درود دوستان عزیز
با لنز پنجاه میلیمتر روی فول فریم میتونم در آتلیه به طول پنج متر پرتره تمام قد بگیرم؟ جدول رو دیدم ولی سوادم قد نداد استفاده کنم. سپاس
درود دوستان عزیز
با لنز پنجاه میلیمتر روی فول فریم میتونم در آتلیه به طول پنج متر پرتره تمام قد بگیرم؟ جدول رو دیدم ولی سوادم قد نداد استفاده کنم. سپاس
با عرض سلام
مقايسه لنز 50 مم اف 1.4 جي با لنز سيگما 50 مم اف1.4 آرت به چه صورت هستش؟ تفاوتها(از جنس بدنه ،تا شارپنس، بوكه دلپذير ،توليد رنگهاي زنده،..) به چه صورت هستش؟ آيا يك ميليون تومن اختلاف قيمت ارزش پرداخت را دارد؟
عزيزان كسي نبود جواب بده به سوال ما؟
سلام دوستان.
من یه D5100 با لنز ۱۸-۱۰۵ دارم. برای عکسهای پرتره همیشه با بوکش مشکل دارم.
دنبال یه لنز برای پرتره می گشتم که به چندتا گزینه رسیدم:
۱- 50mm f/1.4
۲- 50mm f/1.8
۳- 80mm f/1.8
تا الان با مطالعه نظر دوستان بیشتر نظرم به 50mm f/1.8 هست
سوال اولم اینه که با توجه به اینکه من آماتور و خیلی وقتها توی جشنهای میخوام توی خونه و آپارتمان از این لنز استفاده کنم ، ایا اصلا فاصله کانونی ۸۰م.م رو باید فراموش کنم؟ چون یکی از دوستان فرموده بودن که با ۵۰م.م برای گرفتن عکس تمام قد باید حدود ۵ متر از سوژه فاصله بگیری. با ۸۰م.م حتما فاصله بیشتر میخواد که توی فضای بسته محدودیت زیادی داره!
سوال دومم اینه که با توجه به اینکه من کاربرد حرفه ای ندارم ایا ارزش داره که 50mm f/1.4 رو با بیش از دو برابر قیمت f/1.8 بگیرم؟ یکی از دوستان نوشته بودن که اولی توی دیافراگم f1.4 چندان ایدال نیست!
سوال بعدی اینکه آیا اصلا انتخابها م درست هستن! و ایا با f1.8 میتونم به بوکه متفاوتی با این لنز الانم (۱۸-۱۰۵) برسم!
و ایا میشه با این لنز تا حدودی ماکروگرافی هم کرد؟ توی نمونه عکسهای dpreviw یه چنتا عکس خوشکل دیدم.
با عرض معذرت یه سوال دیگه هم داشتم که احتمالا با موضوع این فروم مطابق نباشه!
من دارم می رم تایلند. کسی تجربه قیمت اونجا رو داره که ایا ارزانتر از ایرانه و یا همین ایران بگیرم؟
ممنون از لطف تون.
بله مگر اینکه در قصر زندگی کنید
اگر اولویت بوکه است بله ارزش داره ولی در حالت کلی ارزش خرید 50اف 1.8 خیلی بالاستسوال دومم اینه که با توجه به اینکه من کاربرد حرفه ای ندارم ایا ارزش داره که 50mm f/1.4 رو با بیش از دو برابر قیمت f/1.8 بگیرم؟ یکی از دوستان نوشته بودن که اولی توی دیافراگم f1.4 چندان ایدال نیست!
بله درستهسوال بعدی اینکه آیا اصلا انتخابها م درست هستن! و ایا با f1.8 میتونم به بوکه متفاوتی با این لنز الانم (۱۸-۱۰۵) برسم!
و ایا میشه با این لنز تا حدودی ماکروگرافی هم کرد؟ توی نمونه عکسهای dpreviw یه چنتا عکس خوشکل دیدم.
بله بوکه 50 با 18-105 قابل مقایسه نیست و خیلی بهتره
با استفاده از اکستنشن میتونید ماکروگرافی کنین
ممنون از پاسخ های معجز و مفیدتون.
فقط در مورد سوال اول منظورتون اینه که با 50م.م هم نمیتونم توی خونه های محقر طبقه متوسط کارمند آسیب پذیر عکس تمام قد بگیرم؟
و در مورد سوال آخر هم هرچه گشتم فرومی که مرتبط با خرید لنز از خارج باشه پیدا نکردم. ممنون میشم شما یا هر کدوم از دوستان راهنماییم کنید! چون چندتا سایت تایلندی پیدا کردم که همه قیمتشون بالا تر از ایران بود!!!
شاد باشید.
How Much Blur? - A Bokeh Calculator - Asklens
این سایت رو ببینید میتونید مقاسیه ای داشته باشید بین میزان بوکه لنزهای مختلف در فواصل مختلف با دیافهای مختلف. همچنین نوع و اندازه قاب تصویر مورد نظر شما، که هد شات باشه یا تمام قد