سلام
می دونم خیلی سوال عجیبه ولی خوب چه می شه کرد نابلدیه دیگه! تاثیر کیفیت اپتیکی لنز بر کیفیت عکسهای به دست امده چقدر است؟
من تقریبا 6 ماه است که یک DSLR دارم. از نوع آلفا 100 سونی. قبلش هم کامپکت داشتم باز هم سونی. تفاوت کیفیت عکس یک Slr با دوربین کامپکت و حتی در موارد بسیاری با لایکها قابل مقایسه نیست. دلیل این تفاوتها هم مواردی چون سنسور، لنز و بسیاری تفاوتهای دیگر است. ( و البته از همه مهمتر عکاس!)
لنزی که الان استفاده می کنم لنزهای کیت سونی هستند یعنی لنز زوم 18-70 و تله 75-300. ازشون هم راضیم ولی خوب وقتی می شه عکسهای با کیفیت بهتری گرفت چرا که نه؟
مطالب فروم رو که می خوندم به دفعات به جملاتی شبیه این برخوردم که لنز خوب مهمتر از بادی خوبه. یا اینکه لنز خوب در کیفیت عکس خیلی مهمه. به خاطر این هوس کردم برم یه لنز بهتر بگیرم. مثلا زایس 16-80 برای مانت آلفا. اما ریویوهایی که دیدم خیلی تفاوت بین عکس گرفته شده با لنز کیت و یه لنز نسبتا گرون مثل زایس 16-80 رو نفهمیدم. خلاصه اش اینکه ممنون می شم یکی یه جوری که ما بفهمیم بگه که کیفیت لنز در کیفیت عکسها چقدر تاثیر می گذاره.
یا یه جور دیگه بپرسم: بهتر نیست به جای خرید این لیز که حدود 800 قیمتشه برم یه آلفامو بفروشم یه بادی 40d کنون با لنز کیت بگیرم. (با عرض معذرت از کاوه خان قبادی عزیز)
ممنون و منتظر جواب