سلام.
می خواستم بدونم چی میشه که دو تا لنز با فاصله کانونی یکسان و دیاف یکسان نزدیک ترین فاصله ی فوکوسشون متفاوت میشه؟
به چه عاملی بستگی داره؟
ممنون.
سلام.
می خواستم بدونم چی میشه که دو تا لنز با فاصله کانونی یکسان و دیاف یکسان نزدیک ترین فاصله ی فوکوسشون متفاوت میشه؟
به چه عاملی بستگی داره؟
ممنون.
براي من هم اين سوال پيش آمده ،احتمالا به طول بدنه لنز بستگي داشته باشه كه المانهاي داخلي امكان جابجايي بيشتري را داشته باشند
فرزاد دارستان
harabel
350D KIT
این مسئله بسته به طراحی المانهای لنز دارد . برای مثال دوتا لنز 50 نرمال نیکون و 50 ماکرو سیگما را اگر مقایسه کنید نزدیکترین فاصله در نیکون 40 و در سیگما 20 سانت است.
نیکون دوتا لنز 200-28 دارد که یکی مدل G و دیگری D قدیمیتر است. طراحی این دو از بن متفاوت است.
در مدل G نزدیکترین فا صله فوکوس 23 سانت و در مدل D در حدود 50 سانت است.
سلام
دليل نمي شه هر دو تا لنزي با فاصله ي كانوني و دياف يكسان از المان هاي يكساني تشكيل شده باشه. ممكنه يك لنز ارزان قيمت از مثلن 8 تا عدسي در سه گروه تشكيل شده باشه ولي لنز گرون قيمتي با همون فاصله ي كانوني از مثلن 12 تا عدسي در 4 گروه و ....
همه ي اين عوامل در فوكوس موثرن.
فرهاد حسيني
جناب دارستان برای نظرتون یه مثال نقض سراغ دارم (شاید همین مثال نقض باعث شد رو این مسئله کنجکاو تر بشم)
لنز 70-200 f/2.8 سیگما کمترین فاصله فوکوسش 1.8 متر هست(یعنی بود).اما در ورژن جدید ترش این فاصله به یک متر تقلیل یافت.(اگه در اعداد اشتباه میکنم ببخشید)
پس این مسئله منتفی.
فرهاد44 جان منظروتون اینه که به تعداد المانها و تعداد گروهها مربوط میشه؟
باید برم ریویو اون لنز سیگما رو ببینم اگه تو هر دو ورژنش تعداد المانها و گروهبندیشون برابر بود که این قضیه هم منتفیه(میرم میبینم میام میگم نتیجه رو)
تا اینجا ممنون.
و البته نوع و ضخامت عدسي ها و فاصله ي المان ها و گروه ها از يكديگر.فرهاد44 جان منظروتون اینه که به تعداد المانها و تعداد گروهها مربوط میشه؟
فرهاد حسيني