آقا من كه ديگه مخم داره ميتركه.:confused::(
نزديك دو سه هفته است كه ميخوام يه لنز مناسب انتخاب كنم. آخه اين 18-55 بد جوري رو سنسوراي مخم داره راه ميره. كلافه شدم. اين بود كه به فكر خريد يه لنز افتادم. بودجه اي هم كه واسش كنار گذاشته بودم 300 تومن بود. يكم كه گشتم ديدم با 300 تومن لنز كه سهله، بند دوربنيم نميشه خريد.
اين بود كه تصميم گرفتم حالا كه ميخوام لنز بخرم 500 تا هزينه كنم. شايد بشه چيزي خريد. وقتي وارد معركه شدم حسابي گيج شدم. با اينكه در مورد اكثر لنزها توي سايت بحث شده ولي بيشتر منو گيج كرده تا اين كه كمكم كنه. (البته بيشترش تقصير خودمه كه ميخوام با اين چندرغاز پول يه لنز خفن بگيرم:biggrin:)
حالا براي خريد لنز بين چند تا لنز موندم. ميخوام يك كلام راحتم كنيد. كدوم يك از اين لنزها رو بگيرم:
Sigma 17-70 Macro
Sigma 18-200 DC
Sigma 28-300 Macro
البته بايد اينو بگم كه نياز من به لنز جنبه خيلي حرفه*اي نداره. من يك علاقمند به عكاسي هستم كه تازه اول راهم. ميخوام تقريباً رنج مناسبي از فاصله كانوني رو كه بيشتر به كار يه آماتور مياد داشته باشم. حالا يا در قالب دو تا لنز يا در يك لنز. اينه كه اگه پيشنهاد بهتري داريد (حتي اگه از 500 تومن بالاتر بزنه) بگيد تا روش فكر كنم. در ضمن ميخوام لنزي كه ميگيرم از توانايي ماكرو خوبي (يا در حد خوب) هم بر خوردار باشه.
از مدير سايت هم معذرت ميخوام كه موضوع تكراري باز كردم. قول ميدم اگه حاجتم رو بگيرم پسر خوبي بشم.;)
دست همتون درد نكنه.