با سلام
تعدادی اسلاید FUJICHROME Velvia 100F و KODAK PROFESSIONAL EKTACHROME E100VS به تاریخ انقضای اواسط 2012 موجود می باشد.... اگر مدیران سایت اجازه بدهند بنده ایمیلو می زارم تا هر کی می خواد تماس بگیره.......
با سلام
تعدادی اسلاید FUJICHROME Velvia 100F و KODAK PROFESSIONAL EKTACHROME E100VS به تاریخ انقضای اواسط 2012 موجود می باشد.... اگر مدیران سایت اجازه بدهند بنده ایمیلو می زارم تا هر کی می خواد تماس بگیره.......
با سلام. من یه مدیته دنبال فیلم اسلاید 120 هستم اگر لطف کنید. نحوه تهیه و این که کجا میتونم ظهور و اسکنشون کنم رو هم برام بفرستید.
منونم از کسانی که کمک می کنند.
ایمیلم :
nasiri.znojum@gmail.com
تلفن :
091934102573
یه دوربین قطع متوسط خزیدم. به قیمت 40 هزار تومن به نظر تون چه طوره در زیر عکسشو گذاشتم.
مدل : Kneb 88 TTL
با سلام
از دوستان درخواست نام چند نگاتیو مرغوب و موجود در بازار ایران را می خواستم و نیز اینکه تا چه ایزو نگاتیو در بازار موجود هست ؟
حمید رضا مرادی
G12
در حال حاضر مطمئن ترین (از نظر تاریخ ساخت و ...) نگاتیو های موجود در بازار سری ILFORD PAN هست (ISO های 100 و 400). اگر سری های DELTA و PANF هم پیدا کردید، در خریدش شک نکنید! این از Ilford!
در مورد Fuji هم در ناصر خسرو بگردید، شاید یکی - دو تا اسلاید سری Velvia پیدا کنید... من خودم یک بار تو فروشگاه آقای سلمانی 20 تا Velvia 100 دیدم که همشو خریدم! ولی می گفت که باز هم میاره!! :)
اسلاید های Kodak را هم که خدا دیگر بیامرزد :)
هفته پیش از آریا گرفتم دلتا گویا 10500 حلقه ایاگر سری های DELTA و HP5 هم پیدا کردید
تعداد محدودی اسلاید120 ( velvia 50 ) به لطف یکی از دوستان تهیه شد حلقه ای 10 دلار اگر قیمت خوبه بیشتر سفارش بدم! اگرم نیست بشینم یکم بخندم :))
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5