نوشته اصلی توسط
odesa
سلام
من بادی 1000D کنون دارم -لنز کیت رو فروختم و حالا قصد خرید یک لنز بهتر دارم-خوب با توجه به صحبت های مدیران و هماهنگ کننده و اعضای فعال به این نتیجه رسیدم که از بین سه لنز 17-70 سیگما و 18-125 IS سیگما و 17-85 کنون لنز 17-70 رو بخرم که حالا از بخت خوب یا بد این لنز سیگما هم به فهرست قبلی اضافه شد-سوالی که دارم اینه که تفاوت این لنز 18-50 با 17-70 خیلی فاحشه؟در نور کم عملکرد کدام لنز بهتره ؟و ایا رنج 18-50 برای منی که به عکاسی از پرندگان و حیوانات علاقه ندارم کافیه؟(توی طبیعت فقط از غروب و آسمان عکس میگیرم)
پ.ن
1-من روی عکسهام ادیت زیادی میکنم-آیا با این کار شارپنس تصویر از بین میرود؟
2-سری EX با سایر لنزهای سیگما تفاوتش در چه هست؟
3-با تشکر
سلام دوست عزیز.
من فکر میکنم که اگر لنز ۱۷-۵۰mm تامرون رو بگیرین بهتر از ۱۸-۵۰ سیگما خواهد بود.
در ضمن این موضوع که شما عکاسی پرنده و حیات وحش نمیکنین، در انتخاب شما بین این لنزها تاثیر نخواهد داشت چون هیچ کدوم از این لنزهای که گفتین به درد این کار نمیخورن و خیلی کوتاه هستند.
اگر عکاسی در نور پائین واستون مهمه شاید لنز با دیافرگم ۲.۸ بهتر باشه. خصوصا اگر که میخواین از موضوع متحرک عکاسی کنید اما اگر میخواین از موضوع ثابت عکس بگیرین اونوقت IS\OS هم بسیار به درد میخوره.
در مورد سال آخرتون هم، لنزهای این کلاس لنزهای با کیفیت ساخت بالا هستند که معمولان جنس بدنه مقاوم تری دارن. طبق تعریف وب سایت سیگما :
کد:
EX (EX Lens)
The exterior of this lens is EX-finished to denote the superior build and optical quality, and to enhance its appearance.