فوق العاده بود کاوه جان....
نتونستم بدون تشکر ببندم صفحه رو...
تمام مطالب رو خوندم که انشالا به کار ببندمشون
موفق باشی ......
فوق العاده بود کاوه جان....
نتونستم بدون تشکر ببندم صفحه رو...
تمام مطالب رو خوندم که انشالا به کار ببندمشون
موفق باشی ......
تجهیزات : دوربین
سلام <میخواستم ببینم تانک پترسون "Paterson Super System 4 35mm" دسته دوم چند می ازه.نوش چنده؟
همینطور دما سنج پیترسون نو و دسته دو . یه سری دسته دو گی اوردم میخوام بدونم چند قیمت بدم....
ممنون اگه راهنمایی کنید
تانک نو با ظرفیت دو ریل قیمت نوش هست 5000 تومن
همه تانکها مارک پترسون دارن اما همه ایرانی هستن که کیفیتشون هم خوبه و مشکلی ندارن
ریل خوب هم قیمتش 10-11 تومن هست،بهتره پترسون اصل بگیرین تا برای جا زدن فیلم مشکلی براتون پیش نیاد
راستش قیمت دما سنج رو ندارم اما چند پست قبلتر،شماره یه فروشگاه که همه وسایل رو داره گذاشتم،دوباره میدم،میتونید زنگ بزنید و قیمت بگیرید
فروشگاه امین : خ باب همایون ، نرسیده به صور اسرافیل ، دست چپ خیابون ، سرای همایون ، طبقه زیرین ، پلاک 19 ، تلفن : 33913781
اولین حلقه ی ما هم ظاهر شد!
نصف عکسام سیاه شده یکم که دلیلش تموم شدن باتریه نورسنج دوربین بود وسط راه که باعث شد نورسنجی رو چشمی انجام بدم!
ماده ظهور برای شرکت شیمی عکس بود مدلشم اس دی 171 بود، باید 4 لیترو یکجا میساختم که ظرف نداشتم در نتیجه 2 لیتر اولیه رو درست کردم و 1.5 لیترش رو با 1.5 اب مخلوط کردم تو ظرف 3 لیتری ریختم و نیم لیتر باقی رو هم با یک لیتر اب غاطی کردن ریختم تو یه طرف 1.5 لیتری که این دومی رقیق تره از اولی. اینجوری مشکلی برای ماده به وجود نمیاد که احیانا؟ عمرش به یک سال میرسه تو این ظروف؟
300 میلی لیتر از همون ظرف 3 لیتریه ریختم تو تانک به مدت 6 دقیقه گذاشتم ماده بخوره بعد شستمش چند بار و 5 دقیقه هم ثبوت . حالا یه سوال، موقع ثبوت هم باید کله پا کردن تانک رو ادامه بدیم؟ کلا 2 3 بار اینکارو کردم برای ثبوت...
دیگه اینکه نگاتیو ها رو با پنکه خشک کردم کمتر از یک ساعت شد و گذاشتم توی پاکت اینم مشکل نداره آیا؟
در آخر یه تشکر مخصوص از آقا کاوه بابت تاپیک فوق العادشون و ممنون از بقیه که راهنمایی کردن....حیف که خود کاوه نیست دیگه...
.
پن: واقعا نگاتیو یه حال دیگه ای داره ،مخصوصا اگه خودت ظاهرش کنی :)
شاد باشید
سلام،
من متاسفانه نمیدونم عمر مادهی شیمیعکس چقدر هست، اما خوب، اگر در دمای مناسب و دور از تابش مستقیم نور نگهداری کنید و ظرف هم بهطور کامل پر باشه و دربش کاملاً بسته باشه، فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. داروی خام پودر بود یا مایع؟
برای ثبوت، دستور خاصی وجود ندارد. مهم اینهست که پروسهی خودتان را استاندارد کنید. اگر اینکار را کردهاید و از نتایج راضی هستید، باید دفعات بعدی هم همینکار را انجام دهید.
در مورد خشککردن، اگر بهطور کامل خشکشده باشند (که بعید میدانم) مشکلی نیست. بستگی به نگاتیو، روش شستشوی شما و روش خشک کردن دارد. اگر بعد از یک هفته در پاکت، دیدید که نگاتیوها از حالت تخت خارجشدهاند، یعنی خوب خشک نشدهبودند.
شما لطف دارید. من خودش هستم :) و در خدمت هستم.
خوب باشید،
کاوه
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
کاوه جان سوال...
جای قطرات آب بر روی نگاتیو که در اثر خشک شدن باقی می ماند را چظور و با چه چیزی پاک کنیم؟ ( محلول رقیق؟ )
احیانا پارچه نرم توصیه می شود؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
به به سلام خود کاوه خان :)
ممنون از توجهت
بله پودر بودن هم ظهور هم ثبوتداروی خام پودر بود یا مایع؟
از نتیجه ثبوت هم کاملا راضیام.. نگاتیو هم از این جدیدا بود lucky shd100
یه چیزی هست عینه منگنه ، برای خشک کردن نگاتیوه.. تا اونجا یی که من میدونم خود کاوه هم توضیح میده کاملشو...من داشتمش ولی ترسیدم بلد نباشم پاک کنم بزنم خراب کنم نگاتیو رو پس پاک نکردم!جای قطرات آب بر روی نگاتیو که در اثر خشک شدن باقی می ماند را چظور و با چه چیزی پاک کنیم؟ ( محلول رقیق؟ )
احیانا پارچه نرم توصیه می شود؟
یه سوال دیگه اینکه اگه نگاتیو رو تو اخرین مرحله شست و شو بزاریم مثلا یک ساعت تو اب بمونه! مشکلی پیش نمیشاد؟
و اینکه میشه برای خشک کردن نگاتیو از دستگاه خشک کن کاغذ عکس ایتفاده کرد؟؟؟!
بازم ممنون کاوه جان
پ.ن:
فقط یه توصیه کنم به هیچ وجه عجله نکنید تو کار ظهور! من از حولم صبر نکردم که شب شه برم تو حمومی توالتی جایی رفتم زیر پتو فیلمو جا بزنم! داشتم خفه میشدم فیلمم جا نمیرفت داشتم سکته میکردم در اخرین لحظات دیگه جا رفت منم پریدم بیرون خیس خالی...
موفق باشید..
ویرایش توسط hamed.asl : Friday 22 July 2011 در ساعت 20:36
سلام
در مورد داروی ظهور ILFASOL ID-11 کسی اطلاعاتی داره؟ (بغیر از جدول ظهور)
میخوام بدونم ترکیباتش و نحوه ترکیب و اینهاش چطوریه
ممنون