-
SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM
لنز دیگری که دیروز 20 فوریه سیگما معرفی کرد لنز اولترا واید 8-16 هست :
http://a.img-dpreview.com/news/1002/...DG-HSM-001.jpg
نقل قول:
SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM specifications
Focal length 8-16mm
Maximum aperture f/4.5-5.6
Minimum aperture f/22
Lens construction • 11 groups 15 elements
• 4 FLD glass elements
Angle of view (APS-C crop) 114.5°-75.7°
Closest focus distance
24cm (9.4in)
Maximum reproduction ratio 1:7.8
Aperture blades 7
Filter attachment size TBC
AF motor HSM motor
Dimensions 75mm x 105.7mm (3.0 in x 4.2 in)
Weight 545g (19.2oz)
Supplied accessories • Case
• Petal-type Hood
Mounts Sigma, Sony, Nikon, Pentax, Canon
کد:
http://www.dpreview.com/news/1002/10022011sigma8mm16mm.asp
-
پاسخ: SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM
به شخصه علاقه زيادي به همچين موجود نازنيني داشتم ماركش مهم نيست.
كلا حالي ميده 24 -12 روي APS-C
فقط يكم ديافش بسته نيست؟
فكر مي كنيد با چه قيمتي براي شروع بياد:redface:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Viper
به شخصه علاقه زيادي به همچين موجود نازنيني داشتم ماركش مهم نيست.
كلا حالي ميده 24 -12 روي APS-C
فقط يكم ديافش بسته نيست؟
فكر مي كنيد با چه قيمتي براي شروع بياد:redface:
با توجه به اینکه عمده مصرف این لنز برای land scape است دیاف باز نبودنش نقطه ضعف بزرگی نیست.
البته ممکن است کسانی از این لنز استفاده های دیگری هم بکنند حتی عکاسی در محیط بسته مثلا عکاسی از مجالس که البته عکسهای معمولی از اب در نمی اید بلکه در کارهای خلاقانه به کار می اید.
من ترجیح میدهم که این لنز را با قیمت 700 دلار در بازار ببینم تا یک اف 2.8 با قیمت 1500 دلار.
امیدوارم قیمتش در حدود و یا کمی بیشتر از 20-10 باشد.
-
-
برای نیکونی ها که انتخاب خوبی باید باشه..لنز های واید نیکون که پیدا نمیشه
فقط میتونیم به توکینا یا سیگما امیدوار باشیم.
-
سلام
کسی قیمت این لنز را دارد ؟
از لحاظ اپتیکی چجوریه؟ لنز با ارزشیه ؟
ممنون
-
این لنز بزودی عرضه میشه قیمت 799 پوند
-
سلام
قیمت اعلام شد ،1100 دلار :::angry:::
امیدوارم این قیمت تعدیل بشه !
کد:
http://www.sigmaphoto.com/shop/8-16mm-f45-56-dc-hsm-sigma
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshad_k
قيمتهايي كه اعلام شده گويا دلار آمريكايي نيست يا نميدونم !!
مثلا شما ميتونيد از قيمت 10-20 سيگما اينو بفهميد كه 750 قيمت زده با اينكه اينجا خيلي كمتر از اين حرفها هست
-
قیمت این لنز در آمازون (مونت نیکون) = 699 دلار !!! :::happy:::
کد:
http://www.amazon.com/gp/product/B003G28AZG?ie=UTF8&tag=nikorumo-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B003G28AZG
-
سلام
چند روز پیش در نمایندگی سیگل اینطور گفته شد که لنزهای جدید سیگما 2 ماه دیگر وارد میشود (تیر ماه حدوداً)
نکته منفی این لنز هم به عنوان یک واید زوم, مثل 24-12 سیگما و 24-14 نیکون, عدم امکان استفاده از فیلتر است ... :(
نقل قول:
* Filters cannot be attached to this lens.
قیمتش هم در سایت سیگمای آمریکا 1100$ زده شده :eek: قیمت اینجا را باور کنیم یا آمازون؟ :::confused2:::
کد:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
چند روز پیش در نمایندگی سیگل اینطور گفته شد که لنزهای جدید سیگما 2 ماه دیگر وارد میشود (تیر ماه حدوداً)
نکته منفی این لنز هم به عنوان یک واید زوم, مثل 24-12 سیگما و 24-14 نیکون, عدم امکان استفاده از فیلتر است ... :(
قیمتش هم در سایت سیگمای آمریکا 1100$ زده شده :eek: قیمت اینجا را باور کنیم یا آمازون؟ :::confused2:::
کد:
وحید جان قیمت هایی که در سایت سیگما مطرح می شود آنهایی نیست که لنز با آن عرضه می شوند!
یعنی اینکه همیشه 10% تا 30% گران تر از نرخ بازار در ایران و جهان است.
لنز های سیگما در ایران هم که اصولا جز ارزان ترین ها هستند.
آن قیمت هایی که در سایت سیگما است بیشتر قیمت رسمی و با لحاظ کردن مالیات و ... است.
-
3 فایل پیوست
سلام
تست این لنز در فتوزون روی بدنه 50D و ابراز رضایت بسیار زیاد از این لنز :think:;
کد:
http://www.photozone.de/canon-eos/515-sigma816f4556apsc
نقل قول:
Verdict
The Sigma AF 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM may be the new star in this lens segment. It's very sharp across the whole range straight from the max. aperture. Lateral CAs are also very well controlled. That's quite an achievement for such an extreme ultra-wide angle zoom lens! If you're into architecture photography you will notice some barrel distortions when using the 8mm setting but that's actually a general problem in this class and at 12mm it shows less distortions than the competition actually. The biggest issue is the amount of vignetting at the widest setting but that's not really a surprise because the principle amount of natural vignetting is unavoidable at such extreme focal lengths. However, it's still a good idea to avoid the max. aperture to tame the light fall-off to some degree.
The build quality of the Sigma lens is very good although some may not like the vulnerable "bulb"-like front element which prohibits the use of filters. The AF is both fast and nearly silent. The pricing of the Sigma is very attractive relative to its performance figures as well as the extreme nature of the lens. Therefore ... highly recommended (if you can find a good sample)!
* نقل قول عکسها و کل نتیجه گیری؛ به دلیل محروم بودن از سایت فتوزون برای کاربران (بصورت عادی) است.
