نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammadg846
بسیار متشکرم
بله در حدی هست که توقعات منو برآورده کنه در این سفر اخیر هم مرتب از استفاده کردم
خوب خدا را شکر که راضی هستید!
نقل قول:
خط و خش و چسب خوردگی و جای ضربه نداره
برای تست کوتینگ عدسیهای شئی هم جلو عدسیهای چشمی رو با قراردادن درپوش بستم و تصویر خودم در هردو به شکل برابر منعکس میشد
اما عدسیهای چشمی رو فقط از طریق رنگ عدسیها تست کردم
همین کافیه! مهم اینه که مطمئن باشید خط یا شکستگی و یا ترک روی عدسی ها نباشه که نبوده!
خیلی نباید حساس بشید!
نقل قول:
دوبینی شدید که براحتی بشه متوجه شد نداره
اما برای بررسی تخصصی باید ببینم چیکار میشه کرد!
دوربینی شدید و غیر شدید نداره!
اگر دوربینی دو بینی داشته باشه تو نهایتا 3 دقیقه به شدت به چشم فشار میاره و چشم رو خسته می کنه! اگر این مشکل را نداره به احتمال 95% مشکلی نیست! فقط دقت کنید تمام دوربین ها به شدت به ضربه حساس هستند حتی ضد ضربه ها!!!
پس در مراقبت از دوربین به شدت کوشا باشید.
تا حد امکان هم از تمیز کردن اپتیک حتی با دستمال خودداری کنید و اصلا دوربین را باز نکنید!!
برای تمیز کردن عدسی شیئی بهتره از Lens Pen استفاده کنید و اون هم صرفا زمانی که اپتیک خیلی کثیف شده. در موارد اضطرار البته استفاده از دستمال های ماکرو فایبر مرغوب هم مشکلی نداره!
نقل قول:
راستی یک سوال دیگه
احیانا اگر یموقع سه پایه گیر آوردم چطور میتونم دوربینو بهش متصل کنم.آیا اون قسمتی که روش B نوشته باید مثل پیچ باز بشه؟؟
معمولا در این رنج دوربین ها این امکان وجود داره!
تو دفترچه چک کنید و یا در سایت، اگر نبود با شرکت صحبت کنید و راهنمایی بخواهید. موارد مشابه تماما این قابلیت را دارند و فکر کنم این مدل هم چنین باشه!
معمولا این دکمه ارم B اگر پیج باشه به راحتی و مثل پیچ قابل باز کردنه! اگر هم دیدید بصورت ازاد می چرخه ممکنه فشاری باشه.
ولی اگر با فشار کم مثل پیچ باز نشد بهتره اول با شرکت صحبت کنید و مشورت کنید.
برای اتصالش هم یک رابه L شکل هست که اگر تهیه کنید می توانید دوربین را روی سه پایه نصب کنید.
نقل قول:
تصاویر بدنه و یک تصویر دیگه از خروجی هم ارسال کردم که همونطور که میبینید یه حاشیه زرد رنگ رو لبه کوه دیده میشه (البته فقط در زوایای خاصی از تابش نور خورشید این اتفاق میفته)که فکر کنم تو این رنج قیمت میشه اغماض کرد
در آخر بازهم از زحمات و راهنماییهای شما بسیار تشکر میکنم:thumb::thumb:
در خصوص این هاله زرد رنگ هم همانطور که عرض کردم در این رنج کاملا طبیعیه. خیلی سخت نگیرید. بخصوص اینکه شما با دوربین از یک چشمی عکس گرفتید. زمانی که از دو چشمی با چشم نگاه کنید فکر می کنم به شدت کاهش پیدا کنه و یا قابل رویت نباشه.
در مقایسه کنار هم دو برند ویلیام اپتیک و لایکا در این حوزه لایکا واقعا هیچ مشکلی نداشت!
البته هر دو دوربین 10X50 بودند و لایکا رنج فایندر هم بود ولی اختلاف قیمتشون ....
ویلیام حدود 2 میلیون بود و لایکا حدود 8 میلیون!!
بنظر شخصی بنده در این رنج بهترین انتخاب را کردید! حداقل مطمئنم از برند چین اسکای و اون برند روسی خیلی بهتره!
امیدوارم از دوربین و لحظات همراه داشتنش لذت ببرید و اگر یاد ما هم افتادید یه فاتحه هم برای ما بفرستید!:;)
ارادتمند