با درود دوباره
نقل قول:
اینکه اصرار داشتم نریم توی واقعیت و حقیقت برای این بود!
آخه بحث کلا سر همین موضوعه ... اگه این به این موضوع به یک پاسخ جامع برسیم ، اون وقت میتونیم جمع بندی کنیم .
نقل قول:
مثلاً می تونید بفرمایید که واقعیت برداشت های مختلفی از حقیقت می تونه باشه و حقیقت چیزی است که وجود داره . . . این ها با کمی مطالعه و یک بار برای همیشه بر طرف خواهد شد.
به نظرم بهتره به همون تعاریف هنری بپردازیم ... در فارسی اونقدر واژه ی مترادف وجود داره که اگه بخوایم سر واژه ها بحث کنیم ، از هر کلامی میشه هزار جور ایراد گرفت . به نظرم "حقیقت ، عین واقعیته" . مگر میشه ماهیتی حقیقی در محیط ماده ، مجازی باشه ؟
نقل قول:
بنا بر این اصلاً اون سورئالی که دوستمون بر پایه تعریفش در ادبیات این تاپیک را غیر موجه می دانست مد نظر ما نیست. مشکل ترجمه ای و لغتی هم نداریم.
بنده از صحبت دوست عزیزم نقل قول نکردم . تعریف من ، چیزیه که از کلام بزرگانی مثل آندره برتون نشات می گیره . با توجه به اینکه ممکنه به قول دوستان اشکالی در ترجمه پیش بیاد ، به صورت زبان اصلی از این بزرگوار نقل قول می کنم :
André Breton in 1924 defines Surrealism as:
Psychic automatism in its pure state, by which one proposes to express -- verbally, by means of the written word, or in any other manner -- the actual functioning of thought. Dictated by the thought, in the absence of any control exercised by reason, exempt from any aesthetic or moral concern.
Breton also discusses his initial encounter with the surreal in a famous description of a hypnagogic state that he experienced in which a strange phrase inexplicably appeared in his mind: "There is a man cut in two by the window" . This phrase echoes Breton's apprehension of Surrealism as the juxtaposition of two distant realities brought together to create a new, uncanny union.
André Breton Quotations :
We are still living under the reign of logic: this, of course, is what I have been driving at. But in this day and age logical methods are applicable only to solving problems of secondary interest.
Let us not mince words: the marvelous is always beautiful, anything marvelous is beautiful, in fact only the marvelous is beautiful.
It is living and ceasing to live which are imaginary solutions. Existence is elsewhere.
The simplest Surrealist act consists of dashing down into the street, pistol in hand, and firing blindly, as fast as you can pull the trigger, into the crowd
قصد ترجمه ندارم ... دعوت می کنم که به مطالبی که با نارنجی هایلایت شده اند ، بیشتر توجه کنید . در ضمن خواهشمندم اگر کسی میتونه ، با رفرنس معتبر ، تعریفی از سورئالیسم در نگاه بقیه ی هنرمندان برامون لینک کنه ( هرچند که دوست عزیزم "پادشاه سیاهی" قبلا بصورت ترجمه شده این کار رو کردن ) .
نقل قول:
این عکس هم شعاع های خورشیدش اضافه شده و هم خورشیدش دایره شده. تمام افکت های موجود را هم نمی توانید به این شدت و یک جا با یک شات ثبت کنید.اینکه وجود دارد ولی ما نمی بینیم هم دلیل موجهی برای رئال بودن کار نیست.
مگر بنده گفتم رئاله ؟! :) در رابطه با ادیتی بودن عکس هم در پی نوشتم توضیحات لازم رو دادم : "بنده دقیقا نمی دونم که آیا شعاع های نور در عکس جناب سعادت با فوتوشاپ ایجاد شدن یا نه . من این عکس رو فقط به عنوان مثال گذاشتم . دوستان توجه داشته باشن که اگه عکس حتی فوتوشاپ باشه ، دست ردّی بر عرایض بنده نیست ، چرا که چنین آثاری رو بدون فوتوشاپ هم میشه ثبت کرد ."
نقل قول:
نظرتون در باره عکس اخیر چیه؟تو این عکس شعاع ها خورشید اضافه شده. شما فکر می کنید این واقعیته؟ یعنی تلاش عکاس برای زیبا تر جلوه کردن طبیعت ندیده گرفته شود؟
با این صحبت موافقم ... اما بحث ما اصلا روی یک اثر ادیت شده نیست . مگه برای خلق این شعاع ها حتما به افزودن های فوتوشاپی نیازه ؟ اینکه یک اثر ادیت شده در چه رده ای می گنجه ، یک بحث دیگه هست . به نظرم بهتره روی همون مباحث نظری در حیطه ی آثار HDR (بدون ادیت) گفتگو کنیم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت 1 : مطالب زبان اصلی با الهام از http://en.wikipedia.org/wiki/Surrealist_Manifesto ذکر شده اند .
پی نوشت 2 : نگاهی به عقاید اجتماعی سورئالیستی برتون در این لینک خالی از لطف نیست .