ممنون
تامرون رو هم مقايسه کردم توی مرکز سيگما با ديافراگم 1.4 کمی شارپتر به نظر مياد ، گوشه ها تامرون خيلی بهتره که به کار من نمياد
سيگما 2/3 استاپ سريع تره و 250$ هم ارزون تر (دست 2)
لرزشگير هم واسه من کاربردی نداره معمولاً بالای 1/100 ثانيه عکس ميگيرم
فعلاً يک سيگما گرفتم تا بعداً اگر کنون آپديت نکرد 85 1.2 بگيرم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
با عرض احترام خدمت دوستان....
ايا كسي اينجا اين لنز رو خريده...هنوز كه تو ايران نيومده ؟
مرديم پي انتظار ....
حرف شما رو کاملا قبول دارم خودم این لنز رو خریدم واقعا لنز شارپیه حتی تو تست ها اینو نشون میده از برتری هاش نسبت به کنون 1.8 باید بگم اولا شارپ بودن تصویر در همه جهات کادر و دوم کنترل بسیار عالی ca و سوم لزشگیر که واقعا به کار میاد به نظر من دیگه آدم کیفیت بالاتر از این میخواد چیکار کنه !!!! شما با همین لنز عکس رو والا 2 متر هم چاپ کنی بازم شارپه به نظر من ارزش هزینه کردنش خیلی بالاتر از لنز های 85 دیگس
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
از شارپنس عالی لنز که بگذریدم
یکی از شاید مشکلات این لنز صحیح نبودن فوکال هستش که باعث میشه نسبت به لنزهای 85 میلیمتری دیگه بوکه کمی کوچکتری داشته باشه ، ظاهرا این لنز دارای فوکال 80 میلیمتر و شاید یکی دو میلیمتر کمتر هستش و 85 واقعی نیست!
بر مبنای نوشتهی پایگاه پیکسلپلاک شارپترین لنزی که تاکنون ساختهشده، ( مطابق آزمایشها و درجهبندی سایت DXO ) این لنز سیگما شناختهشدهاست.
که تا پیش از این، لنز نیکون Nikkor 105mm f/1.4E ED عنوان شارپترین لنزی که تاکنون ساختهشده را یدک میکشید. که اینک لنز ۸۵ سیگما این عنوان را از آن خود کردهاست.
روی اف 4 البته رزولوشن سنسور و تونسته مکس کنه این لنز که خب برای لنز 85 خیلی اف 4 کاربردی نیست!
در ضمن فکر میکنم سمپل هاش خیلی داغونتر اونی هستش که واقعا شارپنس بچشم بیاد! CA و لایت بلید اش در حد لنزهای 10 سال پیش کنون و نیکونم نیست! گالری dpr رو یه نگاهی بندازید به نظر من واقعا 1200 دلار برای این لنز غیر منطقیه. رنج 85 اینقدر لنز خوب و ارزون داره که فکر نمیکنم عکاس معمولی سراغ این لنز بره و عکاس خیلی پولدار هم بعید اینو بخاطر برندش بخره! برعکس 35 آرت که نه رقیب داشت و نه قیمتش بد بود و نه مشکلات اضافی این لنز داشت این مورد بیشتر برای شو آف هستش.
https://www.dpreview.com/news/289593...gallery-update
خوب این لنز سیگما توسط سایت Lens Rentals بررسی شد .
https://www.lensrentals.com/blog/201...85mm-art-lens/
این سایت بدون شک بهترین سایت برای بررسی کیفیت اپتیک لنزهاست و بهیچوجه به یک نسخه برای تست اکتفا نمیکند از طرفی مرجعی عالی برای قضاوت در مورد کیفیت ساخت لنزها هم میباشد چه با خردکردن لنز و بررسی کیفیت مکانیکی و ساخت لنز و چه با بررسی آمار خرابی لنزهای اجاره داده شده و ...
همچمین نمودار واریانت کیفیت اپتیک یک لنز رو با بررسی تعداد زیادی از یک لنز خاص رسم میکنه که کمک خوبیه تا خریدار بدونه ریسک اینکه نسخه بد و غیر شارپ این لنز نصیبش بشه تا چه اندازه هست.
در مجموع این لنز صرفنظر از قیمت مناسبش بینظیر است .