-
نمونه عکسهایی از این لنز در سایت Lens Tip
کد:
http://lenstip.com/1832-news-Sigma_8-16_mm_f_4.5-5.6_DC_HSM_-_sample_images.html
به نظر میرسد دیستورشن در واید هم خیلی خوب کنترل شده :)
-
درود
من همین الان چند مورد از نمونه عکسها رو دیدم ، این لنز اصلا شارپ نیست. عکسها در حالت فول سایز به شدت گنگ هست حتی در مرکز. به نظرم آزار دهنده ترین چیزی که در این لنز میشه دید همین باشه.
عکسها طوری هست که انگار با سرعت پایین روی دست گرفته شده باشند بدون لرزش گیر !
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
من همین الان چند مورد از نمونه عکسها رو دیدم ، این لنز اصلا شارپ نیست. عکسها در حالت فول سایز به شدت گنگ هست حتی در مرکز. به نظرم آزار دهنده ترین چیزی که در این لنز میشه دید همین باشه.
انوش
من هم با دیدن عکسها در حالت فول سایز متوجه این موضوع شدم ولی گفتم فعلا چیزی نگم شاید اشتباه میکنم ولی انگار درست بوده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
انوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SIAMAK™
من هم با دیدن عکسها در حالت فول سایز متوجه این موضوع شدم ولی گفتم فعلا چیزی نگم شاید اشتباه میکنم ولی انگار درست بوده !
سلام
نقل قول:
Have a look at the photo gallery of examples taken with a new Sigma 8-16 mm f/4.5-5.6 DC HSM lens mounted to the Canon EOS 50D. Traditionally, the photos were taken in JPEG format with the lowest available in-camera sharpening level and with noise reduction off.
جدا از اینکه در فرمت Jpeg با Sharpening بسیار کم عکاسی شده است به نظرم این عکس ها یک اشکال دیگر هم دارند. نمی دانم دقیقا چیست . شاید بهترین کلمه را انوش خان گفتند : گنگی ! یک جور انگار پیکسل ها با هم ادغام شده اند. کمی بهم ریختگی دارند.
آیا نمونه عکس های بهتری از این لنز را دوستان دیده اند ؟
ممنون
پی نوشت:
به نظرم ترکیب بندی و نورسنجی با چنین فوکال لنت هایی، به دانش و تجربه زیادی احتیاج دارد. :)
-
رویوی این لنز توسط جوزا
Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 EX DC ,vs Sigma 12-24 on FF
یه جمله کوتاه هم باب میل نیکونی ها، از یک کنونی ;)
نقل قول:
The Sigma 8-16 for sure is not perfect. If you want super professional built quality, extreme sharpness from corner to corner even at f/2.8 and wide aperture, there is only one wide angle for you: the uber Nikkor 14-24mm. Canon and Sigma wide-angle are good, but the Nikkor is another world...
-
پاسخ : پاسخ: SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM
من دو سه ماه پیش یک لنز 10-20 سیگما و یک نیکون 18-200 VR II :( خریدم و عکاسی معماری میکنم
با این لنز 10 میلیمتری خیلی حال میکنم :redface: اما فکر اینکه یک لنز داشته باشم که 25% بیشتر واید باشه برام خیلی هیجان انگیزه!! :mlaugh:
هر چند کیفیتش تو واید پایین میاد اما یک نماهایی هست که فقط با این لنز میشه گرفت!! :cool:
تو آمازون که 1100$ یک خط کشیده و نوشه 700$
فکر میکنید تو ایران کی و با چه قیمتی عرضه بشه؟
احتمالا باعث افت قیمت سیگما 10-20 بشه؟ مگه نه؟
اگر من بخوام 2 تا لنزمو بفروشم هر کدومو چند میخرن؟ باهاش میشه این لنز رو بهمراه یک 18-105 نیکون خرید؟ چقدر باید روش بزارم؟ :confused:
-
چند عکس از جوزا با ترکیب این لنز و 7D (از تونس)
Landscapes: Tunisia
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aubj
من دو سه ماه پیش یک لنز 10-20 سیگما و یک نیکون 18-200 VR II :( خریدم و عکاسی معماری میکنم
با این لنز 10 میلیمتری خیلی حال میکنم :redface: اما فکر اینکه یک لنز داشته باشم که 25% بیشتر واید باشه برام خیلی هیجان انگیزه!! :mlaugh:
هر چند کیفیتش تو واید پایین میاد اما یک نماهایی هست که فقط با این لنز میشه گرفت!! :cool:
اگر من بخوام 2 تا لنزمو بفروشم هر کدومو چند میخرن؟ باهاش میشه این لنز رو بهمراه یک 18-105 نیکون خرید؟ چقدر باید روش بزارم؟ :confused:
لنز 18-200 VRII یکی از لنزهای خیلی خوبه، چرا می خواهین بفروشین!
لنز 18-105 که بهتر از اون نیست.
در مقابل 10-20 میشه گفت 8-16 خوبه ولی 18-105 نه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king4
یعنی چی ؟ یک مقدار واضحتر اگر ممکن است ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
یعنی چی ؟ یک مقدار واضحتر اگر ممکن است ...
منظورم اینه که ارزش داره لنز 10-20 رو بفروشه به جاش 8-16 بخره ولی ارزش نداره 18-200 رو بفروشه به جاش 18-105 بخره.
-
نقل قول:
منظورم اینه که ارزش داره لنز 10-20 رو بفروشه به جاش 8-16 بخره ولی ارزش نداره 18-200 رو بفروشه به جاش 18-105 بخره
شما با همه این لنزها کار کرده اید و تجربه دارید یا اینکه بر مبنای مشخصات آنها از روی کاغذ می فرمایید؟
-
نه کار نکردم ولی اینترنت به اندازه کافی منابع داره.
-
نقل قول:
لنز 18-200 VRII یکی از لنزهای خیلی خوبه، چرا می خواهین بفروشین!
لنز 18-105 که بهتر از اون نیست.
گویا فقط رنج لنز و فاصله کانونی را ملاک قرار می دهید.
