ممنون از راهنماییتون
ولی چند تا سوال : این لنز سامیانگ 8 مم به قول شما ارزان رو می شه روی دوربین های فول فریم بست و یا فقط مخصوص کراپ دار ها هست ؟
و آیا کیفیت خوب دارن که هزینه کنم برای همیشه ( چون این نوع لنز ها مشتری زیادی نداره و همه کس طالب اون نیستند ) یا برای کار های حرفه ای خوب نیست ؟
در مورد دوربین کسی نظری نداره ؟
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
یک مدل HD دارد که هودش باز میشود.
دایره تصویرش روی فول فریم
http://m-mobin.com/images/20140108202013_img_2959.jpg
صرفا برای این کار خرید فول فریم توجیه ندارد.
سلام
نظرتون در بازه لنز sigma 4.5mm چیه ؟ لنز خوبیه ؟ برای عکاسی پانوراما 360*180 می خوام با دوربین های کراپ دار زاویه 180 کروی می ده ! در نتیجه فقط با 6 شات یه عکس 360*180 تولید میشه (اونم بادوربین کراپدار) !
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
لنز سامیانگ 4.5 مم رو دیدم اصلا پسند نبود .
با 3 شات می تونی یه عکس QTVR 360*180 بگیری که خیلی خوبه !!!
ولی خیلی شارپ نبود ، یه دایره می ندازه وسط عکس در نتیجه بیشتر عکس رو سیاهی می گیره که این باعث می شه کیفیت عکس پاناروما بیاد پایین !
در مورد لنز 8 مم سامیانگ هرچه توی اینترنت گشتم سایت ایرانی نبود که برا فروش داشته باشه و چون یزد هستم نمی تونم برم بازار تهران ، دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره و یا فروشگاهی رو می شناسه که این لنز رو داره برام اطلاع بده ممنون می شم
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
سامیانگ دات آی آر رو میتونید مشاهده کنیددر مورد لنز 8 مم سامیانگ هرچه توی اینترنت گشتم سایت ایرانی نبود که برا فروش داشته باشه و چون یزد هستم نمی تونم برم بازار تهران ، دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره و یا فروشگاهی رو می شناسه که این لنز رو داره برام اطلاع بده ممنون می شم
برای خرید هم آدرس ها رو پیغام خصوصی کردم براتون ... ( فکر کنم با قوانین سایت مغایرت داشته باشه آدرس دادن در اینجا )