نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خزان
درود بر دوستان گرامی
هفته قبل دوستی رو بعد از مدت ها دیدم و خیلی ناگهانی یک دوربین دو چشمی با مارک زایس!!! ( فکر نمیکنم اصل باشه ) جهت استفاده به من دادن ( خودشون یک عدد دیگه داشتن اینو به من دادن )
من سه مورد دارم
مورد اول اینکه جلوی دوربین یه قسمت مخصوص سه پایه هست ولی فکر میکنم تیاز به قطعه ای باشه که رابط بین دوربین و سه پایه باشه آیا درسته ؟ و در این صورت از کجا میشه این قطعه رو تهیه کرد
درود
قطعه L شکل اتصال دوربین به سه پایه را از مجتمع پایتخت که متاسفانه تنها فروشگاه لوازم نجومی هست می شود تهیه کرد.
برای اطلاع از فرشگاه هم اگر پیدا نکردید پیام خصوصی بزنید در خدمتم.
نقل قول:
مورد دوم روی دوربین مارک زایس زده شده و عبارت 7x اعداد 40*21 ممنون میشم اگه توضیحی در این رابطه بهم بدین ( آقا مصطفی :::blushing::: )
مورد سوم و البت کمی ناراحت کننده اینکه از چشمی سمت چپ تصویر مناسبی نمیبینم و واضح نیست دوربین رو میچرخونم اینور و اونور یهویی تصویری توش رویت میشه
امروز جلو و پشت دوربین رو باز کردم ( منظورم ادوات اپتیکیه پیچ شده هست نه بدنه و قطعات داخلی ) و موردی به چشمم نخورد احیانا برای تعمیر به کجا باید مراجعه کنم
در آخر دندون اسب پیش کشی رو که نمیشمرن ولی این دوربین با این مشخصات به چه کاری میاد ؟ ( طبیعت و این موارد که هیچ من بیشتر نگاهم به آسمونه حتی همین امشبم رهسپار جنگلم اگه بشه اینو هم ببرم با خودم )
وقتی در مورد یک دوربین عبارت 7-21 و بعد علامت X و عدد 40 ذکر بشه یعنی 21X40 و عدد -7 هم قبلشه به معنای زوم بودن دوربینه!
این دوربین از 7 تا 21 برابر بزرگتمایی رو به شما می ده! در خصوص اصلی بودن یا فیک بودن یه چک تو سایت زایس کنید خیلی چیزها دستگیرتون می شه!
ولی تا جایی که یاد دارم بعیده چنین محصولی داشته باشه زایس! با این حال تصویرش رو بفرستید لطفا تا بررسی کنم.
نقل قول:
مورد سوم و البت کمی ناراحت کننده اینکه از چشمی سمت چپ تصویر مناسبی نمیبینم و واضح نیست دوربین رو میچرخونم اینور و اونور یهویی تصویری توش رویت میشه
این واضح نیست یعنی چی؟
یعنی تصویر بالا و پایین و یا چپ و راسته نسبت به چشمی دیگه؟
اگر اینطوریه دوربین دو بین شده و باید تعمیر بشه! از اونجایی که دوربین زوم هست ممکنه تعمیرکار مشکلات دیگه ای به سر دروبین بیاره. پس حتما تصویرش رو بفرستید تا ببینم و در خصوص مشکل تصویر هم دقیقا توضیح بدید.
نقل قول:
امروز جلو و پشت دوربین رو باز کردم ( منظورم ادوات اپتیکیه پیچ شده هست نه بدنه و قطعات داخلی ) و موردی به چشمم نخورد احیانا برای تعمیر به کجا باید مراجعه کنم
امیدوارم با دستمال یا هر چیز دیگه ای داخلش رو تمیز نکرده باشید!!!!
هیچ وقت هم اقدام به باز کردنش نکنید چون مشکلات خاصی رو موجب خواهد شد!
نقل قول:
در آخر دندون اسب پیش کشی رو که نمیشمرن ولی این دوربین با این مشخصات به چه کاری میاد ؟ ( طبیعت و این موارد که هیچ من بیشتر نگاهم به آسمونه حتی همین امشبم رهسپار جنگلم اگه بشه اینو هم ببرم با خودم )
شما بزار درست بشه بعد ببین توی همان اسمان چه چیزهایی که نمی شه باهاش دید!!!
ارادتمند