اگر چنین کنید (تبدیل EF-S به EF) و روی فولفریم نصب کنید؛ در اولین شات آینه با لنز برخورد خواهد کرد و...
اگر چنین کنید (تبدیل EF-S به EF) و روی فولفریم نصب کنید؛ در اولین شات آینه با لنز برخورد خواهد کرد و...
.
:biggrin:
مي خواستم گاماس گاماس به اين نقطه برسم :biggrin:
در واقع تنها گروهي كه ممكنه چنين موردي براشون جالب و عملي باشه دارندگان بدنه هاي Canon 10D است. چون در زمان ارائه ي اين مدل هنوز لنزهاي EFs ارائه نشده بودند و از طرفي لنزهاي EFS رو نمي شه روشون نصب كرد و مشكل درگيري آينه با EFS اصلاح شده رو هم ندارند.
در لينك زير باب اتكينز چگونگي اين موضوع را شرح داده شده است :
کد:http://www.bobatkins.com/photography/tutorials/efs-10d.html
فرهاد حسيني
با سلام
بله درسته من یک دوربین فول فریم دارم که در الان روش 135-28 رو بستم متاسفانه لنز های 250-55 و55-18 رو نمیتونم رو این دوربین استفاده کنم در ضمن جناب آقای حسینی من همون زایده EF رو دارم که قبلا از لنز 70-35 در آورده بودم
بله کاملا درست میفرمایید الان که دقت میکنم میبینم لنزهای سری EFs در قسمت پشت برجسته تر هستند و این قسمت درست در لبه آینه قرا میگیره
سلام دوستان
400 دي سازگاري با كدام نوع لنزها دارد؟ ef OR ef-s
ممنون ميشم بگين!
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
کلاً از فکرش بیایید بیرون؛ 55-250 که با توجه به کراپ، تله بیشتری میدهد؛ چه اصراری است به تبدیل؟
لذت دوتا بدنه هم که افزون بر اینها.
شاید منظورشان از فولفریم آنالوگ باشد؟!
به هر حال 28-135 رو فولفریم کاربردیتر است تا کراپدارها.
درسته بعضی نسخههاش (از جمله لنز بنده) در واید مشکلات داره اما محاسنش در تله (135 روی FF) و کلاً رنج مناسبش کاربردیاش میکنه.
.
ممون... در ضمن من بين 400دي و 1000 دي موندم...
البته اين طور كه گفتين 1000 دي فقط ef ساپورت مي كنه..
و يك نكته ي ديگر كه يكي از دوستان بهم گفت اينكه كيفيت 400 دي به مراتب از 1000 دي بيشتر است؟؟
آيا درسته؟؟
مي گفت 1000 دي low entry level هست اما 400 دي در رده ي بالاتري هست؟؟
درسته؟
اگه از دوستان كسي هم مي دونه دريغ نكنه!
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400