پاسخ: AF-S DX Nikkor 18-200mm F3.5-5.6G ED VR II
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k1mj
من این لنز 18-200 VR2 را به قیمت 740 هزار تومان با گارانتی از جمهوری خریدم. ولی توی پایتخت دیدم که 820 قیمت گزاشته بودن. لنز خوبیه در مقایسه با 18-105, من هر دوشون رو مدتی استفاده کردم. از نظر شارپنس یکمی بد تر از 18-105 هست مخصوصا در محدوده 135mm ضعف داره. ولی اگر می خواهید فقط با یک لنز این محدوده را پوشش بدین لنز خوبیه. وزن سنگینی داره و باطری دوربین رو سریع تموم می کنه. و ضمنا نسبت به مدل قبلی یعنی 18-200 VR یه قفل زوم هم اضافه شده. برای من که دوربین رو توی کوله می زارم خیلی خوبه.
740؟؟؟!!!!
من همون 820 خریدم لنز خوبیه حداقل ار ورژن قبلیش بهتره شارپنس هم نسبت به لنز قبلی کمی بالاتر رفته
متوجه منظورتون نشدم مگر لنز در مصرف باتری نقش داره؟
فوکوس کمی گیج میزنه منظورتون اینه که توی حالت اتو فوکوس چون موتور زیاد حرکت میکنه و در بعضی مواقع نهایتا مجبور به استفاده ار فوکوس دستی میشیم باتری زیاد میکشه؟!
سلام.
بله همون 740
این لنزو من همین امروز قیمت گرفتم. قیمت ناصر خسرو 790 الی 820 (ایده آل)
قیمت میرداماد 740 (ایده آل) :eek:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KHAKSAR
سلام.
بله همون 740
این لنزو من همین امروز قیمت گرفتم. قیمت ناصر خسرو 790 الی 820 (ایده آل)
قیمت میرداماد 740 (ایده آل) :eek:
علت این است که جنس در ناصر خسرو بسیار سریع تر و بیشتر جابجا می شود اما در میرداماد اینگونه نیست.ممکن است اجناس میرداماد قیمت های قبل باشد و ناصرخسرو قیمت های جدید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
علت این است که جنس در ناصر خسرو بسیار سریع تر و بیشتر جابجا می شود اما در میرداماد اینگونه نیست.ممکن است اجناس میرداماد قیمت های قبل باشد و ناصرخسرو قیمت های جدید...
البته من نه از میرداماد گرفتم نه از ناصر خسرو از جهانبانی گرفتم تو مشهد:(
عجب کلاه گشادی رفت تو سرم میتونستم با این پول یه فیلتر UV خوب بگیرم با یه سه پایه:::waw:::
پاسخ : پاسخ: AF-S DX Nikkor 18-200mm F3.5-5.6G ED VR II
سلام
دست دوم این لنز توی بازار گیرمیاد؟ به چه قیمتی؟
پاسخ : پاسخ: AF-S DX Nikkor 18-200mm F3.5-5.6G ED VR II
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام
دست دوم این لنز توی بازار گیرمیاد؟ به چه قیمتی؟
اگر هم باشه نباید قیمت منطقی داشته باشه چون اولا این لنز تقریبا جدیده و هنوز از چشم کسی که این لنز رو خریده نیفتاده از طرفی هم به خاطر همین جدید بودن سالم و تمیزه به همین دلیل هم صاحبش فکر میکنه با نو فرقی نداره :دی
فکر میکنم با ورود لنز جدید نیکون 28-300 خیلی راحت تر بشه این لنز رو بصورت دسته 2 خریداری کرد حد اقل خودم که همچین تصمیمی دارم