سلام
بله بالا گفته اند. ارزش خريد ندارد. پيشنهاد مي كنم از سري EOS بخريد كه ماونت لنز EF است و لنزهاي جديد هم بر رويش قابل نصب.
فرهاد حسيني
به نظرم گران است.چند ماه پیش یک Canon A1 (که دوربین بسیار پیشرفته تری است) با لنز 50 f/1.4 نسبتاً تمیز و سالم را در ناصر خسرو دیدم که 150000 تومان می فروخت.تشکرسلام
بله بالا گفته اند. ارزش خريد ندارد. پيشنهاد مي كنم از سري EOS بخريد كه ماونت لنز EF است و لنزهاي جديد هم بر رويش قابل نصب.
امکانش هست چند مدل پیشنهادی از این سري EOS ماونت لنز EF پیشنهاد بدهید و بفرمایید کجا میشود تهیه کرد و با چه قیمتی.
عزیزان ،بنده یه دوربین Zenit 122 دیده ام که ظاهرا تمیز و سالم است.در تمام سرعت ها هم تستش کردم و پرده شاتر سالم بود.یک لنز نرمال 58 اف 2 هم همراه بدنه است.فروشنده قیمت 40 هزار تومان را پیشنهاد میدهد.
به نظر شما این قیمت منصفانه است؟
راستی رینگ فکوس کمی سفت است.ایا قابل روغنکاری است؟
و ایا کلا لنزهای دیگر زنیت گیر می اید یا نه؟ فکر نمی کنم انالوگ کانن یا نیکون در این حد قیمت گیر بیاورم.نظر شما چیست؟
چقدر سوال :) مرسی اگه لطف کنین جواب بدین.
With my lovely Fuji S200 EXR
سلام
دوست عزيز اين روزها چيزي به اسم قيمت منصفانه وجود ندارد ولي فكر مي كنم اگر سالم است مي ارزد چون اينروزها با 40.000 تومان يك دستمال مايكرو فايبر تميز كننده لنز هم نمي دهند!
رينگ زنيت اصولا سفت است. گاهي آدم دلش مي خواهد يك انبر قفلي دورش بيندازد. يا از اين آچارها كه فيلتر روغن باهاش باز مي كنند
دوربين كنن و نيكن را زير 150 تومان معمولا نمي دهند.
فرهاد حسيني
سلام
یه سالی هست با 60دی عکاسی میکنم و دوربینم به دلایلی از دست رفت
1- میخوام ببینم اگر کوچ کنم به نیکون، هم آنالوگ و هم دیجیتال بخرم
میتونم لنزهای آنالوگم نیکون رو رو دوربینهای جدید داشته باشم یا نه؟
2- چه مدلی پیشنهاد میکنید از آنالوگهای نیکون تا قیمت 300-400؟!!
چرا باید هم آنالوگ بخرین هم دیجیتال؟
فرهاد حسيني
الان آنالوگ میخرم تا یه مدت تو سفرها و کارام عکس بگیرم تا وسواس بیشتری تو چکوندن شاتر پیدا کنم
چند ماه دیگه هم دیجیتال میخرم برای فیلمبرداری و سایر موارد لازم
آنالوگ رو برای عکاسی روز و عکس معماری میخوام بیشتر
در مورد مدل دوربين آنالوگ براي خريد فكر كنم جايي ديگر (احتمالا در همين تاپيك) هم عرض كرده ام كه دوربين فيلمي دست دوم دوربين ديجيتال نيست كه بتوان مدل خاصي را توصيه كرد چون ممكن است تميزش گير نيايد. بهتر است برويد و بگرديد و تميزترين مدلي كه گيرتان آمد و تنظيمات لازم و كافي را هم داشت (برخي مدل ها فقط مود اتوماتيك دارند و تقدم شاتر و ديافراگم و ... ندارند) بخريد.آقا فرهاد درخواست راهنمایی داشتم راجع به خریدن اس ال آر آنالوگ
فقط یه چیزی
من یه زنیت 122 سالم هم دارم
تبدیل مونت لنزش چجوریاس
شرمنده اینجا میپرسم ازتون
در مورد تبديل لنز زنيت به نيكور و برعكس هم بهتره Forget about it ... !
پي نوشت: هنوز هم معتقدم خريد دوربين فيلمي براي شما كه مدتي با 60D كاركرده ايد و زنيت هم داريد توجيهي ندارد.
فرهاد حسيني