انتخاب بین 70-300 tamron نسخه ی جدید و 55-250 canon
با توجه به تفاوت قیمت 250 تومانی این دو لنز از نظر کیفیت و شارپنس کدام بهتر است؟
انتخاب بین 70-300 tamron نسخه ی جدید و 55-250 canon
با توجه به تفاوت قیمت 250 تومانی این دو لنز از نظر کیفیت و شارپنس کدام بهتر است؟
دوست عزیز من هم دنبال یه تله غیر L با قیمت مناسب هستم
اما بهتره بزاریم نسخه دوم 55-250 هم بیاد تو بازار یه چند ماه بگذره یه چند تا ریویو ببینیم تا معلوم بشه کدوم بهتره
من هنوز هیچ ریویوی درست حسابی ای نه از تامرون دیدم نه از کانن(کانن که هنوز نیومده تو بازار جهانی تا ایران هم بیاد کمی بیشتر طول میکشه)
حدود قیمت ها تقریبا برابر هست
نظر شخصیه من اینه که این یه رقابت سخت باید بین این دو مدل باشه چون هر دو مارک 1 داشتند و تقریبا همزمان با هم مارک 2 رو دارن میدن بیرون
ضمن اینکه در هر دو لنز از عدسی های با افتراق کم استفاده میکنند.
باید منتظر بود و دید ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
البته من رویوهای زیادی از این تامرون در سایتهای مختلف دیدم و همه نمره ی خوبی به این لنز داده بودند مخصوصا سایت lenstip.com
ولی از اون جایی که لنز 55-250 رو دارم.نمی خوام دوباره با گرفتن تامرون کیفیتی مشابه گیرم بیاد.
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
من نسخه 1 250-55 کانن رو دارم ! خیلی هم ازش راضی هستم ! تامرون هم تست کردم که اصلا نه از لحاظ لرزش گیر و اتوفوکوس و شارپنس بودن قابل مقایسه نیست !
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
دوست عزیز مطمئنید که تامرون رو تست کردید چون من در هر سایت انگلیسی زبانی که رفتم شارپنس این لنز رو(تامرون)با 70-300 L و 70-200 f4 مقایسه کردند حالا از اتوفکوس و غیره بگذریم.
البته اگر شما هم حدود 1 سال با لنز 55-250 کار کنید می فهمید که عجب لنز بیخودی هست و تنها برای فاصله کانونی 75 تا 105 تازه اونم اگر به درستی فوکوس کند به درد می خورد.