قصد خریدن لنز
vivitar/100-300 mm/ AF/ zoom/ F3.5-4.5
برای دوربین NikonF100
دارم، نظرتون چیه؟؟
ارزش خریدن و استفاده کردن برای این دوربین رو داره؟
قصد خریدن لنز
vivitar/100-300 mm/ AF/ zoom/ F3.5-4.5
برای دوربین NikonF100
دارم، نظرتون چیه؟؟
ارزش خریدن و استفاده کردن برای این دوربین رو داره؟
ویرایش توسط Janjill : Friday 14 December 2007 در ساعت 23:27
ویویتار مارک خوبی هست منتها توی ایران کمتر ازش استقبال کردند ری سلر ها
از ایران میخواهید تهیه کنید ؟ به چه قیمت
فکر کنم الان دیگه لنز تولید نمیکنه !!!!!!
اونی که دیدی احتمالا استوکه قدیمیه
اولش كه پست شما را خوندم گفتم مگه لنز 19 دلار و 99 سنتی هم داریم بعد متوجه شدم که احتمالا منظورتان 1,999 دلار بوده که البته این رقم هم درست به نظر نمیرسه بعد که چک کردم دیدم 119 دلار و 99 سنت در ebay قیمت گذاشته.کد:نخیر جناب رضا، از اونور آب قراره برسه به دستم. آخرین قیمتی هم كه اطلاع دارم19.99$ هست. تردیدم سر كاراییشه. می تونه با دوربینم مچ بشه؟؟
در مورد اینکه به دوربینتان بخوره که بی شک میخوره و لی خوب انتظارتان باید در حد خودش باشد.
سلام.
این بار خوشبختانه در مورد مسایل مربوط به عکاسی هیچ سوالی ندارم، پس نگران و منتظر پاسخ دوستان نخواهم ماند!
مسیله ای که وجود دارد این است که تکلیف من تازه وارد فروم در مواجه با مشکلات و یا سوالات پیش آمده چیست؟
کسی نیست ؟ کسی نمی خواهد جواب سوال مرا بدهد؟ از بین 159 نفری که سوالم را خوانده اند، فقط 2 نفر لطف کرده و پاسخی دادند!
لطفن راهنماییم کنید.
سلام
طبیعی است :
1- برند ویویتار چون اساسا آمریكایی است، سال هاست كه در ایران در دسترس نیست و كسی اطلاعات دقیقی ( غیر از آنچه در اینترنت می توان یافت و قطعا خود شما هم قادر به یافتنش هستید ) از لنزهای آن ندارد.
2- دوربین شما یك دوربین فیلمی است ( نمی دانم چرا تازگیها در ویترین مغازه ها زیاد شده است ؟! ) و دوستان اكثرا دیجیتال كارند و علاقه و اطلاعات كافی در این مورد ندارند.
3- 200 دلار قیمت خیلی معقولی برای یك لنز 300-100 حتا با معمولی ترین كیفیت است پس خیلی شك در خرید نكنید.
فرهاد حسيني