من این لنزو از بازار دبی 740 خریدم
هنوز فرصت نشده تستش کنم و در کل خیلی سنگینه .
من این لنزو از بازار دبی 740 خریدم
هنوز فرصت نشده تستش کنم و در کل خیلی سنگینه .
سلام
مدتی قبل فرصتی دست داد تا یک نسخه نیکونی این لنز را برای چند روزی در اختیار داشته باشم (قرار بود اگر سلامتش تایید میشد؛ برای یکی از دوستان خریداریش کنم).
به نسبت لنز 200-80 نیکون خودم خیلی سبکتر بود و در استفاده های طولانی خسته کننده نمیشد , کیفیت ساخت آن نیز نسبتا ً خوب بود (در حد خودش؛ در حد یک سیگما)
سرعت فوکوس آن با وجود موتور HSM اش روی D60 بسیار خوب بود , ولی دقتش .... بسیار بد!
بیشتر عکسهایی که با آن گرفتم خارج از فوکوس بودند , و اغلب عکسها را هم به دلیل نبود لرزشگیر و سه پایه در محیط بیرون گرفتم
عکسهای زیر هم خروجی مستقیم دوربین ( Jpeg basic ) هستند که فقط کراپ و ریسایز روی آنها انجام شده است (مخصوصا ً هیچ دستکاری نرم افزاری در آنها نشده تا روی نتیجه بحث کوچکترین تاثیری نگذارد).
کراپ 100% از تصویر بالا:
(به دلیل نبود رینگ 3 پایه از سه پایه استفاده نکردم, ولی در تمام 20-15 عکسی که در این وضعیت گرفتم, همه آنها همین وضعیت فوکوس را داشتند)
*** امیدوارم در نسخه OS اوضاع بهتر شده باشد.
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
جناب آقای مشهدی وحید
این جانب هم این لنز را با 40دی و 50دی تست کرده ام
و نظر شما را صد در صد تایید میکنم کیفیت این لنز جدای از بحث شانس
و اقبال در مرحله فوکوس در رنج 135 تا 200 واقعا افتضاح است و حتی
از لنز 18-55 بدون ای اس هم پایین تر است
اما رنگهای گرمی دارد و در رنج 70 تا 100 میتوانم بگویم از 70-200 کنون ورژن یک
هم کمی بهتر استد اما مسئله فوکوس برای من قابل گذشت نبود
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
از تعریف و تمجید یهو رسید به نقد و تکذیب :دی . بفرمایید که در کل لنز خوبیه ؟
اینکه دوستمون فرمودند نسخه نیکونی این لنز ، منظور چیه دقیقاً ؟
خب آیا این تعابیر و تفاسیر برای ورژن کنونی هم صادق است ؟