سلام
لطفا اگر این لنز رو دارید بفرمایید كه كیفیت و كارش چطوره؟
با سپاس
سلام
لطفا اگر این لنز رو دارید بفرمایید كه كیفیت و كارش چطوره؟
با سپاس
رسول جان لنز 30 سيگما يك لنز بسيار شارپي است كه البته كمتر در فروم در موردش بحث شده
اين لنز روي دوربين هاي كراپ دار برابر يك لنز نرمال ميشود و از اين نظر بسيار ايده ال براي دوربين هاي كراپ دار است
اين لنز را با Canon 50mm F1.4 مقايسه كردند كه ميتونيد به وضوح ببينيد در F1.4 لنز سيگما چقدر شارپ تر است.
http://www.pbase.com/cameras/sigma/30_14_ex_dc_hsm نمونه عكس از اين لنز
مقايسه مرتبط
ویرایش توسط pouya1 : Saturday 22 September 2007 در ساعت 18:25
پويا رحيم زاده
از راهنماییت ممنونم. من بالاخره این لنزو خریدم و رو 30 دی استفاده می کنم. از شارپنس اون هم خیلی رضایت نداشتم که انگار خدا شما رو رسوند. چون تو فکر 50مم 1.4 کنون رفته بودم. البته متوجه هستم فاصله کانونی این دو لنز رو 30 دی فرق داره.
بر اساس تستی که خودم کردم، شارپنس اون تو اف 5.6 و 6.3 بیشترین مقداره و روی اف 2.2 پایین ترین. رو اف 2.2 فرقش خنده داره!
یه خورده هم بیش از حد سنگینه(470 گرم! 50مم کنون چند گرمه؟) ولی جون میده برای عکاسی تو نور کم. سرعت فوکوسش هم فو ق العاده س تازه در تمام اوقات هم میشه دستی فوکوس کرد(full tilme manual). به نظرم یکی از مهمترین عیباش کمترین فاصله فوکوسش هست که 40 سانتیمتره.
فعلا که به نظر می رسه تنها انتخاب معادل لنز نرمال روی دوربین های کراپ داره.
من تجربه زیادی ندارم ولی اگر کسی برای به ربع این لنزو استفاده کنه و بعدش ترکیب دیگه مثل دی 80 با 18-135 و یا 50مم 1.8 رو دستش بگیره از کندی ست جدید شگفت زده می شه. به خصوص تو نور کم.
از راهمایی گرانبهای 330هزار تومنیت سپاسگزارم!
رسول جان بسيار انتخاب خوبي كردي اين لنز جدا از فاصله كانوني از هر نظر بر 50 اف 1.4 سره مباركت باشه
زيادم نگران وزن نباش 100 گرم اينور اونور زياد فرقي نداره فوقش بازوهاتو قوي تر ميكنه
پويا رحيم زاده
-----------------------
من جاییhttp://www.photozone.de/canon-eos/29...report--review
خواندم که این لنز فقط برای دوربینهایی با کراپ 1.6 خوبه و برای دوربینهایی با سایز سنسور APS-H و فول فریم نیست. سوال من اینه که سیگما 20م م دیاف 1.8 به سنسورهایی که گفتم میخوره؟وحتی دوربینهای غیردیجیتال؟
Canon EOS 30D
دوست عزیز لنز 30م م از سری لنزهای DC سیگما هست که مختص دوزبین های کراپ دار هست.
ولی 20 م م از سری لنزهای DG هست که در دوربین های فول فریم مشکلی ندارد و در دوربینهای کراپدار با احتساب کراپ 1.5 معادل 30 م م در سیستم فول فریم خواهد بود.البته گویا این لنز 20 م م 1.8 چندان لنز خوش کیفیتی نیست.------>فوتوزون
فرزان قاسمی
Quietman
آقای غفاری عزیز مگه تبریک گفتن هم وقت و زمان داره؟! کار بدی کردم:confused:
ممنون از شما آقای Quietman
به نظرم خرید 20مم به صرفه تره چون فقط مجبور به استفاده از دوربینهای دیجیتال کراپ 1.6 نیستید البته دیافراگم هم کمی بسته ترمیشه1.8 در مقابل 1.4 ،که فکر نمیکنم تفاوتش اونقدرا محسوس باشه؛ اما در عوض سیگما20مم، 10مم واید تره (این فقط یک نظر شخصی ست)
Canon EOS 30D
من درست متوجه نشدمآقای غفاری عزیز مگه تبریک گفتن هم وقت و زمان داره؟! کار بدی کردم
ممنون از شما آقای Quietman
به نظرم خرید 20مم به صرفه تره چون فقط مجبور به استفاده از دوربینهای دیجیتال کراپ 1.6 نیستید البته دیافراگم هم کمی بسته ترمیشه1.8 در مقابل 1.4 ،که فکر نمیکنم تفاوتش اونقدرا محسوس باشه؛ اما در عوض سیگما20مم، 10مم واید تره (این فقط یک نظر شخصی ست)
دیروز
چرا به جای ۳۰ مم ۲۰ مم پیشنهاد میکنید؟
مگر لنز هرچی واید تر باشه بهتره؟
بر فرض اگر قرار باشد به جای ۳۰ مم DC لنز مشابهی معرفی کنید؟ چرا ۲۸ مم رو معرفی نمیکنید؟
۲۰ مم تا ۳۰ مم ۱.۵ ایکس اختلاف دارن! و این خیلی زیاده... و این لنزها کاملا کاربرد متفاوتی دارند که یک عکاس حرفهای ممکن است هردوش رو همراه خودش داشته باشه.
سلام آقای عاشوری نیا
اگه دقت کرده باشید من لنزی رو پیشنهاد نکردم و اتفاقا ذکر هم کردم که این فقط یک نظر شخصی ست؛ سوال من به پست5 برمیگرده که آقای فرزان جواب دادن. من فقط بعنوان نظر شخصیم گفتم: به صرفه نیست لنزی رو خریداری کرد که فقط برای دوربینهای دیجیتال با [U]کراپ 1.6[U] خوبه نه فول فریم و کراپ 1.3. که 20مم این ضعف رو نداره و برای هر سنسوری قابل استفاده است. در ضمن من قصد ندارم بگم که 30مم لنز بدیه؛برای کراپ 1.6 یک لنز نرمال فوق العادهاست(نسبت به قیمتش) اما من20مم رو با توجه به 10مم وایدتر بودنش برای لنداسکیپ های روزانه و شبانه ترجیح میدم و خواستم نظر دوستان رو بدونم.
امیدوارم حالا دیگه متوجه منظورم شده باشید
Canon EOS 30D