از دوستان میخام یک لنز سوپر زوم و یک لنز واید برای دوربین 400d معرفی کنن که کیفیتشون خوب باشه ممنونم
از دوستان میخام یک لنز سوپر زوم و یک لنز واید برای دوربین 400d معرفی کنن که کیفیتشون خوب باشه ممنونم
بن بست
(یک کلیک در اینجا چیزی از شان والای شما نمی کاهد و بر من نمی افزاید )
دست خلقي که در اين دره پستي ها روز و شب با خوردن و خوابيدن خود مي نالد...
SONY DSC_ H1 & FUJIFILM S9500
دوربینی میخام که در ایزوی بالا با نقاط نویس نامرد, اعصابمو خورد نکنه .
سلام....
در همان تاپیک بحث را ادامه دهید بهتر به نتیجه میرسید ، عنوان تاپیک هم باعث میشود کسی جرات نکند وارد شود و نظر دهد ....!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بن بست
بعضي وقت ها فكر مي كنم من و اين كاوه خان قبادي يك روحيم در دو بدن
عنوان تاپيك رو كه ديدم اومدم همين دو مطلب رو بگم كه ديدم ايشون زحمتشو كشيده اند.
من هم فكر مي كنم به خاطر جلوگيري از پراكندگي تاپيك ها شما اول سه تاپيك لنز هاي با ارزش و لنز هاي سيگما و قيمت لنز ها رو بخونيد بعد كه كانديدا هاتون مشخص شد سوال رو به قول معروف جهت دار تر بين چند لنز بكنيد تا آن استادان و و ما شاگردان بتونيم راهنماييتون كنيم.:)
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
عجب اشتباهی کردیم
چن روز بکوبین تو سرمون
به جای این حرفا سهتا لنز مینوشتین که بهتر بود
آقا جون من به همه شما احترام میزارم چون هرچی باشه خیلی میفهمین
خیلیم پر سابقه هستین
اصلا معذرت میخام که این سوال رو پرسیدم
بن بست
wide
10-20 sigma
10-22 canon
zoom
24-105 canon
اینم تلگرافی جناب فرهاد خان دوستان ما اقای کاوه و اقای فرهاد بیگ همواره پاسخ گوی بیشتر پستها و کمک هستند و الا ساده ترین راه نادیده گرفتن یک پست است. مطمئن باشید با خواندن مطالب قبلی اطلاعات زیادی دستگیر شما میشود.
مرسی علیرضا
من تازه کارم
میدونم شاید دوستان از ناسنجیده کاری من ناخرسند اند
ولی چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بن بست
سلام
فرهادخان عزيز
من فقط مي خواستم جلوي سرگرداني بيش از حد شما رو بگيرم وگرنه براي من يا كاوه جان يا عليرضا يا بيشتر بقيه ي دوستان كاري نداشت كه يك ليست فله اي بلند بالا از لنز هاي مختلف جلوتون بذاريم .
اونجور كه از تاپيك ديگرتون روشنه اينه كه هنوز نتونسته ايد بدنه ي مورد نظر رو انتخاب كنيد. خوب لنزي كه براي دوربين فول فريم مي شه توصيه كرد با لنزي كه براي دوربين 0.6 فريم مناسب تر باشه فرق مي كنه.
انشا الله دوربينتونو انتخاب كنيد بنده خودم اطلاعات اساتيد رو جمع آوري مي كنم و خدمتتون ارائه مي دم ( ناسلامتي ما همنام ايم :biggrin: )