در مقایسه همان 20-10 و 16-8 هم که با قطعیت فرمودید جای بحث است اعوجاجشان نسبت هم و این که برای چه کاری نیاز است و کلی موارد دیگر
برای عکاسی معماری هم واقعاً درک نمی کنم ! درسته که بعضی از سوژه ها با 18 مم (کراپ دار) در کادر جا نمی شود اما جا دادنش به هر قیمتی هم ارزش خاصی ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aubj
والا من تجربه م به اندازه دوستان نیست اما یه چند تا نکته بنظرم اومد گفتم شاید به دردتون بخوره
با 10-20 کار کردم ... روی کنون 40دی و اختصاصا هم برای عکاسی معماری تهیه کردم (یه پروژه بود که تموم شد ) از همه لحاظ بجز رنگ ازش راضی بودم که خب رنگ رو هم با ادیت تا حد زیادی درست کردم اما با ریویوهایی که از 8-16 دیدم به نظرم اعوجاجش بین بازه 8 تا 10 خیلی بالاست و بدرد معماری نمی خورده مگر از 10 به بالا استفاده کنید که خب همین الان 10-20 دارید !! درثانی قیمت 8-16 هنوز بسیار بالاست که بنظر من می توانید بجای اون لنز توکینا 11-16 بگیرید با اف2.8 و با کلی برتری نسبت به 8-16 ...
لنز 18-105 نسبت به 18-200 به نظر من از بسیاری جهات بهتره اول شارپنسش یه مقدار بالاتره ... کنتراست مناسب تری نسبت به 18-200 داره ... سرعت فوکوسشون تقریبا در بازه مشترک برابره ... جنس بدنه یکی است ... و در کل 18-200 از 150 به بالا یه جورائی دیر و گیج فوکوس می کرد ( شاید من ناشی بودم !! ) ولی به نظرم رنجی که 18-200 به عکاس می ده می تونه خیلی کارگشا باشه ولی برای استفاده کمی حرفه ای تر من از 18-105 خیلی راضی هستم .
-
بررسی این لنز در SLR Gear
کد:
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1330/cat/31
نه هیجان زده شده و نه از آن انتقاد کرده , کلا ً چکیده آن اینست که اگر شما به این مقدار واید احتیاج دارید؛ خب انتخاب دیگری ندارید , اگر هم واید 10 و 12 کارتان را راه می اندازد که بحث دیگری است...
نقل قول:
Alternatives
Canon EF-S 10-22mm ƒ/3.5-4.5 USM ~$750
The Canon ultrawide for APS-C was released in 2004, so it's comparatively long in the tooth; sharpness doesn't match what the Sigma can offer and CA is slightly higher at the wide end; corner shading isn't great, but distortion is quite low for an ultra-wide.
Nikon 10-24mm ƒ/3.5-4.5G ED AF-S DX ~$800
The Nikon 10-24mm is very good, offering excellent results for sharpness at all focal lengths, but never quite hitting the tack-sharp levels that the Sigma 8-16mm could demonstrate. CA results are good at the wide and tele ends, and excellent in between; comparable if not slightly better than the Sigma. Corner shading and distortion are about the same.
Tokina 11-16mm ƒ/2.8 AT-X 116 PRO DX ~$600
We haven't yet tested this lens, but if you're willing to sacrifice 2mm of focal length, trade-off is an ƒ/2.8 aperture.
Conclusion
Optimized to work where you'll probably be using it, there's not much more to say here that the review doesn't cover. If you need ultra, ultra-wide, you won't go wrong with the Sigma 8-16mm, and at present, there's not a whole lot else to choose from
.
-
ریویو کن راکول
کد:
http://kenrockwell.com/sigma/8-16mm.htm#perf
خلاصه:
شارپنس خیلی خوب، CA کم، دیستورشن خیلی زیاد در 8، فوکوس پر سر و صدا
اگر نیاز به 8 میلیمتر دارید خوبه وگرنه 10-24 نیکون و 11-16 توکینا بهتره.
این جمله آخرش هم جالبه:
If you're a whiner, be prepared for AF that doesn't always focus, and a lot of barrel distortion at 8mm.
If you're not as afraid of Sigma as I am (I'm funny about quality) and you need the widest possible lens, by all means, get this Sigma. Its images are excellent!
-
سلام
وب سایت The Digital Picture بررسی این لنز را جدیدا منتشر کرده است.
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Sigma-8-16mm-f-4.5-5.6-DC-HSM-Lens-Review.aspx
همچنین در این Review این لنز با لنزهای زیر هم مقایسه شده است.
Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM Lens
Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 DI II Lens
Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Lens
Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X Pro DX Lens
Sigma 10-20mm f/3.5 EX DC HSM Lens
Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Lens
مقایسه جالبی است.(کمی صبر کنید تا تمام تصاویر Load شوند)
-
سلام؛
خوب این هم ریویوی فتوزون از این لنز بر روی D7000.
همان طور که با توجه به ریویوهای پیشین این لنز نیز انتظار داشتیم، نتیجه بسیار رضایت بخش بوده. لنز بسیار شارپ (MTF خیلی خوب نسبت به دیگر التراوایدها) با واید عالی برای APS-C و CA به خوبی کنترل شده با کیفیت ساخت خوب. نتیجه بررسی فتوزون برای این لنز highly recommended است.
کد:
http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/625-sigma816f4556dx
-
درود
دوستان هر از چندگاهی در مورد این لنز سوالی کرده اند که باعث شده به ریویو های این لنز مراجعه کنم و هر چه ریویو از این لنز دیدم هیچکدام در بخش کیفیت اپتیکی این لنز نکته منفی عنوان نکرده اند و مخصوصا همه بر شارپ بودن این لنز اتفاق نظر دارند ، اما عجیب آنجاست که شخصا هیچ نمونه ای از این لنز ندیده ام که سافت نباشد!
سمپل های این لنز را اگر در سایز اصلی نگاه کنیم به حدی سافت است که ممکن است فکر کنیم شاید با سرعت پایین عکسها روی دست گرفته شده واقعا نمیدانم جریان از چه قرار است اگر کسی سمپلی از این لنز دید که سافت نبود لینکش را بگذارد.
با سپاس
انوش
-
کسی از قیمتش خبر داره؟
تو ایران نه سایتها
-
این یه تست جالب با توکینا و فیش آی 10.5 نیکون:(اینم لینک بزرگترش)
من فکر میکنم زوم نبودن 10.5 تنها ضعفش جلوی سیگماست!
