سلام ...
یه سری شرکت معروف هستن که من اسمشونو شنیدم (تو تولید عدسی و لنز) مثل کنون، نیکون، زایس، لایکا، سیگما و ... . میدونم نمیشه گفت تمام محصولات یکی از بقیه بهرته، ولی می خواستم بدونم به طور خیلی تقریبی برتری لنزهای این شرکتها نسبت به هم چطوره؟
سلام ...
یه سری شرکت معروف هستن که من اسمشونو شنیدم (تو تولید عدسی و لنز) مثل کنون، نیکون، زایس، لایکا، سیگما و ... . میدونم نمیشه گفت تمام محصولات یکی از بقیه بهرته، ولی می خواستم بدونم به طور خیلی تقریبی برتری لنزهای این شرکتها نسبت به هم چطوره؟
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
من هم چند تایی اضافه میکنم.نوشته اصلی توسط arax30th
Adirondack . bushnell . Docter Optics . hakko . Leupold . NIGHT FORCE OPTIC . Schmidt & Bender . US Optics . ........
تمامی این شر کتها علاوه بر لنز دوربینهای شکاری و اسلحه هم میسازند.حتی زایس و نیکون.اما شرکتهایی مثل
نیکون و Schmidt & Bender و Leupold برای شرکتهای دیگر لوازم اپتیکی هم لنز میسازند.اما در میان این سه شرکت زایس از کیفیت پایین تری برخورداره و تمامی اینها در زیر شرکت NIGHT FORCE OPTIC قرار میگیرند.البته این آمار
فقط در مورد دوربینهای شکاری و اسلحه میباشد.
مسعود قدیری
سلام ..
دوستان یک کمپانی خوب یادتون رفت ...... Fujinon
این کمپانی اختصاصی فوجی تقریباً برای تمامی محصولات فوجی لنز تولید میکند .
فیلم های بزرگ هالیود با این لنز ها تولید میشود . مثل Star Wars Iii & Lord Of The Ring
سپاسگذارم ..
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson