مدل جدید لنز محبوب Nikon هم معرفی شد.
کد:http://www.dpreview.com/news/0907/0907300218mm200mm.asp
مدل جدید لنز محبوب Nikon هم معرفی شد.
کد:http://www.dpreview.com/news/0907/0907300218mm200mm.asp
آرش سلطانی
گل بود به سبزه نیز آراسته شد.
این یکی دیگه خیلی شگفت آوره ۱۸-۲۰۰ ای که حتما سر لنز شل نمیشه .توی وایدش لابد ویگنتینگ نداره .۲۰۰ واقعیه !!!!!
خداییش عاشقان سینه چاک نیکون به دل نگیرند ولی نیکون شورشو دراورده با این اپگرید هاش
بجای اینکه یک لنز جدید بجای۸۰-۴۰۰ یا ۲۴-۱۲۰ یا لااقل یک لنز همه کاره برای فول فریم بسازه مثل ۲۴-۱۳۵ الکی اینا رو اپگرید میکنه .
۷۰-۲۰۰ جدید که N هم هست چقدر عوض شده چقدر MTF چارت این لنز های جدید عالیتر شدن آدم حض میکنه
واقعیت اینه که نیکون فعلا داره دست و پا میزنه .
رضای عزیز
اگر کمپانی اون چیزی که نیاز امروز شماست انجام نمیده؟ یقینا دست و پا زدن کمپانی نیست!
تازه شدن این لنزها بسیار جذاب است.
اصلا به نظر من یکی از جذابیتهای برند نیکون لنزهای جذاب و ارزان و متنوع سایز دی ایکس است.
خوب بله!
منهم ۲۴-۱۰۵ کانن رو دوست دارم. و دوست تر! میدارم که ۲۴-۱۲۰ نیکون داشته باشم با کیفیت ۲۴-۱۰۵ کانن!
اما یقینا کاربران سری دی ایکس بسیارند.
گمان میکنم باید انتظار ۶ ماهه یا یکساله داشته باشیم برای معرفی لنزهای جدید فول فریم.
نیکون در این چند ساله رنج بسیار وسیعی از لنزهای فول فریم رو معرفی کرده که خودت بهتر از من امارشون رو داری و چندتاشون رو هم در کیف دوربین عکاسی.
رضا جان چطور شورش رو در آورده؟
به عنوان يك كاربر معمولي نيكون نظرم با شما متفاوت هست.يعني دوست دارم همين سه لنز فول فريم سري N داشته باشم به جاي اينكه يك لنزي مثل 24-120 حتي اگر كيفيتي برابر با همتاي كنوني-24-105- داشته باشه.
وقتي با 24-70 كار ميكني نياز به آپگريد 70-200 رو احساس ميشه كرد.البته به قول آرش شما كه اين لنز ها رو دركيف داري و مزه شون رو چشيدي.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
وقتی جایی هستید که فقط امکان داشتن یک لنز اجبار است یک بادی فول فریم رو باید با یک 24-120 رو باید داشت.مگر اینکه بریم یک دی300 بگیریم با 18-200 به عنوان بک اپ.
در ضمن برای شمایی که 70-200 جدید جذاب است چه فرقی با قدیمیش داره ؟
چه فایده وقتی 200$ گرونتره...
وحید بیگدلی
فکر میکنم هر کدام از ما به عنوان استفاده کننده زمانی که منتظر محصولات جدید هستیم دوست داریم شرکت تولید کننده محصول مورد نیاز ما را وارد بازار کند و یا اپگرید کند اما نیکون با در نظر گرفتن نیاز بازار - محدودیتهای منابع فنی و مالی - برنامه ریزی های کلان و... به دنبال ماکزیموم کردن سود است. یعنی بحث الفبای اقتصاد یا تخصیص منابع محدود به شکل بهینه برای جواب دادن به نیازهای به نسبت نامحدود. بنده دوست دارم ببینم نیکون هر چه زودتر 400-80 رااپگرید کند چون از هیچیک از سوپر تله های بازار خوشم نمی اید و یا انها که خوب هستند در حیطه بودجه من نمیگنجند برای مثال 400-200 که خارج از دسترس بنده است.
شک ندارم که نیکون قبل از معرفی یک محصول یک ارزیابی بازاریابی یا Marketing Audit از بازار انجام میدهد تا ببیند با معرفی کدام محصول سود دراز مدت و کوتاه مدتش افزایش میابد.
محدودیتهایی که شاید کنون به ان دچار نباشد. کنون از نظر منابع مالی و تولیدی نسبت به نیکون یک غول بی شاخ و دم است. دوستان به یاد دارند که تا یکی دو سال پیش کنون حتی با معرفی دوربینهای جدیدتر تولید 350 دی را متوقف نکرده بود اما همیشه نیکون برای ساخت یک دوربین جدید مجبور شده که تولید یکی از دوربینهای قبلی را متوقف کند یا کاهش دهد چون ظرفیت تولیدش زیاد نیست. برای لنزهای نیازمند به اپگرید و یا لنزهای جدید مورد نیاز نیکون میشود یک صورت بلند نوشت که همگی هم منطقی هستند اما وقتی نمیتوانید همه را با هم تولید کنید مجبور به انتخاب هستید. البته نمیخواهم ادعا کنم که محاسبات بخش بازاریابی و برنامه ریزی تولید نیکون یا کنون همیشه درست است چون بارها روند زمانی نشان داده که برخی تصمیم ها غلط بوده اما وقتی که به همه داده هایی در نیکون مورد بررسی قرار میگیرند دسترسی نداریم قضاوت هم دشوار میشود.
تا مدتها کنون بازار فول فریم را بلعیده بود و مدیران نیکون هم در مصاحبه ها با رسانه ها مزخرف میبافتند که نیازی به این دوربینها نیست. زمان نشان داد که احتمالا نیکون در ان زمان محدودیتهایی داشته که نمیتوانسته به ان اقرار کند.
والا من نگفتم که ۷۰-۲۰۰ جدید خیلی خوبه!
اما میشه گمان کرد که از نسخه قدیمی بهتر شده باشه.
اما ۷۰-۲۰۰ نیکون اینقدر خوب بوده که ما تعجب میکنیم.
اما احتمالا برای استفاده با دوربینی مثل D3xنیاز به نسخه جدید احساس میشود. یا حداقل نسخه جدید راندمان بهتری خواهد داشت.
من که فعلا اصلا خیال تازه کردن این لنز رو ندارم.
و اگر احساسی بخوام بگم میگم ۸۰-۴۰۰ جدید و یا ۱۳۵ ۱/۸ چرا تولید نکرده؟
اما چون فعلا پول اضافه ای ندارم! خوشحالم که دوستانی که DX دارند و تعدادشون هم بسیار بیشتر از فول فریمی هاست میتوانند از ۱۸-۲۰۰ جدید استفاده کنند.
این لنز دقیقا همونیه که به همراه d90 فروخته میشه ؟
حمید رضا مرادی
G12