با تشکر از راهنمایی همه دوستان
ببینید به نظر شما مشکل من از کجاست چون مثلا وقتی 10 عکس میگیرم شاید دوتا از این عکسها واضح باشن در صورتی که توی همه این عکسها از همان سرعت و دیاف استفاده میشه؟ بنظر شما نقطه فوکوسم مشکل داره؟
با تشکر از راهنمایی همه دوستان
ببینید به نظر شما مشکل من از کجاست چون مثلا وقتی 10 عکس میگیرم شاید دوتا از این عکسها واضح باشن در صورتی که توی همه این عکسها از همان سرعت و دیاف استفاده میشه؟ بنظر شما نقطه فوکوسم مشکل داره؟
در مورد فضای آتلیه هم باید بگم کمبود جا ندارم. چون تقریبا 3*8 فضای جایی است که عکس میگیرم
برای اینکه مطمئن بشوید که ایراد از لرزش دست یا سرعت کم نیست بهتر است از یک سوژه ثابت و در محیطی که نور هم نه چندان شدید و نه کم باشد روی سه پایه و با تایمر که دستتان موجب لرزش روی سه پایه هم نشود عکس بگیرید و نتایج را ببینید. درست است که این لنز از شارپ ترین لنزهای نیکون نیست اما این تفاوت شارپنس اصلا در مونیتور و کمتر از کراپ 100% قابل مشاهده نیست. در ضمن بسیاری از لنزهای معمولی در صورتی که با دیافراگم بسته تر عکاسی کنید کیفیت خوبی دارند. خیلی ساده در اینترنت عکسهای گرفته شده با این لنز و این دوربین را جستجو کنید می بینید که عکسهای گرفته شده که ارزوی بسیاری از عکاسان خوب است. فکر اینکه عوض کردن لنز یا دوربین مشکل را حل میکند فقط مبلغ بزرگی را از جیب شما خارج میکند.
حتما با این تفاسیری که persian جان گفت امتحان می کنم.
یه سوال دیگه من وقتی میخوام یک عکس قدی بگیرم که درون آن سوژه بزرگ باشه با این که لنزم تله تله هست ولی سوژه بزرگ نمایش داده نمیشه؟
سلام دوست عزیز
من از اول این بحث را دنبال کردم
به نظرم این یک احساسه که شما با دیدن عکس خام و بدون کراپتون ، فکر می کنید که سوژه کوچیکه ( این مورد بیشتر در نمایشگر دوربین مشهوده ) اگه عکسهاتونو به صورت عمودی بگیرید , و سعی کنید که در کادرتون از عواملی استفاده کنید که به عکستون پلان 1 بده (forgrund) این حس کمتر بهتون دست می ده ( تا جایی که میشه زوم کنید )سوژه بزرگ نمایش داده نمیشه؟
با سلام . دوستان من یه دوربین نیکون 610 خریدم واسه اتلیه 6*7 متری چه لنزی پیشنهاد میدیدن قیمتشم زیاد مهم نیست البته هزینش نسبت به کاریش هم بخوره