من خودم احتمالا سیگما رو بخرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
دوستان هر از چندگاهی در مورد این لنز سوالی کرده اند که باعث شده به ریویو های این لنز مراجعه کنم و هر چه ریویو از این لنز دیدم هیچکدام در بخش کیفیت اپتیکی این لنز نکته منفی عنوان نکرده اند و مخصوصا همه بر شارپ بودن این لنز اتفاق نظر دارند ، اما عجیب آنجاست که شخصا هیچ نمونه ای از این لنز ندیده ام که سافت نباشد!
سمپل های این لنز را اگر در سایز اصلی نگاه کنیم به حدی سافت است که ممکن است فکر کنیم شاید با سرعت پایین عکسها روی دست گرفته شده واقعا نمیدانم جریان از چه قرار است اگر کسی سمپلی از این لنز دید که سافت نبود لینکش را بگذارد.
با سپاس
انوش
یک نگاهی به این سه عکس بندازین لطفا انوش جان،نظرتون رو درباره سافت بودن یا نبودن بفرمایین لطفا
http://imgur.com/a/R75n2
http://imgur.com/pCaw3
http://imgur.com/9BIkJ
-
دوستان کسی از ورود این لنزبه بازار ایران خبر داره؟ اگر بله کجا و به چه قیمتی؟
-
نقل قول:
دوستان کسی از ورود این لنزبه بازار ایران خبر داره؟ اگر بله کجا و به چه قیمتی؟
حتماً هست
تقريباً يك ماه پيش در يكي از فروشگاه هاي مشهد به قيمت حدود 900 رؤيت شد.(فكر كنم 920-930 بود)
-
عقیل جان این لنز در تهران با قیمتی پایینتر چند روز قبل خریداری شده.ممکنه هنوز موجود باشه.
بسیار لنز باکیفیتی است....کاش به جای فیلتر ژله ای فیلتر معمولی میخورد
-
http://blog.photoframd.com/wp-conten...a-8-16mm-3.jpg
من خودم بین این لنز و 10-24 نیکون موندم , این واید 8 خیلی آدمو وسوسه میکنه :biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
جناب مسلمی میشه راجب فیلتر ژله ای توضیح بدین ؟
مثلا بخوایم فیلتر پلاریزه ببندیم روش چطوری میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
عقیل جان این لنز در تهران با قیمتی پایینتر چند روز قبل خریداری شده.ممکنه هنوز موجود باشه.
با سلام خدمت جناب مسلمی عزیز...
اتفاقا بدجوری چشمم رو گرفته،توی این مدت ریویو هایی هم که دربارش خوندم و دیدم همگی دال بر کیفیت بالای خروجی این لنز بوده.از طرفی لنز 15-8 فیش آی کنون هم یه شدت وسوسه کننده اس(البته نه از این جهت که این دو قابل مقایسه باشن!) باید تیر ماه که اومدم تهران تصمیم بگیرم...ولی خب با این قیمت و کیفیت گزینه به شدت قابل تاملی هست...
دیدن این مقایسه جوزا هم خالی از لطف نیست.همونطور که میبینید این لنز روی گوشه های تصویر هم عملکرد بسیار خوبی داره.
http://www.juzaphoto.com/articles/si...w_vs_12-24.htm
و البته اون جملات آخرش درباره لنز فوق العاده 24-14 نیکون:::love2::: که به عنوان یک کنونی مدتیه به جمع عاشقان این لنز پیوستم...با روند رو به رشد!...
در جواب دوستمون هم باید بگم بعضی از لنزها مثل این لنز به خاطر برجستگی المان جلویی قابلیت بستن فیلتر رو ندارن و از ماونت لنز درگاهی برای قرار دادن فیلتر ژلاتینی در نظر گرفته شده.مثل این عکس
http://www.akkasee.com/files//articl...ilter_Slot.jpg
-
ببخشید با تاخیر پست ها رو دیدم.
من در یکی از سفرهای گروهی که رفته بودم این لنز رو از نزدیک دیدم و نمونه عکسهاشو هم با دقت نگاه کردم.
به نظر من واقعا چیزی از 10-22 کانن در رنگ و لعاب و کیفیت خروجی کم نداره.
دوستان بهتر میدانند که یک میلیمتر در واید یعنی چی واین لنز با کیفیت بالاش و قیمتی مطابق 10-22 بهترین جایگزین است. فقط همچنان این فیلتر مانند پلاریزه و .... عذاب میشه برای عکاسی در طبیعت در مواردی که استفاده از فیلتر گریز ناپذیره.
-
نادر خان قیمت دقیق لنز چقدر هست الان؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
نادر خان قیمت دقیق لنز چقدر هست الان؟
با آخرین خرید من حدود 870
-
نادرخان من میخوام یه اولترا واید بگیرم ! بین 22-10 کانن و 16-8 سیگما موندم ! هر چی باشه کانن یه چیز ثابت شده است ! ولی از طرفی هم 2 م م اختلاف اون هم در دوربین کراپدار یه اختلاف وسوسه کننده است !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kartal
نادرخان من میخوام یه اولترا واید بگیرم ! بین 22-10 کانن و 16-8 سیگما موندم ! هر چی باشه کانن یه چیز ثابت شده است ! ولی از طرفی هم 2 م م اختلاف اون هم در دوربین کراپدار یه اختلاف وسوسه کننده است !
من هم درگیر این مسئله بودم.
پیشنهاد می کنم فاکتورهایی چون دیستورشن، CA، مقدار زوایای دید در جهت افقی, عمودی و قطری، امکان بستن فیلتر، نوع اعوجاج ها و غیره هم مقایسه شود.
صرف 2 مم وایدتر بودن به تنهایی دلیل موجهی برای انتخاب یک لنز واید نمی باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
ببخشید با تاخیر پست ها رو دیدم.
من در یکی از سفرهای گروهی که رفته بودم این لنز رو از نزدیک دیدم و نمونه عکسهاشو هم با دقت نگاه کردم.
به نظر من واقعا چیزی از 10-22 کانن در رنگ و لعاب و کیفیت خروجی کم نداره.
دوستان بهتر میدانند که یک میلیمتر در واید یعنی چی واین لنز با کیفیت بالاش و قیمتی مطابق 10-22 بهترین جایگزین است. فقط همچنان این فیلتر مانند پلاریزه و .... عذاب میشه برای عکاسی در طبیعت در مواردی که استفاده از فیلتر گریز ناپذیره.
