این عکس هایی که گذاشتین رو این تلسکوپ های فسقلی گرفتن؟! تلسکوپ هابل توی عمرش به این قشنگی عکس نگرفته!!!!!!!!:confused:
به خاطر اون عكس دوربين و لنز بايد قبل همه اشاره كنم كه Just Canon...این عکس هایی که گذاشتین رو این تلسکوپ های فسقلی گرفتن؟! تلسکوپ هابل توی عمرش به این قشنگی عکس نگرفته!!!!!!!!
عكس اول (كهكشان آندرومدا) با يه فوكالي در حدود 4000-3000 بايد گرفته شده باشه. مگر اين كه كراپ بشه. ولي با يه دونه عكس نمي شه به اين ديتيل رسيد و به احتمال قوي موزائيكي انداخته شده. (پس با اين حساب فوكال از اون هم بالاتر بوده...) پس با اين تلسكوپ گرفته نشده.
ولي عكس آخر يه چيزي در حدود 500 بوده. (اگه موزائيكي نباشه.)
در جواب شما هم بگم كه ميشه به اين حد از ديتيل رسيد. آقاي مزدك مطهري توي انجمن عكاسي نجومي يه لينك گذاشته بودن (الان وقت ندارم بگردم) كه مردم با 10 ساعت نوردهي با 350دي يه عكسي رو ثبت كردن كه در حد هابل (!) بود ديتيلش.
اصلان نورقاسمی
درست هست. ببخشین. تازه یادم اومد که اون عکس معروف M31 که پوسترش هم بود (اسم عکاسش یادم نیست، فکر کنم Robert Gendler) با فاصله کانونی 530 گرفته شده بود... نه 5300!(به خدا خودمم شک می کردم!)دوست عزیزم
کهکشان اندرومدا یا ام 31 با فاصله کانونی حدود 700 مم گرفته شده.
180 دقیقه نوردهی در 3 شب
تلسکوپ ایشون:
Takahashi FSQ106 F5
اصلان نورقاسمی
منظورتون از موزاییکی اینه که تیکه تیکه گرفته شده، بعد کنار هم چیده شده. درسته؟ اگه اینطوره هر تیکه 180 دقیقه نوردهی شده یا نه در کل؟
اگه میشه جزییات دقیق تر و علمی تر از عکس بدید.
منظورتون از موزاییکی اینه که تیکه تیکه گرفته شده، بعد کنار هم چیده شده. درسته؟ اگه اینطوره هر تیکه 180 دقیقه نوردهی شده یا نه در کل؟
اگه میشه جزییات دقیق تر و علمی تر از عکس بدید.
بله مثلا عكس بالا مال هابل هست كه موزاييكي گرفته شده. (فكر كنم جواب سوالاتون رو متوجه بشين)
معمولا اشاره ميشه... يادم نيست
ویرایش توسط AslanAslan : Thursday 4 June 2009 در ساعت 18:18
اصلان نورقاسمی
سلام
به دوستان سایت زیر رو معرفی می کنم
امیدوارم سودمند باشه
http://www.deepskyobjects.com/
سلام جناب بخشنده
عکسهای بسیار زیبای شما رو دیدم و بسیار لذت بردم.
حضور شما در این سایت فرصت ارزشمندیست تا من و دیگر دوستان از اطلاعات و تجارب شما
بیشتر استفاده کنیم.
مزدک مطهری