سپاس گزارم
سپاس از شما. lمنظورتون اين لنز هستش؟
Nikon AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR lens | Interchangeable Lens for DSLR cameras from Nikon
به نظر كه ريليز شده!
به نظرم همین 80-400 ورژن قدیمی با قیمت 4 تومن بهتر باشه تا برای خرید 10 تومن! بابت 80-400 ورژن جدید هر چند لنز جدید از هر نظر برتر و پیشرفته تر هست من عکس های 80-400 ورژن قدیمی با D3 و D3X دیدم محشره البته با یک تبدیل 1.4X تا 500 میلیمتر هم زوم میکنه!!!
سلام .قصد تهیه لنز تله برای فول فریم نیکون رو دارم.بین گزینه های زیر کدوم رو ترجیح میدید؟
nikkor 80-400
sigma 150-600 c
tamron 150-600
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
میلاد جان
نیکون دو ورژن ۴۰۰-۸۰ دارد ، کدامیک مد نظرتون هست؟
نیکون تله ۵۰۰-۲۰۰ جدید هم داره
نگفتی که تله را برای چه مصرفی میخوای ، برای حیات وحش یا منظره و پرتره؟
اگر برای پر کردن فاصله کانونی لنز تله میخوای نسخه ۳۰۰-۷۰ وی آر نیکون ارزانتر و سبکتر هست اما اگه برای حیات وحش و پرنده گرافی میخوای ، سیگما ۶۰۰-۱۵۰ نسخه سی و تامرون ۶۰۰-۱۵۰ هم خروجی خوبی دارند هم قیمت مناسب
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام و عرض ادب.
راستش ورژن گران قیمتش که برای قلب ما ضرر داره.ورژن نیکون که حدود ۴ قیمتشه.
هدف هم بدست اوردن ترکیبی مناسب در مناظر دور دست تر است.
پرنده گرافی فعلا هدفم نیست شاید بعدها باشه.
کلا قصد تهیه لنز تو خونه ۳ تومن رو دارم.یکی از دوستان نیکون ۸۰-۴۰۰ رو میخواد حدود ۳ بفروشه واسه همین جز گزینه ها شده.
کیفیت ثبت جزییات و شارپنس خیلی برام مهمه نه فقط رسیدن به فوکال مورد نظر.
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
درود
باتوجه به وضعیت بودجه بنظر شخصی بنده سیگما را انتخاب کنید بهتره
یک کیت داره که همراه با لنز یک تله کانورتور 1.4 هم عرضه می شود که بنظرم بسیار ایده آله
تامرون هم لنز خوبیه و اختلاف کیفیت در برایند نهایی با سیگما سری C بسیار کمه ولی سیلینگ و کیفیت ساخت بدنه سیگما (بنابر نظرات دوستان) بهتره.
در ضمن تامرون نهایتا با 3.300 قابل تهیه است و سیگما با TC ذکر شده فکر کنم حدود 4.200 باشه و بدون TC حدود 3.300 تا 3.450
ارادتمند
سلام به همگي.
من دوربين nikon d5300 55-18 af-p خريدم. دنبال يه لنز تله با كيفيت خوب و البته قيمت مناسب هستم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد!!! مدل و قيمت!!!
مناظر دوردست با 600میلیمتر؟ 500یا بیشتر چه کادری میده؟ گیریم که جایی هم اوکی بود. این همه وزن واندازه برای چه اخه؟ اینها بااین همه وزن واندازه مناسب کارهایی است که چاره دیگری ندارند,مثل حیات وحش یا ورزش و...
اگر واقعا قصد عکاسی تخصصی این لنزها نیست خریدشان اشتباست .خاک خواهند خورد. نهایتا یک 70-300برای کارشما مناسبتره.