میشه درباره تست و نتایج توضیحات بیشتری بدهید.اگر نمونه های تست را هم بگذارید که مستند تر خواهد بود.
نقل قول:
با آخرین خرید من حدود 870
یعنی چندبار این لنز را خریده اید؟
-
این تست فکر میکنم بهتر از تست من یاشه.
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
ضمنا من این لنز رو برای دو نفر از دوستانم خریدم.همین دیشب هم با جناب تهامی در خدمت یکی از همین لنزها بودیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
سلام
جناب مسلمی با توجه به این تست، نظر شما چیه؟ وقتی حدودا 20تا30 درصد میدان دید بیشتره و البته اف 2.8که ممکنه به درد بخوره و اختلاف قیمت کمشون، شما 8-16 رو ترجیح میدین؟
البته زوم بودن اولتراواید هم به نظر من زیاد شاخص مهمی نمیرسه بعد از اینکه هر دو لنز رو تست کردم به تازگی، به دلیل عمق میدان! چون به عینه دیدم کراپ ِتصویر لنز 10.5 عملا در اف4 به بالا همون چیزیه که ما میتونیم روی 16میلیمتر از لنز 8-16 به دست بیاریم
البته تجربه شخصی من میگه بعد از در اومدن تصویر از DXO حتی (برای شخص من) اصلاح دیستورشن و پرسپکتیو تا حد معقول، در مورد 10.5 بهتر قابل انجامه! ضمن اینکه به هر روی وقتی 10.5 رو داریم، علاوه بر اولتراواید، یک فیش آی هم در دست هست برای زمینه های متفاوت!
اگر ممکنه نظرتون رو میخوام بدونم
-
مهرداد جان لینک مرجع شما قابل دسترس نیست.
من با استفاده از 8 پرواپتیک و 10-22 کانن در اغلب موارد از دیافهای بالای 5.6 استفاده میکنم لذا به شخصه - نظر شخصی - در استفاده از لنزهای التراواید برام فاصله کانونی اهمیتش بیشتر از دیاف و پارامترهای دیگه -البته در حد قبول- بوده.
حتی خیلی از دوستانم هم 8 رو خیلی پسندیدند وقتی با این لنز عکاسی کردند.
دقیقا یکی از نمونه هایی که مورد پسند من در 8-16 بود خروجی عکس یکی از دوستان همین فروم در پاییز سال گذشته آهار بود.
منتظر لینک دقیق شما هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
مهرداد جان لینک مرجع شما قابل دسترس نیست.
من با استفاده از 8 پرواپتیک و 10-22 کانن در اغلب موارد از دیافهای بالای 5.6 استفاده میکنم لذا به شخصه - نظر شخصی - در استفاده از لنزهای التراواید برام فاصله کانونی اهمیتش بیشتر از دیاف و پارامترهای دیگه -البته در حد قبول- بوده.
حتی خیلی از دوستانم هم 8 رو خیلی پسندیدند وقتی با این لنز عکاسی کردند.
دقیقا یکی از نمونه هایی که مورد پسند من در 8-16 بود خروجی عکس یکی از دوستان همین فروم در پاییز سال گذشته آهار بود.
منتظر لینک دقیق شما هستم
درسته، اصلاح کردم؛ ممنون از راهنماییتون
درسته اما گاهی هم پیش میاد اف2.8 هم به کار میاد
8 هم قبول دارم،خودمم خوشم اومد ولی این ده و نیم کادرش بازتره
-
البته 8 ماونت نیکون 180 درجه روی کراپ دار خروجی میده.
ضمنا
The 8mm f/3.5 works GREAT!
At f/5.6 and smaller the image is super-sharp.
-
سلام.
من این لنز رو دارم.
ولی اصلن شارپنسش منو راضی نمی کنه.
خیلی قبل از خریدش جستجو کردم تو فروم.
تنها عاملی که به نظرم مونده هنوز اینه که چندجا دیدم دوستان اشاره کردن که لنز های سیگما ممکنه خوب و بد داشته باشه!
یعنی مثلا (مثلا) یکی در میون خوب باشه و بد باشه.
دلیل دیگه ی به نظرتون می رسه؟
یه جورایی واقعن پشیمون شدم که توکینا 11 17 (همین بود دیگه؟) رو نخریدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aliznia
سلام.
من این لنز رو دارم.
ولی اصلن شارپنسش منو راضی نمی کنه.
خیلی قبل از خریدش جستجو کردم تو فروم.
تنها عاملی که به نظرم مونده هنوز اینه که چندجا دیدم دوستان اشاره کردن که لنز های سیگما ممکنه خوب و بد داشته باشه!
یعنی مثلا (مثلا) یکی در میون خوب باشه و بد باشه.
دلیل دیگه ی به نظرتون می رسه؟
یه جورایی واقعن پشیمون شدم که توکینا 11 17 (همین بود دیگه؟) رو نخریدم.
درود
خوب شما که لنز رو تهیه فرمودید ، و لنز هم سالم هست دیگه امیدوارم ( از نظر بک فوکاس و.... )
پس با مطالعه تست های این لنز ببینید در کدام دیافراگم ها بهترین کیفیت وشارپنس خودش رو میده
(با توجه به اینکه در عکاسی منظره میدان بیشتری هم لازم هست)
نقش پروسس ( شارپ سازی ) که کامل کننده روند عکاسیتون هست رو هم در نظر بگیرید که تا چه حد میتونه موثر باشه
ضمنا یادتون باشه نمونه هایی که از کار های دوستان با لنز های مختلف میبینید دارای پروسس مناسب هستند و خروجی خام نیستند
برای دیدن وضعیت شارپنس میتوانید اینجا را نگاه کنید بهترین کیفیت خودش را در همه فواصل کانونی در دیافراگم 5.6 میده اما F8 هم خوبه F11 اش هم با پروسس میتوان به کیفیت قابل قبولی رسید اما دیافهای بسته تر خیلی راضی کننده نیست.
اون لنز توکینا هم 11-16 هست
موفق باشید
انوش
-
1 فایل پیوست
سلام :;)
چند روزی هست که این لنز ارزشمند به دستم رسیده ولی وقت به خاطر هوای به شدت آلوده فرصت پیش نیومده که جدا اون رو برای منظره گرافی! بررسی کنم.پیش خودم گفتم موارد اولیه که این چند روز دیدم اینجا بنویسم شاید برای دوستان جالب باشه.
