سوپر تله جدید نیکون معرفی شد:
Nikon | ニュース | 報道資料:焦点距離800mmの超望遠レン ズを開発
800mm_01.jpeg
سوپر تله جدید نیکون معرفی شد:
Nikon | ニュース | 報道資料:焦点距離800mmの超望遠レン ズを開発
800mm_01.jpeg
ج.ابراهیمی
سلام؛
خبر خوبيه براي نيكونيها-مبارك باشه
Nikon | News | Nikon to release a super-telephoto, 800-mm, fixed focal length lens for professional photographers
البته نیکونی هایی که حداقل 10 هزار دلار بتونن برای این لنز بپردازند. احتمال گرانتر بودن هم هست.سلام؛
خبر خوبيه براي نيكونيها-مبارك باشه
خواهند خرید!
در جایی که 600 اف 4 کانن شده حدود 20 میلیون تومان ! یقینا 800 اف 5.6 نیکون تا 20 تومان قابل خرید خواهد بود.
اصولا این لنز جز لنز های Fun نیست و یک لنز کاملا تخصصی و کاربردی است و مصرف کننده خاص دارد که یقینا عطش و نیاز آن را هم مدت ها است داشته و دارد.
احتمالا یکی از دوستان نزدیک بنده و هم فرومی ما با شنیدن این خبر آلان رفته زنبیل را گذاشته دم در کمپانی نیکون ! ایشان اتفاقا می گفت اگر همچین لنزی تا 30 میلیون باشد می ارزد !
بفرماید قربان ! ایشالله بخرید و بدهید یک دوری ما هم باهاش سلف پرتره ! بگیریم !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
800mm_mini.jpg
First Photo of the New Nikon 800mm f/5.6 Lens in the Wild
آقای قبادی می فرمایند مصرف کننده خاص دارد ...
بنده عرض می کنم مصرف کننده خیــــــــلی خاص دارد .
با عزیزی که 600 اف 4 کنن دارد برای عکاسی حیات وحش رفته بودیم به منطقه ای گرم و با غبار و خاک موضعی زیاد ناشی از باد ... بنده که از لنزهای معمولی خودم مثل جواهرات مراقبت میکنم ، از نوع استفاده هولناک و مراقبت از این لنز 20 میلیونی روی سه پایه قجری و مشهور این عزیز یا روی لبه درب ماشین بشدت حیرت کرده بودم !!
بعد از چند شات پرتره با این لنز گرامی پشت دستم را داغ کردم که اگر روزی پول بادآورده ای آمد و لنزهای صد کیلویی مثل 600 اف 4 کنن آن زمان یا 800 اف 5.6 نیکون این زمان - با توجه به تغییر برندی که به نیکون داشتم - را خریداری کردم ، آن را روی تخم چشمم نگه دارم !
شاد باشید .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
معرفی رسمی AF-S 800mm f/5.6 در سایت نیکون
با TC اختصاصی
AF-S NIKKOR 800mm f/5.6E FL ED VR
AF-S TELECONVERTER TC800-1.25E ED
800mm.jpg
mtf800.jpg
mtf800-2.jpg