روی تب بالای سایت که نوشته ( چاپ عکس ) کلیک کنید با لابراتوار آریا تماس بگیرید و سوالاتتان را در باره قیمت اسلاید و ظهور و اسکنش بپرسید.
روی تب بالای سایت که نوشته ( چاپ عکس ) کلیک کنید با لابراتوار آریا تماس بگیرید و سوالاتتان را در باره قیمت اسلاید و ظهور و اسکنش بپرسید.
بله
فقط قیمت این مامیا ها 645 چند هست؟
من یک عدد تمیز پیدا کردم 180000 تومان
خوب هست؟
بله! حدود 280 الی 350 400 البته 645 چند مدل مختلف دارد.
اگر سالمه خوبه.
قیمت اسلاید 120 رو من دیروز پرسیدم 9000 تومان بود.
مقایسه عکس دیجیتال با عکس نگاتیو
اولین قدم در نظر گرفتن وضوح است. بیان وضوح CCD یک دوربین دیجیتال آسان است، ولی بیان وضوح یک دوربین فیلمی بصورت دقیق کاری دشوار می باشد. با فرض وضوح 960*1280 پیکسل، یک دوربین دیجیتال تولید سال 1999 قادر است عکسی با اندازه بیش از 1.2 میلیون پیکسل ایجاد نماید. یک لنز پیشرفته دوربین می تواند حداقل 200 پیکسل بر میلیمتر را از هم تفکیک نماید. از آنجا که یک نگاتیو استاندارد 35mm با ISO100 دارای ابعاد 36*24mm میباشد، دارای وضوح موثر 24*200*36*200=34,560,000 پیکسل می باشد.
حامد چرخ انداز
يك دوربين خيلي پير دارم كه هوس كردم كمي باهاش كار كنم
Agfa isolette 1
متولد سال ١٩٥٤ هست
چه مارك و مدل فيلمي براش پيدا ميشه الان در بازار ايران ؟ و حدود قيمتاش چه جورين ؟ و براي ظهور چه هزينه حدودي داره با توجه به اينكه خودم انجام ندم
ممنون
خواهش
معمولاً اینطوریه که دوستان داخل به دوستان خارج میگن چه و چه براشون بیارن...شما میخوای برعکس عمل کنی؟
میتونی هرکدوم از این مارکها رو در خارج گیر بیاری...ایلفورد یا کُداک یا فوجی فیلم!بخصوص فوجی خوب و راحت و ارزان قیلم رنگی 120 تولید میکند...ایلفورد فیلمهای سیاه سفید داره و کداک هم رنگی
بهرحال الان با یوروی 4500 تومنی،اینجا و آنجا یکی است .
و اینکه متاسفانه فیلم ایلفورد فقط اینجا پیدا میشد (کُداک که خیلی وقته و فوجی هم یکساله ایران رو تحریم کردن) که اونهم نایاب شده و همین هفته پیش یکی از دوستان هم فیلم 120 میخواست،همه جای بازار که میشناختم تلفن و آدرس دادم اما هیچکس موجود نداشت و نتونست چیزی بخره .
اگر حالا تفننی یه حلقه میخواید عکس بگیرید دیگه بخاطر 4-5هزارتومن خودتون رو از لذتش محروم نکنید...
یا حق