محتویات جعبه شامل لنز یک کیف برزنتی بسیار با کیفیت(مشابه اونچه در جعبه 85 اف 1.4 بود) دفترچه راهنما و دیگر هیچ!
اولین چیزی که بعد از بیرون آوردن از جعبه توجه شما رو جلب میکنه کیفیت ساخت بسیار خوب این لنز است.کیفیت ساختی بالاتر از 24-10 نیکون و 22-10 کنون.بدنه لنز خیلی محکم و تو پر به نظر میرسه و البته وزن هم نسبت به جثه کمی زیاد به نظر میرسه.شاید به خاطر استفاده از فلز در ترکیب بدنه لنز باشه.رینگهای زوم و فوکوس حرکت نرم و در عین حال محکم و یکنواختی دارند و ماونت هم همونطور که انتظار میره فلزیست.از نظر کیفیت ساخت از بین اولترا وایدهایی که از نزدیک دیدم و با اونها کار کردم نزدیکترین کیفیت ساخت رو به این لنز 24-12 نیکون داره.
مورد دیگر که در بحث سیلینگ مهمه اینترنال زوم بودن این لنز هست که با زوم کردن طول لنز کم و زیاد نمیشه و این مورد به سیلینگ بهتر و مقاومت در برابر گرد غبار کمک میکنه.منتها المان جلویی لنز بسیار برجسته و بزرگه که کمی احتیاط رو در حین عکاسی میطلبه.البته هود لنز به صورت ثابت بر روی این لنز وجود داره ولی در فاصله کانونی 8 مم المان جلویی از لبه های کوتاه تر هود بالاتر میاد و اگر به این ترتیب نبود هم باز احتیاط بیشتری رو نسبت به لنزهای معمولی میطلبید.
اپتیک این لنز تا اینجا که چند شاتی با این لنز گرفتم خیلی خوب به نظر میرسه.خصوصا روی گوشها عملکرد لنز بسیار خوب و رضایت بخشه.منتها احساس میکنم کمی ته رنگ زرد داره که کلا عجیب نیست و بالاخره یک رد از سیگما باید در اون دیده بشه.(البته این مورد رو باید روزهای آینده دقیقتر بررسی کنم).ولی وینیت لنز بر روی 8مم کم نیست.که البته به راحتی در مرحله ویرایش بر طرف میشه.
در مقایسه با 24-10 نیکون(اولترا وایدی که در دسترس هست) در 8 مم من تفاوتی از نظر اعوجاج با 10 مم لنز نیکونی ندیدم(که این مورد امتیاز بسیار خوبی برای سیگما محسوب میشه).و در 10 مم هم که اعوجاج 16-8 کمتره! ولی از نظر شارپنس نمیشه تفاوتی بین این دو دید.مورد دیگری که در این لنز دیدم کنترل فلر هست که به وضوح از 24-10 نیکون کمتره.(متاسفانه عکسهایی که امروز در این مورد گرفتم رو پاک کردم ولی ظرف روزهای آینده حتما نمونه میگذارم).این مورد فلر در مدتی که با 24-10 کار کردم من رو خیلی آزار داد ولی در این لنز به نظر میرسه این مورد به خوبی کنترل شده.البته این مورد هم نیاز به بررسی اختصاصی داره.
از نظر اندازه هم با توجه به این عکس میشه به نتایجی رسید
فایل پیوست 27956
همانطور که تصویر هم میبینید المان ابتدایی لنز بسیار برجسته است.عکس فوق در حالت 8 مم لنز گرفته شده.
البته با در پوش و هودی که برای بسته شدن درپوش بر روی اون در نظر گرفته شده طول لنز بیشتر میشه.
تا به اینجا این مواردی بود که به نظرم رسید.روزهای آینده با بررسی های مفصل بر میگردم :::happy:::
-
عقیل جان
سلام ... مبارکه ...
ضمن تشکر از توضیحاتی که دادی، یه لطفی کن اگه میتونی نمونه عکس ها رو با Samyang 8mm هم مقایسه کن. همچنین با Canon 15-85 !!! :;)
-
از چه نظر علی جان؟
چون میدونی که مقایسه های آنچنانی کار بنده نیست.
-
آقای عقیلی اگه ممکنه تو نمونه هاتون از 8 و 10 میلی متر و 24 از لنز دیگه هم بذارید.
چون تا حالا با لنز 24 کمتر عکس نگرفتم دوست دارم تفاوت رو ببینم و نظرتون رو هم در مورد اینکه واقعا این 2 میلیمتر تو واید چقدر بکارتون میاد؟
با تشکر
-
اول اینکه احسان جان عقیل اسم کوچک بنده هست و فامیل من احمدی هست :)
والله دلایلی که من رو به سمت این لنز کشید کیفیت بسیار خوب اون در مقایسه با سایر اولترا وایدهای هم رده بود.بر طبق ریویوهایی که از سایتهای معتبر دیدم کیفیت این لنز بسیار خوب به نظر میرسید.مورد دیگه اون 2مم وایدتر بودنش بود که باید بگم فعلا نمیتونم دقیق بگم چقدر به کارم میاد چون قبل از این لنز با اولترا واید دیگری نداشتم.چند باری به تجهیزات نیکونی دوستان دسترسی داشتم و امانت گرفتم و با اونها کار کردم...
اما تجربه ای که با 8مم فیش آی پرو اپتیک داشتم من رو جذب زاویه دید بسیار زیاد خودش کرد.منتها لنز فیش آی کمی محدوده و همه کارها رو نمیشه با اون انجام داد.با دوستان صاحب نظر هم مشورت داشتم،عده ای 22-10 رو پیشنهاد میدادن و عده ای هم 16-8 رو...یکی دو نفر هم هر دو رو پیشنهاد دادند و در نهایت انتخابم به این لنز ختم شد. دیدم فقط فیلتر پولارایز رو روی این لنز نخواهم داشت،که فعلا از اون صرفه نظر کردم.سایر فیلترهایی که برام مهم بود مثل جی ان دی و ان دی رو پیدا کردم که ظرف روزهای آینده تهیه میکنم به امید خدا.
