من با nikon 80-200 AF-D مشکل back focusدارم - از دوستان طلب راهنمایی دارم .بدنه D700
من با nikon 80-200 AF-D مشکل back focusدارم - از دوستان طلب راهنمایی دارم .بدنه D700
با این گزینه ها هم حل نشد- به فروشگاه مراجعه و یک لنز نو را تست کردم باز هم این مشکل بود ولی با یک لنز ارزان قیمت 70-300 مشکل وجود نداشت ؟!؟
درود
ببینید مشکل از همان یک لنز است یا با لنزهای دیگری هم این مشکل هست که مسلما اگر اینطور بود مشکل باید از دوربین باشد.
اما گاها دیده شد لنزی که مشکل فوکاس دارد مشکل آن ثابت نیست یکبار بک فوکاس میدهد یک بار فرانت فوکاس و یک بار ممکن است به نظر سالم هم برسد.
همان 80-200 را روی بدنه ای دیگر تست کنید آنهم نه یکبار ، مثلا باز کنید دوباره ببندید ببینید در نتیجه آن فرقی ایجاد میشود.
روش تست هم چندین شیء را با فاصله نسبت به هم قرار دهید و روی یکی از آنها فوکاس کنید ( البته روی سه پایه) و بعد عکسها را در مانیتور کامپیوتر بررس کنید
لازم به ذکر است حتما از دیاف 2.8 لنزتان استفاده کنید که عمق میدان کمتری میدهد و مشکل فوکاس را بیشتر نمایان میکند.
اگر تهران بودید میتوانستید به تعمیرگاه مرکزی مراجعه کنید تا برایتان هم دوربین و هم لنز را با دستگاه تست کنند
موفق باشید
انوش
دوستان تو بازار ایران این لنز رو از کجا میشه تهیه کرد که معتبر باشه و گارانتی هم داشته باشه؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali