دوستان عزیز سلام
لطفا در مورد این لنز اطلاعات عملی می خواستم .البته بنده منظورم نسخه دوم آین لنز است .با توجه به رنج مناسب برای پرتره گرافی و دیاف باز آن و البته قیمت تقریبا بالای متوسط (530-590) البته نمی دانم شاید به عملکردش بیارزد
دوستان عزیز سلام
لطفا در مورد این لنز اطلاعات عملی می خواستم .البته بنده منظورم نسخه دوم آین لنز است .با توجه به رنج مناسب برای پرتره گرافی و دیاف باز آن و البته قیمت تقریبا بالای متوسط (530-590) البته نمی دانم شاید به عملکردش بیارزد
Sigma AF 50-150mm f/2.8 APO II EX DC HSM (Nikon mount
بنده هم در فکر خرید این لنز هستم
دوستان اگر تجربه ای با این لنز دارند لطفا راهنمایی کنند
با تشکر
سلام
دو تا رویوی معتبر از این لنز:
کد:http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/322-sigma-af-50-150mm-f28-ex-hsm-dc-nikon-mount-review--test-reportVerdict
The Sigma is an impressive lens with only few weaknesses. The resolution is excellent at 50mm and 100mm and (roughly) very good at 150mm although the quality could be a little better at f/2.8 here. While not formally tested the close focus performance (@ 150mm < 1.5m) seems to fairly poor. Distortions and CAs are well controlled. Vignetting is a slight problem at 150mm @ f/2.8 only. The bokeh (out-of-focus blur) is pretty good especially for a zoom lens. The build quality of the lens is excellent although some may miss a tripod mount. The AF is a bit unsure at times but the AF accuracy of the (serviced) sample was generally fine. The question of the day is probably - Sigma or Tokina ? That's too close to tell I think
و
کد:http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1156/cat/31Conclusion
With the big caveat that you want to ensure you have a good-quality sample, I'm impressed with the results presented by the Sigma 50-150mm ƒ/2.8 II. Its optical quality, marred only by de-centered lens element(s) in this copy, is very good. Build quality and overall construction is also admirable. I don't know if there's any pressing need to upgrade from the previous version of the lens, as version II just seems to open the field to Pentax and Sony SLR users. If you're looking for a less expensive alternative to the major manufacturers' 70-200mm offerings, this lens definitely bears consideration
من تجربه ای از این لنز ندارم،ولی مدتی قبل, رقیب این لنز یعنی Tokina (Pentax) AF 50-135mm f/2.8 توجه من را به خود جلب کرده بود که در اغلب رویوها نیز به شباهت این دو لنز اشاره کردند؛ از هر دو لنز به عنوان لنزهایی شارپ و با کیفیت و همچنین بوکه عالی آنها یاد شده!
اگر بدنه پنتاکس داشتم که به احتمال زیاد تا حالا 135-50 را خریده بودم (چون در برند پنتاکس لنزی مثل 200-70 وجود ندارد و این لنز؛ نزدیکترین گزینه به چنین لنزی است, 250-60 اف 4 آن که هنوز در بازار عرضه نشده)
و نسخه توکینای آن را هم گیر نیاوردم .
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8594
* در تاپیک فوق دو لینک مقایسه 150-50 سیگما و 135-50 توکینا وجود دارد.
ولی الآن از این که آن لنز را گیر نیاوردم خوشحالم،چون فکر میکنم لنزی مثل 200-70 یا 200-80 بسیار بیشتر به درد میخورد.
به دلیل تله بیشتر و رنج مناسب تر, هم از این جهت که اینها اغلب فول فریمی هستند و همچنین امکان استفاده از تله کانورتر هم در بیشتر موارد دارند.
(البته این مورد را نمیدانم در سیگما 150-50 هست یا نه،ولی اگر هم باشد، باز هم به تله قابل توجهی نخواهید رسید).
از قیمت دقیق این لنز اطلاع ندارم، ولی به نظرم شاید بد نباشد اگر به 200-70 سیگما یا تامرون یا 200-80 نیکون هم فکر کنید.
بخصوص که هم پوشانی کمتری هم با لنز فعلی شما دارند.
تا انجا که شنیدم قیمت این لنز 650 تومان است که به نظر من ارزش این قیمت را ندارد.
آنچه که من نیاز دارم در اصل فاکتور 2.8 هست...به نظرم شاید بد نباشد اگر به 200-70 سیگما یا تامرون یا 200-80 نیکون هم فکر کنید.
بخصوص که هم پوشانی کمتری هم با لنز فعلی شما دارند.
داشتن یک 70-200 با 2.8 واقعا دلپذیره (اصولا از واجباته) فقط در این صورت 105-18 را هم باید تعویض کنم با یک مثلا 70-28 اف 2.8
که یکی از بهترین انتخابهاست و البته هزینه بیشتر..
دوستان کسی راجع به 50-150 سیگما نظری نداره؟ دیافراگم بازش خیلی جذاب هستش f:2/8
توی سایت photozone زیاد بد نبود فقط در 150 مم در کناره ها یه مقدار افت میکنه
موتور hsm هم که داره
نظر دوستان چیه با قیمت حدود 650
ممنون میشم اگر کسی داره راهنمایی کنه.
تله کانور تور هم جواب میده
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
بنده با رنجش کمی مشکل دارم واقعیت نمی دونم استفاده دقیق ان چی میتونه باشه؟
من دیروز تو یه جای بسیار شلوغ از سوژه انسانی عکس می گرفتم ، خیلی نیاز به عمق میدان کم رو احساس کردم، نمی دونم شاید به خاطر تجربه کم من در عکاسی اشتباه می کنم ولی به نظرم رسید در این شرایط شاید یک دوربین فول فریم با لنزی مثل 70-200 ب2.8 چقدر مفیده برای پرتره های متفاوت با عمق میدان کم و بوکه خوب ، الان که این تاپیک و جمله شما رو دیدم با خودم گفتم احتمالا این لنز هم میتونه پاسخ ارزان قیمت تری به نیازی که دیروز پیدا کردم باشه.
-------
حالا من هم سوال دارم ، به نظر دوستان با توجه به موارد نیازی که گفتم، این لنز به کار مردم گرافی می خوره؟
ویرایش توسط delagah : Saturday 15 May 2010 در ساعت 22:21 دلیل: افزودن سوال
به نظر من برای عکاسی محیط داخل خانه و کلا جایی که نور کمتری داشته باشه مناسبه
همون استفاده 70-200 ها ولی با یک مقدار رنج کوتاه تر
میدونید که نیکون توی این مدل لنزها فقط 80-200 و 70-200 رو داره که 80-200 موتور فوکوس نداره و مشکلاتی که در تاپیکش مطرح شده و 70-200 هم که قیمتش خیلی سنگین هستش.
به نظر من حتی برای عکس های پرتره هم میتونه مناسب باشه
به نظرم لنز جالبی میاد
وزن تقریبا مناسب حدود 800 گرم و دیافراگم باز 8/2 و موتور فوکوس hsm که حتی نسخه hsm II اون هم اومده که اطلاعات خاصی از اپتیک اون ندارم.
ایا میشه از این لنز به عنوان جایگزین ارزون قیمت برای70-200 استفاده کرد.البته میشه از کانورتور هم استفاده کرد که با یک کانورتور 1.4 به اعداد 70-210 با f:4 رسید
البته نمیدونم چقدر روی کیفیت اپتیک اون اثر میزاره.
ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه ویا لینکی از سایتی برای استفاده و مقایسه داره به من هم نشون بده.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
به دلیل تله بیشتر و رنج مناسب تر, هم از این جهت که اینها اغلب فول فریمی هستند و همچنین امکان استفاده از تله کانورتر هم در بیشتر موارد دارند.
(البته این مورد را نمیدانم در سیگما 150-50 هست یا نه،ولی اگر هم باشد، باز هم به تله قابل توجهی نخواهید رسید).
بله دارد و اگر اشتباه نکنم به همراه لنز های 300-120 اف 2.8 ---- 300 اف 2.8 ----- 200-70 اف 2.8 مجموعه ای هستند که روی هر دو تله کانورتور 2ایکس و 1.4 ایکس اتوفوکوس دارند.
لنز بسیار خوبیه . بنده امروز از نزدیک تست کردم باید بگم سرعت فوکوس : Impressive
قیمتش هم عالیه برای پنتاکس 710 هزار تومان و به همراه کیف رو دوشیش عرضه می شه. و البته هودش. قیمتش منصفانه و در حد خارجه! فقط جاهای دیگه 2 تا 5 سال گارانتی داره اینجا 1 سال.
کد HTML:http://www.amazon.com/dp/B0017V0EE8/ref=asc_df_B0017V0EE81137906?creative=380341&tag=wizecom-20&linkCode=asn&creativeASIN=B0017V0EE8&smid=A1P9QRDRYY6FXLبه نظر من حتی برای عکس های پرتره هم میتونه مناسب باشه
دست شما درد نکنه تازه حتی؟ یکی از بهترین رنج های پرتره برای سنسور های کراپ دار همین رنج است و تا حالا بیش از 250 عدد نسخه نیکونی در ایران فروخته شده است.
بنده با رنجش کمی مشکل دارم واقعیت نمی دونم استفاده دقیق ان چی میتونه باشه؟
پرتره و ورزش هایی مثل والیبال و بسکتبال و چیز هایی تو این مایه ها. (معادل رنج 200-70 روی فول فریم)
کیفیت اپتیک بسیار خوب. فقط یک گام عقب تر از 135-50 اف 2.8 پنتاکس که حدود 250 دلار و 500 هزار تومان گرانتر است.
در 50 مم اف 2.8 تقریبا مشابه 135-50 است در 135 مم اف 2.8 کمی سافت تر است در 150 از 135 کمی سافت هم می شود.
نظر یک کاربر روی دی 90 نیکون:
در فاصله بالای 30 متر فوکوس خوب در 15تا 30 متر ای بدک نیست و در زیر 5 متر چندان جالب نیست :
دوربین مورد استفاده باید HSM را ساپورت کند وگرنه اتوفوکوس تعطیل می شود (این هم یک گام عقب تر از 135-50 است)کد HTML:http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-slr-lens-discussion/52358-sigma-50-150-2-8-hsm-ii-first-impressions.html
ویرایش توسط mreza1001 : Monday 7 June 2010 در ساعت 04:59