در نهایت فکر میکنم 2مم در بازه واید قابل توجهه و من نتونستم از اون بگذرم.مسلما برای بسیاری از دوستان اینطور نیست.من با همین قیمت میتونستم 22-10 کنون رو هم داشته باشم ولی به خاطر شارپنس بیشتر این لنز در تمام کادر 2مم وایدتر بودنش به سمت این لنز اومدم.در نهایت اینکه عمق عکسهایی که با لنزهای اولترا واید ثبت شدند رو دوست دارم.اگر فول فریم میخریدم هم به سمت 24-12 میرفتم.دیدم که جوزا هم این اواخر از همین لنز بر روی 7دی استفاده میکنه.فردا یا پس فردا به امید خدا دی5100 و 24-10 یکی از دوستان رو امانت خواهم گرفت و مواردی رو با هم مقایسه میکنم و اوایل هفته آینده با بررسی دیگری باز خواهم گشت(الان احساس جوزا بودن بهم دست دادlol )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
از چه نظر علی جان؟
چون میدونی که مقایسه های آنچنانی کار بنده نیست.
مقایسه آنچنانی مد نظر نیست همین که از یک کادر مشخص با فوکال های مختلف همین لنز عکس بندازی و اونا رو با 8mm سمیانگ و 15mm کانن مقایسه کنی، کافیه و بیننده حساب کار دستش میاد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI.Barutkub
مقایسه آنچنانی مد نظر نیست همین که از یک کادر مشخص با فوکال های مختلف همین لنز عکس بندازی و اونا رو با 8mm سمیانگ و 15mm کانن مقایسه کنی، کافیه و بیننده حساب کار دستش میاد .
به روی چشم علی جان.البته در نظر داشتم مواردی مثل فلر و ته رنگ رو هم یک مقایسه ای بکنم.
-
عقیل جان ما همچنان دستمونو گذاشتیم زیر چونمون و منتظریم هاااااااااا :::whistling::: چون منم بد جور بین این لنز و کانن 22-10 گیر کردم فعلن با توضیحاتی که دادی کفه سیگما به طرفش سنگینتر شده تا بعد ببینیم چی میشه بزرگترین ترسم هم همین یکی درمیون خوب دراومدن لنزای سیگماست .........................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
اول اینکه احسان جان عقیل اسم کوچک بنده هست و فامیل من احمدی هست :)
والله دلایلی که من رو به سمت این لنز کشید کیفیت بسیار خوب اون در مقایسه با سایر اولترا وایدهای هم رده بود.بر طبق ریویوهایی که از سایتهای معتبر دیدم کیفیت این لنز بسیار خوب به نظر میرسید.مورد دیگه اون 2مم وایدتر بودنش بود که باید بگم فعلا نمیتونم دقیق بگم چقدر به کارم میاد چون قبل از این لنز با اولترا واید دیگری نداشتم.چند باری به تجهیزات نیکونی دوستان دسترسی داشتم و امانت گرفتم و با اونها کار کردم...
اما تجربه ای که با 8مم فیش آی پرو اپتیک داشتم من رو جذب زاویه دید بسیار زیاد خودش کرد.منتها لنز فیش آی کمی محدوده و همه کارها رو نمیشه با اون انجام داد.با دوستان صاحب نظر هم مشورت داشتم،عده ای 22-10 رو پیشنهاد میدادن و عده ای هم 16-8 رو...یکی دو نفر هم هر دو رو پیشنهاد دادند و در نهایت انتخابم به این لنز ختم شد. دیدم فقط فیلتر پولارایز رو روی این لنز نخواهم داشت،که فعلا از اون صرفه نظر کردم.سایر فیلترهایی که برام مهم بود مثل جی ان دی و ان دی رو پیدا کردم که ظرف روزهای آینده تهیه میکنم به امید خدا.
در نهایت فکر میکنم 2مم در بازه واید قابل توجهه و من نتونستم از اون بگذرم.مسلما برای بسیاری از دوستان اینطور نیست.من با همین قیمت میتونستم 22-10 کنون رو هم داشته باشم ولی به خاطر شارپنس بیشتر این لنز در تمام کادر 2مم وایدتر بودنش به سمت این لنز اومدم.در نهایت اینکه عمق عکسهایی که با لنزهای اولترا واید ثبت شدند رو دوست دارم.اگر فول فریم میخریدم هم به سمت 24-12 میرفتم.دیدم که جوزا هم این اواخر از همین لنز بر روی 7دی استفاده میکنه.فردا یا پس فردا به امید خدا دی5100 و 24-10 یکی از دوستان رو امانت خواهم گرفت و مواردی رو با هم مقایسه میکنم و اوایل هفته آینده با بررسی دیگری باز خواهم گشت(الان احساس جوزا بودن بهم دست دادlol )
-
آیا میشه از طرفی که لنز به مانت خورده میشه فیلتر پلاریز و یا ان دی گذاشت>؟؟؟
من شنیدم برای فیش آی چنین کاری میکنن
برای این لنز هم میشه؟؟؟
-
برای این لنز خیر.اون فیش آی 15-8 شکاف مخصوص فیلتر ژلاتینی رو داره ولی این لنز خیر.
اون بررسی رو هم امشب به امید خدا یک بخش دیگه اون رو بر اساس مشاهدات خودم در مقابل 24-10 نیکون قرار میدم.
-
3 فایل پیوست
یکی از دوستان درخواست کرده بودند تفاوت زاویه دید در سه لنز 8 مم فیش آی و 16-8 و در نهایت 85-15 رو در 15 مم با گذاشتن عکس نشون بدم که من هم امروز موفق شدم این کار رو انجام بدم.البته نشد که به لوکیشن!! زیبایی برم و به همین دلیل رفتم همین پشت!!! در واقع بیرون از محله! یک بیابان خشک و بی آب و علف!
البته یک مقایسه ای هم در مواردی مثل فلر و وینیت انجام دادم و لنز 24-10 نیکون رو هم در این مقایسه شرکت دادم که فردا عکس ها رو ریسایز میکنم و اونچه رو که دیدم منعکس میکنم.(امشب واقعا خسته و کوفته ام)
عکسها به ترتیب مربوط به لنز 8مم فیش آی،16-8 در 8مم و 85-15 در 15 مم هستند که فقط ریسایز شدند.البته بر روی 85-15 هم یک فیلتر پلارایز بسته بود که از فرط تنبلی بازش نکردم!!!
