در مورد اين لنز براي من توضيحي بدين ممنون ميشم.
در مورد اين لنز براي من توضيحي بدين ممنون ميشم.
تنها مطلبی که در مورد این لنز پیدا کردم مربوط میشه به حدود 4 سال پیش
منتظر نظرات دوستان در مورد این لنز..
جناب ابراهیمی ظاهرا این لنز را دارند استفاده میکنند
رویوی lenstip
کد:http://lenstip.com/161.1-Lens_review-Nikon_Nikkor_AF-S_DX_17-55_mm_f_2.8G_IF-ED_Introduction.html
Pros:
* great workmanship quality,
* fabulous frame centre sharpness for the whole range of aperture and focal lengths,
* very good picture quality for the frame border,
* only slight astigmatism,
* vignetting smaller than with the most serious competitors,
* good work against the light,
* great autofocus work.
Cons:
* chromatic aberration a bit too visible, especially for f/2.8,
* big size and weight.
.............
........
.....
The results of our test show that Nikkor 17-55 mm is the best lens in its class on the market. It is true that Canon 17-55 is only slightly worse and is additionally equipped with tempting image stabilizer but still Nikkor wins when it comes to optics and mechanics.
Every owner of a digital camera with a DX matrix who can afford it, should consider buying this lens very seriously.
Finally, I invite all full frame lovers to compare frame corners of pictures taken with Nikkor 17-55 F/2.8 and D90 or D300 with pictures from Nikkor 24-70 mm f/2.8 and D700, D3 or D3x. Maximum aperture effects can give you a lot to think about.
سلام
می خواستم بدونم این لنز به علت وزن زیاد...برای بدنه هایی مثل d5100 مشکل پیش نمیاره؟؟؟
ج.ابراهیمی
سلام
باز هم برای من مشکل درک کردن پیش اومد.
این لنز رنج فوکالش 17-55 است که چیز نایابی نیست. وزنش هم که زیاده قیمتش هم که قابل توجهه(یه کم زیاده ) حداقل دیافراگمش هم که تو لنز های معمولی مثل 50 های نیکون چیز زیادی برای گفتن نداره . پس دلیل وجودی این لنز چیه ؟؟؟ شارپنس یا ....(فاکتور های من یه اینا محدود میشه. منتظر توضیح دوستان برای بالارفتن درکم از لنزها واضافه شدن فاکتور ها ی خودم هستم .)
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
این لنز برای دوربین های کراپ دار نیکون یکی از بهترین انتخاب هاست:
- کیفیت ساخت عالی
- اپتیک خیلی خوب
- دیافراگم باز برای یک لنز زوم. لنز 50 1.4 یا 1.8 محدودیت های خودش را دارد و به جای این لنز حداقل باید 3 لنز فیکس همراه داشته باشید.
این یک انتخاب شخصی است که ایا یک لنز زوم را ترجیح میدهید یا چند فیکس که با توجه به نیازها و محدودیتهای هر کس جوابش متفاوت است.
من نزدیک به یکسال هستش که این لنز رو دارم و به چشم من برای کراپدارها بهترین لنز واید زوم هستش حتی در مقایسه با 24-70 نیکون حرفهای زیادی برای گفتن داره و
به تنهایی قد پنج تا لنز فیکس معروف (20-24-28-35-50) با دیاف 2.8 میارزه و کار راه می اندازه ...
همین قابلیتهای خوبه که 17-55 ارزشی معادل 1539$ داره درمقابل 119$ برای 18-55 نیکون و مبلغ $1889 برای 24-70 . . .