درود
احسان جان رویو کامل بالای جناب محبی را آقای نژادی زدند براتون
ارادتمند
درود
احسان جان رویو کامل بالای جناب محبی را آقای نژادی زدند براتون
ارادتمند
درود
صحبت سر مصرف کننده و نیاز هست!
شما خیلی کار نداشته باشید قیمت دلار چه تغییری می کنه! اگر واقعا نیاز دارید خرید کنید!
بنده یادمه هارد اکسترنال خرید 320 در حالی که 3 ماه بعد شد 260!
ناراحت نشدم چون در آن مقطع نیاز داشتم!!
در ضمن قیمت دلار با توافق خیلی افت کنه بشه حدود 3 الی 3100!
ارادتمند
واقعا نميشه به همين راحتي در مورد سرعت فوكوس اين دو لنز صحبت كرد ، هر دو عالي هستن ، هر كدوم رو شما بخري اون بهتر از حريف سرعت فوكوس داره ! اما در مورد لرزشگير من لرزشگير تامرون رو كار آمد تر و بهتر ميبينم كه البته نظر شخصي من هست ، اين لنز از خارج از ايران بصورت اختصاصي توسط جناب محبي براي من سفارش داده شد ، اما الان فكر كنم در بازار خودمون و شركت سيگل هم موجود باشه ، قيمت جديد رو نميدونم اما من ٦٧٠٠ تهيه كردم ، من فكر ميكنم با عملياتي شدن توافق نامه كمي قيمت ها تعديل خواهد شد اما نه اينقدري كه آدم ٦ ماه بخاطرش صبر كنه ، موفق باشيد
نتیجه آزمون کیفیت تصویر لنز سیگما 600-150 در سایت the-digital-picture مجدادا و اینبار با یک نسخه بهتر این لنز منتشر شد.
Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports Lens Image Quality
تو ششصد در گوشه ها کاملا از تامرون بهتر عمل کرده در مرکز نزدیک به هم هستند. با tc هم عملکرد خیلی خوبی داره, دو لنز تامرون و سیگما تا فوکال 500 پا به پای هم هستند و 600mm و در گوشه ها سیگما برتر هست.
ویرایش توسط usef : Saturday 25 April 2015 در ساعت 19:16
دومين لنز سيگما ٦٠٠-١٥٠ اسوپرت هم توسط ديجيتال پيكچر تست شد و نتايج خيلي قابل قبول تر از اون تست اوليه اين سايت هست كه معلوم نبود چي رو تست زده بودن !!!! ( احتمالا ٥٠٠-١٥٠ رو به جاي ٦٠٠-١٥٠ )
خب مانند بقيه لنز ها متاسفانه تفاوت هايي ديده ميشه كه البته قبلا در لنز هايي مشهوري مثل ٣٠٠-٧٠ ال و ٢٠٠-٧٠ تايپ٢ كانن ديده شده ، خب اين معضلي هست فعلا ،اميدوارم همه نسخه خوب لنز ها گيرشون بياد !
Second Sigma 150-600mm OS Sports Lens Tested
خب بالاخره ريويو سايت ديجيتال پيكچر از اين لنز منتشر شد
Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports Lens Review
سلام ، همه لنز ها نسخه هاي متفاوت باهم دارن و اين اختلاف ها بسيار جزئي هست و در شرايط تست آزمايشگاهي و ايده ال خودشون رو نشون ميدن ، در مورد تست سايت ديجيتال پيكچر هم موضوع روجدي نگيريد ، اگر اونها واقعا نسخه معيوبي از اين لنز داشتن الان توي تست هاشون بهش اشاره ميكردن كه اينطور نيست ، ٢-٣ نفر از دوستان من كه جديدا اين لنز روتهيه كردن با هيچ مشكلي برخورد نكردن و لنزها از شارپنس خوبي برخوردار هستن ، در مورد فيلتر يو وي هم ميتونين از فيلتر هاي جديد سيگمااستفاده كنيد كه در بازار و نمايندگي موجود هست