صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: کدام لنزبهتراست؟

كاربر بسیار فعال Pooriya_Online آواتار ها
    تشکر کرده
    183

پیش فرض پاسخ: کدام لنزبهتراست؟

دوست عزیز شاید شما یا من خیلی به تله نیاز داشته باشیم ولی یک شخص دیگه با یک واید یا حتی اولترا واید کار کنه.
    اینجا هم نوشتم (و منظورم همین لنز 17-40 بود):
    سام جوانروح لنز نورمالش همینه
    والبته خیلی از عکاسان دیگری که در سایتهای مختلف میبینم. مثلا یکی از عکاسان رو که میشناسم میتونم بگم لنز نورمالش Sigma 105mm f/2.8 Macro هستش چون 80% کاراش ویا بیشتر عکس ماکرو هستش.

درضمن جناب بهمنی عزیز نمیخوام تعارف و اینجور چیزا بکنم ولی فکر نمیکنید یکم در مورد استفاده کلمه استاد اشتباه میکنید؟ درضمن میخواستم ببینم شما که Battery Grip دارید و کیفتون هم Off Road هستش مشکلی ندارید؟ راحت جا میشه؟

كاربر جديد roohpix آواتار ها
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط roohpix
    باسلام خدمت دوستان عزیز.
    باتوجه به اینکه قصدخرید350d رادارم ولنزکیت این دوربین زیادخوب نیست میخواستم بپرسم کدوم یکی از لنزهای زیرراپیشنهادمیکنید.لطفا دلیلتون راهم بیان کنید.متشکرم.85-17 یا 40-17 یا 22-10
    درضمن اگرراجع به لنزهای سری"L" کانن اطلاعاتی دارید واینکه L مخفف چیست بفرمایید.
    باتشکر ازدوستان عزیز که نظرات بسیارمفیدی رابیان کردند.فکرمیکنم بعدازخرید یه چندوقتی باهمون لنزکیت خوددوربین کارکنم بعد باتوجه به نیازم لنزخریداری کنم خیلی بهتره.درضمن باتوجه به اینکه بیشترعکاسی طبیعت میکنم فکرنمیکنیدلنز"واید"بیشتربه دردم میخوره؟ درضمن اگر راجع به لنزهای EF-S کانن وتفاوتشون بابقیه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بفرمایید.ضمنا میخواستم بدونم آیا لنز40-17 یا 85-17 همون واید 17 رو روی 350d میده یاضریب میخوره وبیشترمیشه.همچنین لنز 22-10 کانن.
    باتشکر.
    ویرایش توسط roohpix : Wednesday 19 July 2006 در ساعت 12:23

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

نقل قول نوشته اصلی توسط roohpix
    باتشکر ازدوستان عزیز که نظرات بسیارمفیدی رابیان کردند.فکرمیکنم بعدازخرید یه چندوقتی باهمون لنزکیت خوددوربین کارکنم بعد باتوجه به نیازم لنزخریداری کنم خیلی بهتره.درضمن باتوجه به اینکه بیشترعکاسی طبیعت میکنم فکرنمیکنیدلنز"واید"بیشتربه دردم میخوره؟ درضمن اگر راجع به لنزهای EF-S کانن وتفاوتشون بابقیه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بفرمایید.ضمنا میخواستم بدونم آیا لنز40-17 یا 85-17 همون واید 17 رو روی 350d میده یاضریب میخوره وبیشترمیشه.همچنین لنز 22-10 کانن.
    باتشکر.
    دوست من
    در لنزهاي كنون، اونهايي كه داراي عبارت EF-s در ابتداي نامشون هستند، داراي قطع تصوير APS-C يا همون كراپ دوربينهايي مثل 350d هستند و بقيه نه. مثلا 40-17 برروي دوربين شما تصوير وايد 17 ايجاد نخواهد كرد و تبديل به لنز تله تري خواهد شد. اما 85-17 همان است كه در بالا اشاره شد. در مورد 22-10 مطمئن نيستم. ميتونيد از روي نام كاملش متوجه بشيد.
    در لنزهاي سيگما، اونهايي كه داراي عبارت DC در اسم كاملشون هستند داراي كراپ APS-C هستند.
    فعلا
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

خوب من فکر میکنم یه عکاس تازه کار معمولا برای تجربه همه کار با دوربینش میکنه (در مورد ایشون اینطور فکر کردم. شاید اینطور نباشه؟!) اونایی که فقط پرتره کار میکنن یا طبیعت یا ... قطعا تازه کار نیستند و در جستجوی تجربه در یک رشته خاص هستند (یا حرفه ای یا آماتور پیشرفته) و در ایران میبینیم که تقریبا تمام عکاسها همه نوع عکاسی رو انجام میدن حتا حرفه ای ها. اگر به سایت سام جوانروح سر بزنید (که زدید) میبینید که جدیدا اکثر عکساش رو با 22-10 یا 20-10 (دقیقا نمیدونم کدوم لنز) میگیره که خوب بستگی به نوع عکاسیش داره.
    نکته دوم: کراپ فاکتور برای تمام لنزها در فاصله کانونی ضرب میشه چه ef چه ef-s یعنی 40-17 و 85-17 هر دو روی 350دی واید 27 دارند.
    [MORTEZA BEDRAM]
    [canon kiss digital N]
    [canon 18-55] -- [sigma 17-70]

