سلامچرا صورت دفرمه نشده ؟
فکر می کنم لنز مناسبی باشد برای پرتره محیطی. دلیل دفرمه شدن هم رعایت فاصله مناسب از سوژه است.
سلامچرا صورت دفرمه نشده ؟
فکر می کنم لنز مناسبی باشد برای پرتره محیطی. دلیل دفرمه شدن هم رعایت فاصله مناسب از سوژه است.
با سلام
همیشه سوالی در ذهن داشتم که ایا مقدار دیستروشن در لنز های واید فیکس کمتر از لنز های زوم ان رنج می باشد ؟!!
بطور مثال اگر این عکس با لنز 24-120 یا 24-70 عکاسی می شد ایا دفرمگی ایجاد نمیشد ؟ ( کادر و فاصله مشابه )
حمید رضا مرادی
G12
سلام:
البته این دوستمان روی فوکال لنت معادل 130 هم خیلی تعریفی نیست :) شاید ویژگی ها چهره این فرد خیلی مناسب این فوکال لنت 24 نباشد
هر چند آن عکس ها میتواند تصحیحاتی روی آنها اعمال شده باشد ( به لحاظ distortion ) اما ظاهرا این لنز کنترل خوبی روی این موضوع دارد.
بنظرم انتخاب سوژه و نوع نورپردازی و کادر هم بنوعی در مقبول بودن استفاده از کادر 24 موثر واقع شده است ( با دقت به Perspective )
فکر کنم در این باره ارش خان زمانی بتونه نظر بده
با توجه به اینکه هم با 24 اف 1.4 کار می کنه و هم با 24-105
منتظر نظراتشون می مونیم
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
در درجه اول باید بگم میزان دیستروشن لنز زیاد ربطی به فیکس یا زوم بودن لنز نداره , همین طور که میدونیم لنز 24-70 در تمام دامنه فاصله کانونی اش دیستورشن نداره و وضعیتش در 24 مم با لنز 24 فرقی نداره . وکلا" کنترل دیستروشن به ساختار اپتیکی لنز (مخصوصا" المان های اسفریکال ) مربوط میشه و البته کنترلش در لنزهای زوم مشکل تر هست .
در درجه دوم کنترل دیستروشن در لنزهای واید یکی از عوامل دفرمه شدن در عکسهای پرتره هست مخصوصا " در خارج از مرکز کادر . (هر چه از مرکز دور تر , درفرمی بیشتر ) که این مسئله توی لنزهای که کنترل دیستروشن ندارند مثل لنزهای فیش آی , دفرمی کمتری دارند (البته اگه همه نگید که ای بابا لنز فیش ای که خدای دفرمه هست )
دفرمی تصویر در لنز های فیش آی بخاطر شدت پرسپکتیو هست و چون اختلاف زاویه دید زیادی با چشم انسان دارن , شدت پرسپکتیو اون برای ما قابل درک نیست .
در کل اگه مقوله دیستروشن رو از لنزها حذف کنیم هر لنزی قابل پرتره گرافی میتونه باشه , مهم کنترل صحیح پرسپکتیو , وضعیت سر و هیکل سوژه , محل قرار دادنش در کادر و کنترل فاصله تا سوژه هست .
برای بدست آوردن یه بک فلو با لنز 24 باید زیر 1 متر فکوس کرد که این یه محدودیت بزرگیه واسه پرتره گرافی ولی میشه شاهکار های بدست آورد که کار رو با هیچ 135مم نشه مقایسه کرد .
در کل برای بدست آوردن زیبایی در عکس کاری به اعداد و ارقام نداشته باشید , فقط دنبال خلاقیت باشید.
5DII +24Lii
البته از چشماش پیدان که عکس از من نیست.
آرش زمانی5DII A7RII ✗
بنظر دوستان ایا امکان امدن این لنز به ایران هست ؟ اخه طبق تجربه فیکس های تخصصی اصلا بازار ایران رو نمیبینن.
و اینکه کی وارد کننده اصلی نیکوره
و چند تست اولیه :
کد:http://www.flickr.com/photos/jonmanjiro/tags/24mm/