همونطور که میدونید اگر محور های افقی و عمودی کاملا تراز باشند ثبتی که با لنز فیش آی انجام میشه فاقد کرو خواهد بود.من هم بعد از تراز کردن دوربین به وسیله تراز الکترونیکی لنزها رو یکی یکی بستم و عکس ها ثبت شدند.همونطور که تصویر هم می بینید اختلاف زاویه دید 8مم فیش آی و 16-8 در 8 مم قابل توجه هست.البته آلودگی و غبار آلود بودن هوا مانع از ثبتهای با کیفیت و جزئیات میشد ولی فکر میکنم منظور رو میرسونه.اختلاف اکسپوز بین لنز فیش آی و دو لنز دیگه هم برمیگرده به کمی خطای نورسنجی در حین استفاده از این لنز.
فایل پیوست 28463
فایل پیوست 28464
فایل پیوست 28465
-
ممنون عقیل جان، از زحمتی که کشیدی.
لطفاً یه کراپ 100% با تنظیمات یکسان نوری از یک موضوع مشخص در دیاف های باز، متوسط و بسته هم بذار تا امکان مقایسه دقیق تر فراهم بشه... البته با عرض شرمندگی !
-
عقیل جان ما منتظر هستیم ... هیچ جا نمیریم همینجا هستیم .................................................. .................................................. :::whistling:::
.
.
.
از همه بررسی ها گذشته راضیت میکنه این لنز از هر لحاظ ؟؟؟
.
من دو تا ترس عمده دارم چون آدم بد شانسی هستم میگم همون سیگما خرابه هه برسه به منlol
یکی هم اینکه سوار نشدن فیلتر روش بعضی مواقع آزار دهنده اس درست میگم؟
منتظر ادامه بررسیت هم هستم با دقت
-
من بعد بررسی نظرات و ری-ویوهای مختلف بین گزینههای ۱۰-۲۴ نیکون، ۱۱-۱۶ توکینا و ۸-۱۶ سیگما قصد خرید این لنز (۸-۱۶) رو دارم. کسی حرف/تجربهی جدیدی در این مورد داره؟ پیشاپیش ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eqbal
من بعد بررسی نظرات و ری-ویوهای مختلف بین گزینههای ۱۰-۲۴ نیکون، ۱۱-۱۶ توکینا و ۸-۱۶ سیگما قصد خرید این لنز (۸-۱۶) رو دارم. کسی حرف/تجربهی جدیدی در این مورد داره؟ پیشاپیش ممنون.
نگاهی به این تاپیک بیندازید:
اولترا وایدی برای تمام فصول
-
من 16-8 و 24-10 رو شانه به شانه تست کردم و مدت دو ماهی هم کنار هم داشتمشون.اولین چیزی که بعد از دست گرفتن لنزها توجهتون رو جلب میکنه گیفیت ساخت پایین و تق و لقه نیکونه.همین لق و لوقی رینگ فوکوس کلا من رو از داشتن این لنز منصرف کرد.راستش در یک کلام 105-18 ای است که به این رنج کاهش پیدا کرده.به نظرم خیلی به هم شبیهند.24 ساعتی هم با 24-12 نیکون مقایسه میکردم که باز به نتیجه خوبی دست کم در مورد ساخت نرسیدم.بدنه محکم و تو پر و قوی 24-12 کجا و بدنه 24-10 کجا.در عوض 24-12 و 16-8 در کیفیت ساخت بسیار به هم شبیهن.دیگه اینکه 16-8 اینترنال زوم و فوکوس هست ولی 24-10 دست کم اینترنال زومه.که این مورد برای سیلینگ اصلا مناسب نیست.نا گفته نماند 16-8 از هر سه این لنزها سنگینتره.
بین 16-8 و 24-10 جز موارد ذکر شده تفاوتی در شارپنس نمیبینید.هردو میشه گفت یه یک میزان از شارپنس بهره میبرند با اختلاف کمی در گوشه ها سیگما بهتره.اما در کنترل اعوجاج سیگما عملکرد بسیار بهتری داشه.جوری که در 10 مم شاید تفاوتش با 24-10 کمتر از نفص یاشه و تصویر به شدت کم اعوجاجی به شما میده.انگار یکی دو مم اول سر سازگاهری ندارند.سیگما در 8مم اعوجاجی نزدیک به 10 مم نیکون داره که این یعنی برتری با سیگما.
همینطور در مورد فلر 24-10 نیکون فلر بیشتری تولید میکنه.البته نه اینکه 16-8 فلر نداره،اتفاقا در مواقعی هم به خوبی داره ولی اصلا به بزرگی 24-10 نیست یه نظرم.
مورد آخر که یکی از حسرتهای بیشمار منه برای فروش 16-8 اون کنتراست بسیار بالای عکسهای اونه که هنوز در لنز دیگری این کنتراست رو ندیدم.اگ خودم بودم سیگما میخریدم.همان زمان هم میتونستم 22-10 بخرم ولی 2مم وایدتر بودنش و اپتیک عالیش من رو به اون سمت کشوند.
منتها اگر عکاسیتون به نحوی هست که فیلتر گذاری در اون ضرورت داره میتونید به سمت همین 24-10 یا 24-12 یا 16-11 ها توکینا و 20-10 های سیگما برید.
-
lamagra
ممنون ازت بعد چند روز تحقیق مفصل من هم به نتیجهی ۸-۱۶ رسیدم و با توجه به تجربهی عینی و مثبت جنابعالی نسبت به این لنز و برتری نسبیش بر لنز ۱۰-۲۴ نیکون دیگه بهانهای برای نخریدنش نیست :-) آدم فیلترباز ی هم نیستم و نیازی هم عملن ندارم به فیلتر.
فقط یک نکته، بسیار دیدم و خواندم که سیگما در سری لنز ۵۰میلیمتری ۱.۴ش - که برای کراپ-سنسورهاست - بین لنزهای یکسان این سری کیفیتهای متفاوتی دیده شده، آیا در مورد ۸-۱۶ میلیمتری شما موردی دیدی/شنیدی؟ یا این قضیه محدود به همان لنز پرایم سیگماست؟
باز هم ممنون.