ویرایش توسط Shadows : Tuesday 20 September 2016 در ساعت 01:29
سلام به همه
واقعا خوشحال شدم از دیدن این لنز چند ماهی بود پی گیر معرفی این لنز بودم.خوب بالاخره چهره ی این دلربارو دیدیم .
با عملکردی که سیگما تو سری A لنز هاش دیدیم باید امیدوار بود یک لنز واقعا هنری از کار در اومده باشه. امیدوارم قیمتش کمی پایین تر بیاید تا دستم بهش برسه.
یک سوال از دوستان این چه عملکردی هست که فقط در لنز مونت نیکون قرار داده (The Nikon mounts feature a brand new electromagnetic diaphragm)
کنترل دیافراگم در لنزهای نیکون بصورت مکانیکی توسط زبانه دیافراگم انجام میشد
در لنزها جدید نیکون شاهد کنترل مکانیکی (مثل لنزهای کنون) بودیم و حالا سیگما از این امکان در تولیدات لنزهای نیکوم استفاده کرده که باعث خوشحالیه
در این حالت دیافراگم سریعتر و دقیقتر کارشرو انجام میده و سیلینگ لنز هم قویتر هستش.
لنزهای کنون از ابتدا دارای زبانه دیافراگم نبودن و انتهای لنز کاملا بسته هستش در نتیجه تمام لنزهایی که برای کنون تولید میشن دارای زبانه دیافراگم نبودن و نیستن
لنزهای نیکون دارای زبانه هستن که اخیرا در حال تغییر این مکانیسم هستن و دیگر خبری از زبانه مکانیکی نیست
بزرگترین ضعف در این سیستم وجود زبانه ای بود که به واسطه وجود فضای خالی تا دیافراگم لنز پیشرفته بود و در صورت نفوذ گرد و خاک تا مرکز لنز پیش میرفت!
در تله های جدید نیکون و همچنین ۲۴-۷۰ جدید نیکون شاهد دیافراگم الکترومگنتیک بودیم که بلاخره زبانه دیافراگم رو از پشت لنزها حذف کرد و الان سیگما در اولین گام این امکان رو در لنزش تعبیه کرده.
با توجه به قیمت 1900 $ لنز 85 اف 1.2 برای کنونی ها میتونه یه پرش 700 دلاری داشته باشه
به نظر من این قیمت فعلی هست(خب نوبره دیگه) و با گذشت چند ماه از عرضه پایین تر هم بیاید ,و پرشمون رو به یه رکورد المپیکی تبدیل کنه
با تعریفی که شرکت سیگما از این لنز کرده به نظر میاید که یه رقیب قدرتمند برا لنز zeiss 85mm otus .که با قیمت 4500 دلار عرضه میشه دست وپا کرده .وباید منتظر ریویو های این ساخته هنری سیگما(Art series ) بود
جواهری در دستDSC09605.jpeg
کاش زودتر سمپل هاش بیاد!
بنظرتون به مرور زمان قیمتش ممکنه چقدری بشه?
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!