سلام
من عکاسی رو تازه شروع کردم و تجربه زیادی ندارم
قبلا خیلی از مطالب این فورام رو خوندم , اما چند تا سوال دارم که هنوز بی جواب مونده
ممنون میشم اگه کسی جوابم رو بده , امیدوارم سوالام تکراری نباشن
یک
من توی همین فورام خوندم که هر لنزی به هر دوربینی نمی خوره , یکی از دوستان نوشته بود دوربین نیکون فقط با لنز خود نیکون یعنی نیکور سازگاره اما مدتی پیش عکسی دیدم که با دوربین نیکون و لنز سیگما گرفته شده بود , یعنی با داشتن کانورتور میشه هر لنزی رو روی هر دوربینی سوار کرد؟
دو
لنز های قدیمی مشکلاتی مثل اعوجاج تصویر , محو شدنی تصویر , و ... داشتن , از صحبت ها اینطور برداشت میشه که میشه سال ها از یک لنز استفاده کرد , اما این وسط روز بروز لنز های پیشرفته تری تولید میشن , چرا وقتی بعد دو سه سال یه دوربین خوب از رده خارج میشه , این اتفاق برای لنز نمی افته؟ چرا یه لنز خیلی قدیمی هنوز می تونه قابل استفاده باشه؟
سه
آیا به صرفه هست که من با داشتن دوربین مامیا زد ام و سه تا لنز اوساوا از خیر خرید لنز بگذرم و فقط یه دوربین دیجیتال اس ال ار بگیرم و عکاسی دیجیتال رو با همونها شروع کنم؟ شنیده ام که اتو فوکوس و اتو اکسپوزر رو از دست میدم , اما آیا چیز دیگه ای هم هست؟ عکاسی در این حالت عذاب آور نیست؟ اگه قید لنز های قدیمی رو بزنم و لنز های بروز بگیرم کارم راحت تر نمیشه؟
چهار
بحث های پیرامون مانت و کانورتور خیلی گیج کننده هستن , من باید چه دوربین دیجیتالی بگیرم که لنز های مامیا زد ام روش سوار بشن؟