بنام دوست
دوستان عزیز چند تا سوال داشتم!
کدوم لنز را پیشنهاد می کنید، Sigma یا Nikkor ؟ البته برا Nikon .خواستم یک لنز Tele بگیرم، گفتم اول نظر شما اساتید رو بدونم!
در مورد دوربین هم می خواستم بدونم بین Nikon و Canon کدومو پیشنهاد می کنید؟ چند هفته پیش یک Nikon D50 گرفتم و برای من آماتور OK هستش ولی برای کار یکم جدی تر چه دوربینی پیشنهاد می کنید؟
ممنون و منتظر جوابهای شما
راستش اگر بتونم وام بگیرم تو فکر یک لنز 500mm یا 600mm بودم. تو اروپا که خیلی گرونه، اگه دست دوم پیدا کنم یا اینکه از آمریکا بفرستن. ایران قیمتها چطوره؟ راستش اصلا نمیدونم این لنزها چه فاصله ای رو پوشش میده.
ممنون از جواب
در حال حاضر Nikon D50 دارم،ولی شاید برای کاری که می خوام عوضش کردم.
بله کلا برا Wildlife و پرندگان میخوام. شما چه دوربین و لنزی پیشنهاد می کنید؟ و در کل Range لنز Tele را چطور محاسبه می کنند؟ 500mm=؟
انتخابتان بسیار بستگی به بودجه دارد. مثلا لنز 300mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Nikkor انتخاب بسیار خوبی است. اما قیمتش بیش از 4000 دلار است.
لنز تله نیکون با قیمت نسبتا متناسب و بر اساس نیازمندی شما 80-400 f/4.5-5.6D ED AF VR میتواند باشد. هر چند سرعت اتوفوکوسش به لنزهای خیلی گران نمیرسد اما سایر جهات( شارپنس/ دیستورشن/ فلیر/...) لنز خوبی است .
لنز با سرعت اتوفوکوس نه خیلی عالی اما همانطور که انتظار میرود، بسیار شارپ است، حتی با اضافه کردن تله کانورتور.( مزیت خوب برای عکاسی از جانوران ) http://www.bythom.com/300AFSlens.htm
اگر بتوانید از لرزه گیر بگذرید، انتخاب معقولی است.
قیمت دست دومش چند است؟
9000kr معادل 800€, ولی جای چونه داره،هر چی باشه ایرونی هستیم با فرهنگ غنی چونه زنی:)
این لنزها ایران پیدا میشه دست دوم یا اینکه بهتره از اینجا بگیرم؟ راستش اینجا که مردم صادق هستند و اگر عیب یا ایرادی در چیزی که می خواهند بفروشند باشه قبل از فروختن میگن، نمیدونم ایرانمون چطوره!
برا Macro Lens چه پیشنهاد می کنید؟
ویرایش توسط vargha : Saturday 27 May 2006 در ساعت 03:56
لنز ماکرو جدید نیکون Nikon 105mm f/2.8G ED-IF AF-S VR نسبت به لنز مشابه قدیمی خود( Nikon 105mm f/2.8D ) تغییرات جالبی کرده که مهمترینش همون لرزه گیرش است. مشخصات اپتیکی خوبی هم دارد.
سایر لنزهای خاص ماکرو نیکون هم شامل موارد زیر هستند
60mm f/2.8D AF Micro-Nikkor -
105mm f/2.8D AF Micro-Nikkor
200mm f/4D ED-IF AF Micro-Nikkor
که بسته به اینکه از لنز چه استفاده دیگه ای میخواهید بکنید، انتخابهای مختلفی محسوب میشوند. اگر هم نمیخواهید خودتان را به نیکون محدود کنید، انتخابهای خوبی در لنزهای سیگما با قیمت مناسبتر خواهید داشت.
همانطور که در پیغام خصوصی نیز خدمتتان عرض کردم، پیشنهادم این است که فعلا لنز نخرید و بیشتر سعی کنید با دوربینتان مانوس شوید و با تمام مشخصاتش آشنا شوید. بعدا خودتان خواهید فهمید که چه لنزی مناسب شما ست و اصلا نیازی به لنز دارید یا خیر.