http://www.photo.net/photos/bedram

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    22

سلام،
    دوست عزیز شاید شما یا من خیلی به تله نیاز داشته باشیم ولی یک شخص دیگه با یک واید یا حتی اولترا واید کار کنه.
    دقیقا".
    درضمن جناب بهمنی عزیز نمیخوام تعارف و اینجور چیزا بکنم ولی فکر نمیکنید یکم در مورد استفاده کلمه استاد اشتباه میکنید؟
    شاید حق با شما باشد استاد پوریا.:biggrin:
    درضمن میخواستم ببینم شما که Battery Grip دارید و کیفتون هم Off Road هستش مشکلی ندارید؟ راحت جا میشه؟
    آقا پوریا من نسبت به وسایل شما تصوری کلی دارم.اگر منظورتون جا شدن در بخش میانی است باید خدمتتون عرض کنم که من بدنه و لنز 17-70 را به صورت جدا در بخش وسط قرار می دهم و خوب طبیعتا" جا می شود و جا هم زیادی می آورم.امروز برای پاسخ به سوال شما به صورت لنز و بدنه متصل هم امتحان کردم و باز هم جا شد.(نه به آسانی قبل!) البته باید بگم که من دو تا Lenscase هم گرفتم که خیلی کارم را راحت کرده است.(دیگه شبیه خورجین شده است و من هم شبیه ... !) در ضمن اگر شک دارید می تونم grip را یک جایی که بگید در اختیارتون قرار بدم تا تست کنید، ولی این grip برای من حکم جواهر را داشته و به شدت آن را به همه توصیه می کنم.به نظر من حتی اگر با وسایلتون جا نشد ارزش این را داره که به صورت جدا یک جوری در کیفتون جا بدی و هنگام عکاسی آن را به دوربین متصل کنی.اگر مورد خاص دیگری مد نظرتون بود PM بزنید که از موضوع خارج نشویم.
    اما 85-17 همان است كه در بالا اشاره شد.
    فکر می کنم این موضوع صحیح نباشد.شما هر لنزی را که بر روی دوربینهای APS-C قراردهید باید در ضریب مربوطه، ضرب کنید.این بحث یک جای دیگر در همین فروم هم مطرح شد.
    در مورد 22-10 مطمئن نيستم.
    این لنز هم EF-s است.
    درضمن اگر راجع به لنزهای EF-S کانن وتفاوتشون بابقیه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بفرمایید.
    کلا" فرق لنزهای EF-s (کنون) و DC (سیگما) در این است که این لنزها بر روی دوربین های FullFrame قابل استفاده نیستند و مخصوص APS-C طراحی و ساخته شده اند، بنابراین از لحاظ قیمت بسیار مناسب تر هستند ولی خوب با اصول آینده نگرانه بعضی ها سازگار نیست.
    در ایران میبینیم که تقریبا تمام عکاسها همه نوع عکاسی رو انجام میدن حتا حرفه ای ها.
    کاش تقریبا" را Bold می کردید.
    نکته دوم: کراپ فاکتور برای تمام لنزها در فاصله کانونی ضرب میشه چه ef چه ef-s یعنی 40-17 و 85-17 هر دو روی 350دی واید 27 دارند.
    دقیقا".2 به 1.:biggrin:
    2 تا نکته :
    1. تا آنجاییکه من اطلاع دارم 17-40 L و 17-85 را اگر در دامنه مشترکشان در نظر بگیرید اصلا" قابل مقایسه با یکدیگر نیستند.
    2. خیلی نگران این اصطلاحات رایج نباشید، فکر کنم این مشکل تمام کسانی هست که می خواهند با DSLR ها شروع به کار کنند و به سرعت براتون عادی میشود.یاد خودم افتادم زمانی که مثل شما به دنبال کسب اطلاعات بودم و مردد.تازه من سابقه عکاسی با دوربین های فیلمی را برای مدت چند سالی داشتم ولی باز هم گیج می زدم.
    فقط یک توصیه را دوباره تکرار می کنم : اصلا" و ابدا" عجله نکنید.

موفق باشید
    -

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

نقل قول نوشته اصلی توسط K_NMT
    دوست من
    در لنزهاي كنون، اونهايي كه داراي عبارت EF-s در ابتداي نامشون هستند، داراي قطع تصوير APS-C يا همون كراپ دوربينهايي مثل 350d هستند و بقيه نه. مثلا 40-17 برروي دوربين شما تصوير وايد 17 ايجاد نخواهد كرد و تبديل به لنز تله تري خواهد شد. اما 85-17 همان است كه در بالا اشاره شد. در مورد 22-10 مطمئن نيستم. ميتونيد از روي نام كاملش متوجه بشيد.
    در لنزهاي سيگما، اونهايي كه داراي عبارت DC در اسم كاملشون هستند داراي كراپ APS-C هستند.
    فعلا
    خير . اينطور نيست كه 85-17 وايد 17 بدهد. در هر صورت ضريب 1.6 پابرجاست.

لنزهاي Canon EF-s‌ و لنزهاي Sigma DC فقط دايره تصوير كوچكتري دارند و بس. كه اين مهم كوچكتر و سبكتر شدن و ارزانتر شدن لنز را نتيجه ميدهد ، نه حذف ضريب را .
    هادی هژیرآذر

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2