سلام
دوست عزیز این مقایسه شما در کل اشتباه هست!
چرا؟
چون شما همه چیز رو در یک رفع دیستوریشن دیدید!!!
کسی که 200-70 رو میخره چیزهای دیگه ای هم به جز کیفیت تصویر براش مهم هست. وگرنه یدونه نیکور 200-55 با وزن و حجم کمتر و با قیمت 250 هزار تومان میخرید و دیگه هزینه دو میلیونی و زحمت حمل و نقل رو هم متحمل نمیشد.
اول از همه دیافراگم باز اون لنز برای جاهای کم نور و بوکه لنز هست. چون شما به دیافراگم باز جهت فریز کردن سوژه در مکانهای کم نور و بوکه مناسب احتیاجی ندارید ، دلیل نمیشه که هیچکس احتیاج نداشته باشه.
دوم اینکه کیفیت ساخت و سیلینگ لنز و مقاومت آن در برابر گرد و خاک و رطوبت و ضربه و ... که برای یک خبرنگار یا یک عکاس طبیعت یا .... خیلی خیلی ارزش داره. حتی شاید مهمتر از اپتیک لنز!!!
و دیگه اینکه شما فقط دیستوریشن رو در نظر گرفتید. در حالیکه مشکلات دیگه ای هم وجود داره.
مثلا کنترل فلر در لنزها که در دیافراگم های باز خیلی مهمه و گاهی وقتا این مشکل فلر میتونه عکس رو نابود کنه. پس نیکون میاد از نانوکوتینگ استفاده میکنه و پولش رو هم از مشتری میگیره.
یا استفاده از المان های مرغوب جهت ثبت بهترین رنگ و کنتراست تصویر.
و یا کنترل CA یا .......
چون شما از دیافراگم باز استفاده نمیکنید ، چون شما مانند یک خبرنگار بصورت خشن با دوربین و لنزتون رفتار نمیکنید ، چون شما در شرایط آب و هوایی غیرعادی عکس نمیگیرید ، چون برای شما فریز کردن یک سوژه در یک جای کم نور اهمیت نداره و ...... پس از یک لنز 135-18 استفاده میکنید و به جان نیکون هم دعا میکنید که همچین لنزی رو ساخته.
بنده هم مانند شما هستم. برای من این 105-18 حکم همان 105-24 یک میلیون تومانی کانن رو داره ولی با 1/4 قیمت! و همچنین واید بهتر! و تازه خیالم هم راحتتر هست چون اگه 4 تاشو خراب کنم ، مثل این میمونه که یدونه 105-24 رو خراب کردم!
ولی دلیل نمیشه که نیازهای همه مانند بنده و شما باشه و اینجور مقایسه ها رو صحیح بشماریم.
ولی اگر اینجور تست ها رو درست میشمارید لینک زیر هم جالب خواهد بود!
مقایسه بین 55-200 معمولی و 200-70:
کد:
http://photo.net/photodb/folder.tcl?folder_id=732856