سلام
كسی در مورد 135-24 (f2.8-4.5 ) و 105-28 (f2.8-4 ) سیگما اطلاعات داره . برای 40D یا400D چطوره؟
سلام
كسی در مورد 135-24 (f2.8-4.5 ) و 105-28 (f2.8-4 ) سیگما اطلاعات داره . برای 40D یا400D چطوره؟
سلام
چه جور اطلا عاتی میخواید
هر دو لنز های با ارزش و البته گران قیمتی هستند!
برای هر دو دوربین هم قابل استفاده اند
سلم دوست عزیز
بابت تاخیر متاسفم و دلیل ان هم عدم امکان ورود بود که رفع شد منظور من لنزهای سیگما است که قیمت چندانی هم ندارد .ایا شما یا کس دیگری از این لنزها استفاده کرده است؟ مزیت یا عیب خاصی ندارد؟ من بین خرید 17-70 و 24-135 سیگما مردد هستم گر چه این دومی را اصلا نیافتم.
با یقین و قطعیت عرض می كنم كه بیش از 2000 هزار پست و نظر و گفتگو در مرود 17-70 سیگما در این فروم وجود دارد.
دوستان این لنز را به قول معروف خورده اند آنقدر این لنز را معرفی كرده و عیب و ایرادش را گفته اند حسن و مزیت اش را داد زده اند كه هیچ كسی در مورد این لنز هیچ شك و شبه ای ندارد.
این لنز معروف ترین لنز در این فروم است و از تمام لنز ها بیشتر در موردش بحث شده است.شاید بیش از 100 نفر از اعضا این لنز را دارند.
لطفا جستجو كنید.فقط كافی است 17-70 را جستجو كنید.به نظرم 100 تاپیك خواهید یافت.
و اما در مورد 24-135....
چند نفری 18-125 داشتند.اما 24-135 زیاد در فروم در موردش صحبت نشده و خیلی كم به سراغ اش رفته اند به دلیل عدم وجود در بازار.نایاب است.نه كه عالی است و نایاب شده.بلكه صرفه ی اقتصادی برای وارد كننده نداشته و خواهان و طالب كمی داشته و وارد نشده است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson