همین تاپیک را از ابتدا بخوانید و به پستهای آقای رنجب ر(کاوه!) دقت کنید.
و البته یکی دو تاپیک دیگر در باره این مقایسه ها هست.
همین تاپیک را از ابتدا بخوانید و به پستهای آقای رنجب ر(کاوه!) دقت کنید.
و البته یکی دو تاپیک دیگر در باره این مقایسه ها هست.
متاسفانه به جوابم نرسیدم
شما منظورتون کدام تاپیک هست؟
همین جایی که هستیم دوست عزیز
یعنی این جا:http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=3389&page=4
ممنون
پس شما چیزی نمی دونید که الان کمک من کنید؟
ببنید دقیقاً چه می خواهdد بشنوید؟ که 645 بهتر از مثلاً 7 دی کنون است یا خیر؟ اگر این طور است کسی جوابی برای شما ندارد.
سوالتان خیلی کلی و خطرناک است. در واقع آنقدر به شرایط مختلف وابسته است که نمی توان براحتی یک بله یا خیر گفت.
صفحه دوم همین تاپیک نقل از " کاوه!" :
حالا شما منظورتان چیست؟ کیفیت رنگ فیلم های مورد استفاده؟ داینامیک رنج نسبت به سنسور؟ مگاپیکسل؟ گرین های جذاب فیلم؟ هرکدام نیاز به بررسی و تحقیق دارد و اینکه برای چه کاری؟ کجا و تو چه شرایطی؟ چه کسی؟ با چه تبحری؟ با کدام لنز ها از هر دو برند؟این رو بگم که کیفیت عکس اسلاید اسکن شده ۶ در ۷ بی*نهایت بیشتر از خروجی یه CCD یا CMOS به اندازه ۱۱ یا ۲۰ مگاپیکسل هست. البته اگه از اساس همچین کیفیتی براتون لازمه چون چیزی نیست که تو چاپ خیلی بزرگ هم بشه دیدش!
ویرایش توسط mreza1001 : Monday 18 October 2010 در ساعت 22:11 دلیل: تایپ
ببینید من می خواهم بدونم کیفیت این دوربین در حدود چند مگا پیکسل هست؟
با فیم اسلاید مثلا
برای قطع 20*20
؟
می خوام بدونم کیفیتش چقدر هست؟
از دوربین 500 کنن من خروجی بهتری میده؟
اگر مراحل ظهور و اسکن درست و با اسکنر مناسب انجام بشود از نظر مگا پیکسل بالاتر است:
!!!این رو بگم که کیفیت عکس اسلاید اسکن شده ۶ در ۷ بی*نهایت بیشتر از خروجی یه CCD یا CMOS به اندازه ۱۱ یا ۲۰ مگاپیکسل هست. البته اگه از اساس همچین کیفیتی براتون لازمه چون چیزی نیست که تو چاپ خیلی بزرگ هم بشه دیدش!
اما توجه کنید که جنس خروجی ها متفاوت است. اسلاید و نگاتیو گرین Grain دارد. سنسور نویز دارد . . . داینامیک رنج و نوع رنگ ها هم بسته به نوع فیلم فرق دارد.
خوب یعنی من اگر نورسنجی درستی انجام بدم وظهور و چاپ را هم به دقت انجام بدم و از اسلاید هم استفاده کنم خروجی خوبی دارم
؟
بله
ببخشید فیلم اسلاید چه قیمتی دارد؟