم شدم.
اگه یکمی با تنبلیهای خودم که حتما لنز باید usm باشه و دوربین هم لایو ویو دار باشه کنار بیام فکر کنم با یه 50f1.8 ارزون شروع كنم چند ماهی رو بعد تصمیم جدی تری در مورد خرید لنز بگیرم.
البته به این نكته ی مهم از حرفهای آموزنده ی كاوه ی عزیز توجه نكردید كه بهترین لنز اگر قرار است تك لنز باشد 50 میلیمتر در مقیاس فیلمی است كه روی دوربین شما می شود حدود 30 میلیمتر. این نكته رو قبلا هم علیرضا غفاری گوشزد كرد ولی متاسفانه شما توجه نكردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
البته به این نكته ی مهم از حرفهای آموزنده ی كاوه ی عزیز توجه نكردید كه بهترین لنز اگر قرار است تك لنز باشد 50 میلیمتر در مقیاس فیلمی است كه روی دوربین شما می شود حدود 30 میلیمتر. این نكته رو قبلا هم علیرضا غفاری گوشزد كرد ولی متاسفانه شما توجه نكردید.
نه دیگه ! 50 میلیمتر رو 40d میشه 50×1.6 یا همان 80 میلیمتر و نه 30 میلیمتر:::big grin:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farid_nasiri
نه دیگه ! 50 میلیمتر رو 40d میشه 50×1.6 یا همان 80 میلیمتر و نه 30 میلیمتر:::big grin:::
سلام جناب نصیری منظور دوست خوبمان جناب فرهاد عزیز این بود که شما بهتر است کار را با یک لنز نرمال شروع کنید که روی دوربین های 35mm تقریبا میشود محدوده 45mm تا 50mm و برای دوربین مورد نظر شما با کراپ 1.6 لنز مثلا 30mm میشود 1.6* 30mm برابر با 48mm که در محدوده فاصله کانونی لنز نرمال قرار میگیرد.
چند لنز مناسب در این محدوده برای برند canon
28mm f2.8
28mm f1.8
30mm f1.4 sigma
.
.
.
با سلام
من میخوام یه 450 دی با یه لنز Canon EF85 f1.8 بگیرم برای پرتره و عکسهای روزمره میخوام آیا انتخاب درستی کردم یا نه لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramin_ca
با سلام
من میخوام یه 450 دی با یه لنز Canon EF85 f1.8 بگیرم برای پرتره و عکسهای روزمره میخوام آیا انتخاب درستی کردم یا نه لطفا راهنمایی کنید.
Canon EF85 f1.8 براي كار پرتره لنز بسيار خوب و با كيفيتيه كه مطمئنا نياز هاي شما رو براي اين نوع عكاسي برطرف ميكنه اما براي عكسهاي روزمره بخاطر فاصله كانوني بالا (136=1.6*85) خيلي گزينه خوبي نيست و شما رو با محدوديت مواجه ميكنه.
اگر هدفتون اينه كه فقط يك لنز بخريد كه هم براي پرتره مناسب باشه و هم براي كارهاي روزمره بنظر من Canon EF 50 f1.4 گزينه مناسبتريه ولي اگر هدفتون خريد دو تا لنزه Canon EF85 f1.8 و Canon EFs 17-85 ( يا Sigma 17-70)تركيب بسيار خوبي رو براتون فراهم ميكنه كه تقريبا اكثر نيازهاي عكاسيتون رو برطرف ميكنه.
خیلی ممنون که جواب دادید
بله منظور من هم استفاده توام از لنز کیت خود 450 دی (18-55 is) و یه لنز پرایم 85 هستش.تا فعلا زیاد تو خرج نیوفتم تا بعدا