اقای توسلی بهترین کار استفاده از فیلتر ماکروست
من قدیمتر ها از ۲ فیلتر روی هم استفاده میکردم
شما که قرار نیست ماکروی حرفه ای بکنید
همین جوابگوی کارشماست
اقای توسلی بهترین کار استفاده از فیلتر ماکروست
من قدیمتر ها از ۲ فیلتر روی هم استفاده میکردم
شما که قرار نیست ماکروی حرفه ای بکنید
همین جوابگوی کارشماست
باسلام به دوستان عزیز
چند نكته به نظرم میرسه كه خدمتتون عرض میكنم:
1- هیچ لنزی وجود نداره كه بشه روش مارمولك یا هر جسم دیگری گذاشت و عكس گرفت چون طبق قوانین فیزیك نور باید به جسم برخورد كنه و پس از انعكاس از جسم به داخل لنز بره و تصویر را تشكیل بده. بنابر این اگر جسم به سطح لنز چسبیده باشه این امكان وجود نداره و به فرض این كه لنز هم كمترین فاصله فكوسش روی عدسی شیئی باشه باید جسمی كه روی لنز قرار میگیره خودش منبع نور باشه تا تصویر تشكیل بشه. امتحانش هم ساده است. كافیه در نور معمولی روز یك جسم تیره روی لنزتون قرار بدین و با حالت فكوس دستی یك عكس بگیرین. درسته كه چون نمی تونین فكوس كنین تصویر واضحی نخواهید دید اما می بینید كه به جای تصویر تار و ناواضح جسم یك تصویر تیره به وجود می آید.
2- نسبت 1:1 یا 1:2.3 نشاندهنده میزان بزرگنمایی لنز است كه در بیشترین حالتی كه من دیده ام این نسبت به 2:1 میرسد یعنی لنز توانایی تهیه تصویری دو برابر اندازه واقعی جسم را دارد. بر همین اساس مینیمم فاصله فكوس مشخص می شود. یعنی در فاصله ای فكوس می كند كه در آن حالت تصویری دو برابر جسم در دوربین تشكیل شده است.
3-مینیمم فاصله فكوس لنز 17-70 سیگما 20 سانتیمتر است كه این فاصله جسم تا عدسی چشمی ( انتهای لنز) می باشد و با توجه به این كه طول این لنز حدود 83 میلیمتر است بنابر این كمترین فاصله جسم از ابتدای لنز برای فكوس حدود 12 سانتیمتر خواهد بود.
4- فاصله كانونی نیز در عكاسی ماكرو بسیار مهم است مثلا لنز 150 ماكرو سیگما با نسبت 1:1 كه ماكروی قویتری نسبت به 17-70 سیگما دارد اصلا در فاصله 12 سانتیمتری جسم نمی تواند فكوس كند و حداقل باید حدود 20 سانتیمتر از جسم فاصله داشته باشد تا فكوس كند اما تصویری كه در این حالت به شما میدهد تقریبا یك كادر3×2 سانتیمتری از جسم را شامل میشود كه با لنز 17-70 و در مینیمم فاصله فكوس این كادر شما تقریبا 2 برابر خواهد بود یعنی تصویر كادر بزرگتری دارد و به همان نسبت اشیائ داخل كادر از نظر بزرگنمایی كوچكتر خواهند بود.
هر چه قدر فاصله كانونی لنز ماكرو بیشتر باشد و نسبت بزرگنمایی نیز بیشتر باشد ( به 1:1 نزدیكتر باشد) قیمت آن لنز هم بیشتر خواهد بود.
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
تا اونجا که من میدونم و شایدم اشتباه میکنم، وقتی میگن یه لنز مثلا در 30 سانتی متری ماکرو 1:1 داره، یعنی اینکه تو فاصله 30 سانتی متری، مثلا اگه یه پشه با اندازه 2 سانتی متر قرار داشته باشه، همین پشه تصویرش به اندازه 2 سانتی متر روی محل تشکیل تصویر ایجاد میشه که بستگی به سایز سنسور شما و مگاپیکسلش، یه اندازه ای به شما میده...
محمد منتظری
بله درست میگید من یه چیز دیگه مد نظرم بود ، اصلا من حاضرم لنز صدا استارت تراكتور بده ولی خوب و ارزون باشه!کد:اصولا ميدونيد كه HSM مخفف Hyper Sonic Motor هست
امیر هستم ، امیر صدام كنید راحت ترم.ممنونکد:اقای توسلی
جریان این فیلتر ماكرو چیه؟ عكسه كه خیلی به مذاق ما ساخت حالا میشه اینم راجع به مدل ها مارك ها و قیمت هاش توضیح بدید؟
بله فرمایش شما درسته ولی دوست من مراد در اینجا دور كاره، نمیدونم تا حالا عكاسی صنعتی برا نقشه كشی كردید یا نه؟ در اون جا شما فقط به دور كار نیاز دارید و دوربین و لنز باید بتونن زوایا و باقی چیز ها رو خوب نشون بدنکد:1- هیچ لنزی وجود نداره كه بشه روش مارمولك یا هر جسم دیگری گذاشت و عكس گرفت چون طبق قوانین فیزیك نور باید به جسم برخورد كنه و پس از انعكاس از جسم به داخل لنز بره و تصویر را تشكیل بده. بنابر این اگر جسم به سطح لنز چسبیده باشه این امكان وجود نداره و به فرض این كه لنز هم كمترین فاصله فكوسش روی عدسی شیئی باشه باید جسمی كه روی لنز قرار میگیره خودش منبع نور باشه تا تصویر تشكیل بشه
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
خلاصه پیگیر این فیلتر ماكرو باشید ببینیم به نتیجه میرسیم یا نه؟