دوستان عزیز مجموعه مطالبی که در مورد سبک های هنری در سایت قرار داده شده با دقت تهیه شده و سعی کردم تا حد امکان موجز و روان باشه و از عکسهایی استفاده کنم که گویا باشه و به نظر من هر هنرمندی در هر رده و برای ایجاد هر اثر ارزشمند هنری لزوما باید تاریخ هنر و تاریخ سبک های هنری رو بشناسه. به جز اینکه به نظر خودم بحث بسیار جذابیه، دوست دارم جدای بحث سبکها در سایت که برای اطلاعات عمومیه، در فروم این بحث رو ادامه بدیم. با چند نفر از دوستان مشورت کردم و همگی استقبال کردند.
از عزیزان علاقمند تقاضا می کنم طبق روال عادی مطالب رو با دقت مطالعه کنند و با توجه به خصوصیات هر سبکی که درعکاسی می تونه نمود داشته باشه( و خوب در خود مطلب ذکر می شه و نمونه هایی هم گذاشته می شه )عکسهایی رو تهیه و در این تاپیک قرار بدن تا همگی بتونیم نقاط قوت و ضعف کارهای خودمون رو در یک سبک خاص پیدا کنیم، چه بسا برخی از دوستان به عکاسی در سبک خاصی علاقه مند بشن و بتونن توانایی های خودشون رو در اون سبک خاص محک بزنن. و یا به مهارت های عکاسی خودشون پی ببرن.
امید بداریم که انجام این گونه کارها باعث پیشرفت روز افزون همگی دوستان علاقمند بشه .
مطلب اول در مورد سبک رمانتیک بود. برای هر سبک یک تاپیک باز میشه که عکسهای مربوط به سبک خاص در اونها قرار داده بشه .
از دوستان عزیز خواهشی که دارم برای ایجاد نظم در عکسهای تاپیک، کلیه ی عکسهاتون رو به سایز 500 در 300 بگذارید و حتما save for web کنند. و اگر لازم به دیدن عکس بزرگتر بود لینک بدید.
به این خاطر که تاپیک سنگین می شه و از نظم ظاهری هم خارج می شه ( دوستانی که نمی دونن چطوری باید سایز و حجم عکس رو پایین بیارن سوال کنند بهشون پاسخ داده می شه، بعد عکس رو قرار بدن)
این کار تمرکز و زمان لازم داره، عجله ای هم در کار نیست. اولین سبک ما رمانتیک بود. دوستانی که مطلب رو نخوندن اگر علاقمند هستند در این لینک بخونن تا بتونیم کار رو شروع کنیم.
http://www.akkasee.com/content/002428.php