با سلام و عرض احترام
از آنجایی که فکر میکنم همگی دیگر از مشکلات و کمبودها و یا خوبی ها و کارایی های جشنواره ها ومسابقات و ... که اخیرا صورت گرفت آگاهیم و دیدیم و خواندیم که بیشتر دبیران یا داوران بر این نظر بودند که اکثر شرکت کنندگان تعریف درستی از مجموعه عکس ندارند بر آن شدم که خوب باید یاد گرفت ! برای همین ابتدا جستجویی کردم و تاپیکی نیافتم و حال درخواستم از مدیران و دوستان با تجربه و اساتیدی که حتی عضو فروم نیستند این است که اگر این سخنان از سر دلسوزی بوده پس با یک یا علی گفتن شروع کنیم و در کنار هم تعریف و ساختار جامعی از مجموعه عکس ارائه دهیم که حداقل در حد توان یک مشکل را حل کرده باشیم .
با کمال احترام از همه اساتید و صاحب نظران و دوستان محترمم در فروم و همه کسانی که در فضای مجازی و... دستی بر نقد و نوشتن و آموزش دارند دعوت میکنم که مارا همراهی بفرمایند.
در ابتدا از قول جناب عباسی نقل می کنم که : " فرض بگیریم كه چنین پرسشی را از ما كردهاند. به راه حل بیندیشیم. راهی پیشنهاد دهیم. برای طی طریق گام به پیش بگذاریم. برای همراهی از دیگران دعوت كنیم. اگر همراهمان آمدند به گفته قدیمیها عقلمان را روی هم بگذاریم و به قول امروزیها در سایه خرد جمعی نتیجه بگیریم. آن وقت است كه میشود صدایمان را به گوش دولتمردان و مسئولان رساند. و این صدا هرچه قویتر باشد قطعا شنونده خواهد داشت. جامعهای كه فقط پرسشگر است، یك چرخ گاریاش میلنگد. و متاسفانه جامعه عكاسی ما در مجموع فقط پرسشگر است و در پی ارائه راه حل نیست. آیا فقط با پرسشگر بودن میتوان به نتیجه رسید؟ اگر فقط با پرسشگر بودن به نتیجه میرسیدیم كه تاكنون رسیده بودیم. مشكل ما در یافتن پاسخ و راه حل است. " .
و بازهم به قول ایشان :
"در جلسات داوری یا جلسههای مشابه، وقتی همكاران میگویند این عكسها ایراد دارد یا بچهها با تهیه مجموعه آشنا نیستند و یا ... به دوستان یادآوری میكنم كه اگر در این مسائل اشكال و ایرادی هست از ماست كه مدرس و معلم این رشته در دانشگاهها هستیم. انصافا كداممان از مجموعه عكس تعریفی روشن، جامع و مانع به دست دادهایم كه الان انتظار دیدن عكسهایش را داریم؟
به همكاران برنخورد، جوانترها از ما بیشتر «نفی دیگران برای اثبات خود» را یاد میگیرند.
با تمام اینها آینده روشن است، هرچه باشد این همه مجله داریم، این همه بلاگر، این همه مدرس، این همه جوان رو به رشد."
خوب ! مدرسان محترم و اساتید گرامی ... با کمال احترام و ارادت ، ما منتظریم . . .