بنده با 50mm f1.8 روی دیافراگم 1.8 به راحتی عکسهای پرتره نیمتنه میگیرم، یک جوری گفتین که آدم فکر میکنه لنز شما 200mm f2 اونم روی فول فریم است!
خوب نیست در کمال آرامش به بعضی از دوستان فروم بی احترامی بشه! بارها این موارد رو دیدم.
Printable View
سلام دوستان
من سیگما 50 1.4 با مانت کانن دارم و باهاش پرتره های خاص میگیرم و کیفیتش خیلی خوبه از دیاف 2 به بعد خیلی شارپه ولی کار کردن با دیاف باز و گرفتن عکس شارپ به این سادگی نیست و دقت بسیار زیاد میخواهد
به نظر من سیگما 30 1.4 کار بردش با 50 متفاوت است و زیاد بدرد پرتره نمی خورد
برای نیکون دی 7000 ام گوشه چشمی به این لنز و نیکون 35 1.8 دارم
بی احترامیی نبود ، پرتره نیم تنه هم حسابش از عکسی که سوژه انسانی مثلا ً 1/8 کادر را پر کرده و در کناره هم قرار گرفته جدا است ، شاید مشکل از لنز من بوده و یا خطا در فوکوس ، چون چند باری به این مورد برخورد کردم .
اگر عکس قابل نمایشی در این مورد در آرشیوم پیدا کردم نمونه آن را میگذارم.
اما اگر شما از پست من بی احترامی برداشت کردید ؛ من از دوستمون عذرخواهی میکنم .
اين لنز را دست دوم از دوستم گرفتم ، ير روي چارت فوكوس تقريبا 30 ميليمتر جلوتر فوكوس ميكنه و در فواصل زياد خطاي فوكوس چند متر ميشه ، اين مشكل قابل حل هست يا نه؟
(يعني كاليبره ميشه كرد با دوربين)
متاسفانه من تبريز هستم ، دسترسي به تعميرگاه معروف ندارم ، جالبيش اينه كه روي جعبه 3 سال گارنتي زده ولي كارت گارانتي 1 سال هست كه تمام شده
اول به طور كامل از اين لنز نا اميد شدم ، اما بعد كمي عكاسي تخمين ميزنم كه كجا فوكوس كنم تا به فوكوس نسبتا صحيح برسم
تجربه f1.4 هم در نوع خودش لذت بخش هست ، كلا لنز خوبي هست ، يك چيز ديگه لنز تو ذوق ميزنه ، دهانه 62m هست ، مخصوصا كه لنز كپ نداره و ظاهرا 62 پيدا نميشه ، تنها لنز با دهانه 62 كه ميشناسم تامرون 70-300 هست !
کپ 62 زیاده. نیکون لنز دهنه 62 زیاد داره از چندتا لنزی که من دارم 85 1.8 و 60 ماکرو دهنه 62 هستند. اگر دوربینتون نیکون نیست میتونید از کپ های بی نام متفرقه استفاده کنید.نقل قول:
دهانه 62m هست ، مخصوصا كه لنز كپ نداره و ظاهرا 62 پيدا نميشه ، تنها لنز با دهانه 62 كه ميشناسم تامرون 70-300 هست !