آرش جان ممکنه کمی بیشتر توضیح بدی؟؟ من در مورد نیکون چیز زیادی نمی دانم. سرعت فوکوسش خوب است؟؟
البته دیدم خطای Ca بالایی داشت.
آرش جان ممکنه کمی بیشتر توضیح بدی؟؟ من در مورد نیکون چیز زیادی نمی دانم. سرعت فوکوسش خوب است؟؟
البته دیدم خطای Ca بالایی داشت.
من با اين لنز نيكون كار كردم...
اول اينكه Ftm نيست...
و دوم اينكه در مقايسه فكوس اصلا قابل مقايسه با 7-200 ماكروي سيگما نيست....تفاوت كاملا مشخص است...
اما وضوح خوبي داره.....مقيسه با سيگما نكردم....اما سيگماي 70-200 يكي از بهترين لنزها است....و شارپنس بالايي داره و ماكروي فوقعلاده اي هم داره.........
مسعود قدیری
گمان ميكنم داريوش گفته بود:و دوم اينكه در مقايسه فكوس اصلا قابل مقايسه با 7-200 ماكروي سيگما نيست....تفاوت كاملا مشخص است...
اما وضوح خوبي داره.....مقيسه با سيگما نكردم....اما سيگماي 70-200 يكي از بهترين لنزها است....و شارپنس بالايي داره و ماكروي فوقعلاده اي هم داره
Sigma 70-200 f/2.8 DG HSM EX
در مورد 70-200 ماكروي سيگما هيچ نظري ندارم چون تاحالا اونو از نزديك هم نديدم... چه برسه به اينكه باهاش كار كنم!(اصولا لنز بسيار جذابي خواهد بود)
اما بين 70-200 سيگما و 80-200 نيكون به نظرم اصلا بحثي وجود نداره...
از نظر فوكوس...
دقيقا نميدونم چه چيزي رو داره استفاده مي*كنه.... يه تكنولوژي مياني!
چون اين لنز موتو فوكوس داخلي داره و AFS هست اما :
المان جلويي لنز موقع فوكوس جلوعقب ميره...(يه حفاظ جلوي لنز هست) ولي اين اتفاق بسيار سريع و بي صدا ميافته!
نكته:
از اين لنز با d1h,d2h,d2hs,d200 كاركردم.... نه با دوربينهاي ديگه....
Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM
با سلام
عجیبه که بعد از 2 صفحه اسمی از 10-20 آورده نشده.
فکر کنم از بابت ارزشمندی باید در خط اول اسمشو نوشت.
آرش زمانی5DII A7RII ✗
در مورد Sigma 10-20، من بیشتر با Canon 10-22 موافقم. من قبلا خودم این لنز سیگما را داشتم. اما همیشه رنگ های آن به نطرم یک جوری بود!! بقیه می گفتند رنگ هایش گرم است. اما من درک نمی کردم!! البت همسعود عکس های فوق العاده و خوش رنگی با این لنز گرفته. با این حال به نظر من ارزش دارد 150 هزار تومان بیشتر بدهیم همان کنون را بگیریم.
راستی مسعود هم می گفتن بوکه کنون بهتر است.
دوتا از محدوده هایی که لنزهای سیگما و تامرون مورد نظر قرار میگیرند سوپر تله و سوپر واید است به علت انکه لنزهای کنون و نیکون در این محدوده ها خیلی گرانند.
راجع به 500-50 که به Bigma مشهور است حرفهای جالبی دیدم. تله های 500-170 و 400-135 هم مورد توجهند
قیمت 400-80 نیکون دو برابر 400-135 و قیمت 400-200 نیکون 4 برابر ان است.
قیمت 24-12 نیکون هم بیش از دو برابر 22-10 است.
در مورد اینکه ایا واقعا سوپر تله های سیگما Pro quality هستند یا نه نظر و منبعی ندارم.
آقاي غفاري بحث شما كاملا درسته
اما من حاضر نيستم تو غير از اين رنجهايي كه گفتين از لنزهاي سيگما استفاده كنم مثلا به هيچ عنوان 200-70 اونو به هم رنج نيكورش يا 200-80 نيكور ترجيح نميدم اما تو اين رنجها كه شما فرمودين فقط بخاطر قيمت و كيفيت كسب شده در مقابل قيمت قابل بحثند