آمازون این لنز رو برای پیش فروش روی سایتش قرار داده. قیمتش هست ۱۷۸۹۹.۵. ۳ دلار هم تخفیف داده که موجبات شادی و خنده مردم رو فراهم کنه!
به احتساب قیمت روز دلار میشه حدود ۷۰ میلیون تومان.
آمازون این لنز رو برای پیش فروش روی سایتش قرار داده. قیمتش هست ۱۷۸۹۹.۵. ۳ دلار هم تخفیف داده که موجبات شادی و خنده مردم رو فراهم کنه!
به احتساب قیمت روز دلار میشه حدود ۷۰ میلیون تومان.
ج.ابراهیمی
اجاره لنز Nikon AF-S 800mm f/5.6E FL ED VR توسط سایت borrowlenses با حداقل قیمت 529 دلار برای سه روز
Nikon-800mm-f5_6E-FL-ED-VR-lens-unboxing.jpg
مثلا يك عكاس پرنده كه برنامه مسافرت سه روزه داشته باشه و مثل اينه كه كسي در ايران بخواهد با 200هزار تومان اين لنز را براي سه روز كرايه كند. ارزش ندارد؟
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
بله دلاريش براي ما گران است. من فقط يك تناسب ساده نسبت به حقوق نرمال اونجا و اينجا بستم. در مورد زمان هم خيلي از سفرهاي عكاسي پرندگان مي تواند كوتاه تر از اين باشد اگر با برنامه ريزي قبلي و انتخاب هدفهاي مشخص براي عكاسي باشد. ضمنا توي اون سايت اجاره لنز، حداقل زمان قابل كرايه از سه روز شروع مي شود تا يك ماه
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
بیشتر از این نظر عرض کردم جون اگه عکاس حیات وحش باشد که باتوجه به همان بحث درامدهای انجا که خرید این لنز برایش به صرفه تر است ولیکن من فکر میکنم این لنز را بیشتر کسانی اجار ه خواهند کرد که کارشان عکاسی نیست و نمی خواهند تجهیزات عکاسی بخرندلذا به صرفه تر خواهدبود که برای کاری که احتمالا درامدزا هم خواهد بود لوازم را اجاره کنند تا اینکه بخواهند هزینه کنندبرای خرید وبعد انها را کناربگذارند یا درلیست فروش قرار دهند.