ممنون بابک عزیز از توضیحات کاملت در مورد عکس . موافقم باهات
ممنون بابک عزیز از توضیحات کاملت در مورد عکس . موافقم باهات
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
خانم نافذ، از توضيحات شما تشکر ميکنم
به من تصاوير زنده حس رمانتيک مدرن تري القا ميکنند .
اين کاري که در اين عنوان انجام ميديد رو من به تياتر خياباني تشبيه ميکنم!
تماشاگر حاضر در برابر صحنه نمايش معمولا آشنايي کامل به آن هنر دارد و از فرهنگ خاصي هم پيروي ميکند اما در يک گذر عمومي شرايط کاملا متفاوت است
به همين شکل يک انجمن اينترنتي عکاسي شايد جزو معدود اماکني باشد که براي مثال يک فرد صرفا علاقه مند يا حتي شخصي که فقط قصد خريد يک دوربين را داشته با افراد داراي تجربه حرفه اي يا تحصيلات مرتبط آکادميک در مورد سبکهاي هنري بحث ميکند يا يک فروم کامپيوتري ميتواند محلي باشد که فردي که مثلا هاردديسکش مشکل پيدا کرده با يک مهندس آلکترونيک که دنبال يک آنتي ويروس ميگردد در مورد مفاهيم فيزيک کوانتوم تبادل نظر کنند
سلام دوستان.
خیلی خوشحالم که چنین مطالبی رو امشب مطالعه کردم...همچنین عکسهایی جالب و دیدنی...دستتون درد نکنه خانم نافذ)!( مطالب کاملا تخصصی و تا حدودی هم احساسی بودن....
فعلا مطلبی رو نمی نویسم تا بعد!!
با اجازتون هم یک عکس اینجا میگذارم...خوشحال میشم نظراتتون رو بخونم!
محسن بایرام نژاد
www.redbubble.com/people/mohsen
عکستون خیلی عکس خوبیه، فضای آسمون با درختها خیلی خوب شده، به نظرم این عکس شما هم بین ناتورالیسم و رمانتیکه، موفق باشید.
ساناز نافذ
---------------
خانم نافذ یه جایی گفته بودید که عکسهای غم انگیز هم میتونه در رده عکسهای رمانتیک ارزیابی بشوند
آیا این عکس رو میشه رمانتیک به حساب آورد؟
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
افشین جان عکس غم انگیز داریم تا عکس عزاداری به نظر من عکست فقط یه عکس از یک عزاداری و هیچ حس عاطفی با مخاتب بر قرار نمی کنه و اگر هم برقرار میکنه رمانتیک حساب نمیشه باز هم این فقط و فقط نظره شخصی من بود
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
در این سایت با سرچ یک کلمه (مثال: romantic) عکسهای زیادی تحت اون عنوان پیدا می کنید که برای شناخت بهتر این سبک کمک خوبی می تونه باشه.
http://corbis.com/
M.Behtash
منم با سپند موافقم.نوشته اصلی توسط sepand
خیر، عکسهای غم انگیز منظور فضاهای غم انگیز عاشقانه است، بیشتر می شه گفت عکس رمانتیک باید دلگیر باشه تا تراژدی، این عکس به نظرم در دسته ی رئالیسم یا واقع گرا دسته بندی می شه همذات پنداری با عکس به دلیل گریستن های سوژه هاست که منتقل می شه و واقع گرای خوبی هم هست. موفق باشید.نوشته اصلی توسط asa_59a
ساناز نافذ
---------------
از راهنمایی تمام دوستان ممنونم
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5